Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Vinter Getaway

Miniferie i skønne Skagen

Book ophold

Hotelophold

Vinter Getaway

Nyd vinterens stemningsfulde stilhed i Skagen og kombiner oplevelser i den smukke, rå natur med indendørs vinterhygge på firestjernede Color Hotel Skagen og en lækker 3-retters middag baseret på årstidens råvarer i Restaurant Holger.

Vinterpris - Kun kr. 1095,- pr. person

Vinter Getaway inkluderer:

  • Drink med snacks i bar og lounge inden middag
  • 3-retters menu efter køkkenchefens valg baseret på årstidens råvarer
  • 1 overnatning i delt dobbeltværelse
  • Stor morgenbuffet
  • Badekåbe, tøfler og badehåndklæde til brug under opholdet
  • Benyttelse af udendørs opvarmet pool, spabad og sauna
  • Benyttelse af fitnesslokale 
  • Parkering
  • WiFi

Ankomst gælder alle dage i januar og februar 2024.

Oplevelser

I vintersmukke Skagen

Sæt tiden og hverdagen på pause og lad Skagen fylde dine sanser. Her venter masser af oplevelser og aktiviteter uanset årstiden - og uanset om du er til natur, kultur eller ren og skær forkælelse.

+4
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Med storslået natur lige udenfor døren er det oplagt at snøre vandrestøvlerne og gå på opdagelse. Bag hotellet ligger Skagen Klitplantage, og herfra forgrener der sig ruter og vandrestier gennem klitlandskaber og langs kysten.

Nyd naturens barske skønhed, de brusende bølger fra to have der mødes og nogle af Skagens ikoniske seværdigheder, som Den Tilsandede Kirke og Flagbakken. Tag en naturfolder i receptionen - her kan du finde ruter i Skagen Klitplantage.

Er du mere til byliv, shopping og cafébesøg har Skagen et hyggeligt gågademiljø, hvor spændende specialbutikker ligger dør om dør med kunsthåndværkere, gallerier, design- og modebutikker. 

Interesserer du dig for kunst, kultur og historie inviterer byens museer og seværdigheder indenfor til spændende udstillinger og fortællinger om fortiden, Skagensmalerne, deres liv og værker. 

Få mere inspiration til oplevelser

Ophold på hotellet

Afslapning og forkælelse

Hjemme igen på hotellet venter der afslapning og forkælelse i særklasse.

+10
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Skift vandrestøvlerne ud med badetøj og nyd livet i den opvarmede pool i gårdhaven, i spabadet eller den store sauna. Gårdhaven og pool-området er et åndehul for krop og sjæl og her emmer af atmosfære og hygge med masser af lys og terrassevarmere, der indbyder til en stille stund med lune tæpper og varme drinks.

Om aftenen venter skønne kulinariske oplevelser i Restaurant Holger. Her sætter vi det gode liv i centrum og starter aftenen med en sprød drink og lidt snacks efterfulgt af en lækker tre-retters menu baseret på årstidens råvarer. 

Efter en god nats søvn vågner du op til en stor og velanrettet morgenbuffet i morgenmadsrestauranten, som er åben fra kl 07.00. Kl. 11.00 siger vi tak for denne gang og god rejse hjem.

Ankomst / Afrejse

I juni, juli og august tjek ind fra kl. 15.00.
Andre måneder tjek ind fra kl. 14.00
Afrejse skal ske senest kl. 11.00.

Morgenmad

Hverdage 
fra kl. 07.00 - 10.00.
Lørdag og søndag 
fra kl. 07.00 - 10.30.

 

Parkering

Som gæst kan du parkere gratis på hotellets parkeringsområde.
El-biler kan oplades mod betaling. Hør mere i receptionen.

Hotelophold med oplevelser

Forkæl dig selv og en du holder af med ægte livsnyderi i skønne Skagen og på Color Hotel Skagen - se de mange ophold her!