Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Vinter i Skagen

Besøg Skagen i den skønne vintertid

Vinterferie 2023

Vinterdage i Skagen

Hold årets vinterferie i Skagen, og nyd et par vinterdage med masser af natur, kultur og vinterhygge. Der er intet som et besøg på Grenen eller Den tilsandede Kirke om vinteren - det giver dejlig frisk luft og røde kinder, og kan afsluttes med en kop varm cacao. Bor I på Color Hotel Skagen er der 4-stjernede oplevelser på menuen.

Vinterferie

Vi har dobbeltværelser, superior og suiter til 2 personer, familieværelse til 2 voksne og 2 børn og lejligheder til 4 personer.
Ophold inkluderer:

  • Overnatning 
  • Stor morgenbuffet (v. ophold i lejlighed kan morgenbuffet tilkøbes)
  • Brug af udendørs opvarmet swimmingpool
  • Brug af udendørs spabad og sauna
  • Brug af fitnesslokale
  • WiFi
  • Parkering

Book online eller på telefon 98 44 22 33.

Seværdigheder

Vinterferieoplevelser i Skagen

Vinteren er noget ganske særligt i Skagen. Naturen er klædt i vinterdragt og byder på storslåede naturoplevelser. Byen emmer af vinterhygge, og her er oplevelser for både børn og voksne. 

+4
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Naturen er skøn og unik hele året i Skagen, og vi kan da kun anbefale en vandretur ud på Grenens spids eller i Skagen Klitplantage. Skagen Klitplantage ligger nærmest i vores baghave. Her kan I opleve Den tilsandede Kirke og en  fantastisk 360 graders udsigt på Flagbakken. Snup en naturfolder i receptionen på hotellet og tag på tur.

Har I lyst til at vinterbade, så pak det store håndklæde ned i rejsetasken. Når du vinterbader i Skagen er du rigtig viking, her går man nemlig ud fra stranden og hopper ud i bølgen blå på Sønderstrand. 

En slentretur i byen med de mange gode specialbutikker er også altid hyggeligt, og et besøg på Skagens Museum eller Kystmuseet giver et fantastisk indblik i Skagens historie.

Har I en sød tand, og er til gode gammeldaws bolcher?  Har I aldrig set hvordan de bliver lavet helt fra bunden? Så tag en tur i Bolcheriet. Her kan I se dem blive lavet, og I kan naturligvis også shoppe bolcher i alverdens smage og farver.

I kan også tage en afstikker til Hirtshals. Det tager 45 minutter i bil, og her ligger Nordsøen Oceanarium. - Nordeuropas største akvarium. Helt sikkert et hit blandt børn, så den invitation vil de nok ikke sige nej tak til.

Med andre ord - der er et utal af vinterferieoplevelser i Skagen. Har I brug for mere inspiration, så tag et kig på Toppen af Danmarks hjemmeside.

Hotellet

Vinterhygge på Color Hotel Skagen

Der venter dig max afslapning og hyggelige rammer på Color Hotel Skagen, og med Color Hotel Skagen som en stemningsfuld base, har I nemt ved at komme på opdagelse i Skagen.

+10
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

På Color Hotel Skagen er der for alvor dømt stjernestunder. Efter dagens sightseeing i Skagen kan I hygge jer i vores store gårdhave med vores opvarmede swimmingpool, spabadet eller i den store sauna. Disse faciliteter er åbne hver dag i vinterferien fra kl. 07.30 - 09.00 samt kl. 15.00 - 18.00. På den overdækkede terrasse eller i bar & lounge kan der nydes varm cacao efter en god dukkert.

Aftenen byder på forkælelse og lækker mad i Restaurant Holger eller i caféen. Tjenerne står naturligvis klar i baren til at mixe drinks eller servere en god kop kaffe. I kælderen kan der hygges med billard, bordtennis, dart og bordfodbold. 

Hver morgen står I op til stor og velassorteret morgenbuffet. Her er helt sikkert noget for enhver smag.

En vinterferie i skønne Skagen er en oplevelse for hele familien.

Hotelpakker