Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Vinter i Skagen

Tag på vinterferie til skønne Skagen 

Book ophold

Vinterferie 2024

Vinterdage i Skagen

Hold årets vinterferie i Skagen, og nyd et par vinterdage med masser af natur, kultur og vinterhygge. Der er intet som et besøg på Grenen eller Den tilsandede Kirke om vinteren - det giver dejlig frisk luft og røde kinder, og kan afsluttes med en kop varm cacao. Bor I på Color Hotel Skagen er der 4-stjernede oplevelser på menuen.

Pris fra kr. 400,- pr. nat pr. person v/4 personer i lejlighed +

Vi har ferielejligheder med plads op til 4 personer. Vores lejlighed Plus inkluderer:

 • Overnatning i lejlighed
 • Viskestykker og opvaskemiddel
 • Allergivenlige dyner og hovedpuder
 • Håndklæder og pålagt linned
 • Daglig soignering af bad, sengeredning og fjernelse af affald
 • El og slutrengøring
 • Brug af udendørs opvarmet swimmingpool
 • Brug af udendørs spabad og sauna
 • Brug af fitnesslokale
 • WiFi
 • Parkering

Morgenbuffet kan tilkøbes til kr. 150,- pr. person. Derudover har vi også familieværelser, dobbeltværelser, superior og suiter. 

Hotellet

Vinterhygge på Color Hotel Skagen

Der venter dig max afslapning og hyggelige rammer på Color Hotel Skagen, og med Color Hotel Skagen som en stemningsfuld base, har I nemt ved at komme på opdagelse i Skagen.

+14
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

På Color Hotel Skagen er der for alvor dømt stjernestunder. Efter dagens sightseeing i Skagen kan I hygge jer i vores store gårdhave med vores opvarmede swimmingpool, spabad eller i den store sauna. Disse faciliteter er åbne hver dag i vinterferien fra kl. 07.30 - 09.00 samt kl. 15.00 - 18.00. På den overdækkede terrasse eller i bar & lounge kan der nydes varm cacao efter en god dukkert.

Aftenen byder på forkælelse og lækker mad i Restaurant Holger eller i caféen og her kan vælges alt fra burgers til frisk fisk fra dagens auktion.

Tjenerne står naturligvis klar i baren til at mixe drinks eller servere en god kop kaffe, som I kan nyde i lounge-området. Her er forskellige bræt og kortspil som I kan muntre jer med. I kælderen har vi vores aktivitetsrum eller "slyngelstue" som vi ynder at kalde det. Her kan I hygge med billard, bordtennis, dart og bordfodbold. 

Hver morgen står I op til stor morgenbuffet. Her er helt sikkert noget for enhver smag.

En vinterferie i skønne Skagen er en oplevelse for hele familien.

Seværdigheder

Vinterferieoplevelser i Skagen

Vinteren er noget ganske særligt i Skagen. Naturen er klædt i vinterdragt og byder på storslåede naturoplevelser. Byen emmer af vinterhygge, og her er oplevelser for både børn og voksne. 

+4
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Naturen omkring Skagen er fantastisk året rundt - også om vinteren - når vinden rusker, og havet viser tænder. På en tur til Skagen bør I ikke snyde jer selv for en vandretur til Grenen eller i Skagen Klitplantage, der ligger lige bag hotellet, og med et vidt forgrenet net af vandre- og cykelruter inviteter til aktive dage i det fri.

Det Grå Fyn inviterer fx på gratis vandretur på Grenen med guide Niels Eriksen. Det er onsdag den 21. februar kl. 10. I kan læse mere her

Derover er der naturfolder i receptionen over gåture i Skagen Klitplantage. I kan også se naturfolder lige her.

Og derudover er der et utal af hyggelige aktiviteter, som er både for små som store. Og du finder et udvalg af oplevelser herunder.

Fede oplevelser

i Skagen

Kystmuseet

Kystmuseet i Skagen er et kombineret frilands- og udstillingsmuseum. Her kan I opleve genopførte huse fra tre af Skagens perioder og kan se hvordan den fattige fisker levede i disse perioder. Der er mange spændende aktiviteter for hele familien, som fx historiedetektiverne, som er en sjov måde at gå rundt i udstillingen og løse opgaver på. 

Skagens Museum

Tag på Skagens Museum og lær lidt om kunstnerkolonien, som blev grundlagt da en ung Holger Drachmann besøgte det lille fiskersamfund for første gang i 1872. Eller oplev en kunstnerfamilies hjem og besøg Anchers eller Drachmanns Hus, der begge rummer mange af familiens private ejendele. Eller prøv dig selv af som kunstner og oplev "Tegn Amok" udstillingen.  

Bolcheriet

Har I en sød tand, og er til gode gammeldaws bolcher?  Har I aldrig set hvordan de bliver lavet helt fra bunden? Så tag en tur i Bolcheriet. Her kan I se dem blive lavet, og I kan naturligvis også shoppe bolcher i alverdens smage og farver.

Smykke café

Tag på Du er Smyk, som er en ny smykke café i Skagen hvor du kan hygge med at lave egne smykker til en kop kaffe, te, saft og noget lækkert til ganen. En aktivitet som er sjov for alle i alle aldre.

Skagens svømmehal

Pak badetøjet ned, og tag en tur i Skagen Kultur- og Fritidscenter hvor der er svømmehal med 2 bassiner, vandrutshcebane og sauna. Med en lufttemperatur på +30 grader kan man som familie godt fornøje sig et par timer. 

Bowling

Tag ud og bowle hele familien - en aktivitet som altid er sjov. I Skaw Bowling er der hele 8 nye baner - alle med børnebander. Her kan naturligvis også nydes kolde drikke og spises alt fra nuggets til burgers.

Nordsøen Oceanrium

Kom i nærkontakt med havet - tag en tur til Nordsøen Ocenanarium, som ligger i Hirtshals. Det er Nordeuropas største akvarium og du kommer virkelig under overfladen og ind i en spændende verden af fisk.