Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Vinter i Skagen

Besøg Skagen i den skønne vintertid

Vinterferie 2023

Vinterdage i Skagen

Hold årets vinterferie i Skagen, og nyd et par vinterdage med masser af natur, kultur og vinterhygge. Der er intet som et besøg på Grenen eller Den tilsandede Kirke om vinteren - det giver dejlig frisk luft og røde kinder, og kan afsluttes med en kop varm cacao. Bor I på Color Hotel Skagen er der 4-stjernede oplevelser på menuen.

Vinterferie

Vi har dobbeltværelser, superior og suiter til 2 personer, familieværelse til 2 voksne og 2 børn og lejligheder til 4 personer.
Ophold inkluderer:

  • Overnatning 
  • Stor morgenbuffet (v. ophold i lejlighed kan morgenbuffet tilkøbes)
  • Brug af udendørs opvarmet swimmingpool
  • Brug af udendørs spabad og sauna
  • Brug af fitnesslokale
  • WiFi
  • Parkering

Book online eller på telefon 98 44 22 33.

Hotellet

Vinterhygge på Color Hotel Skagen

Der venter dig max afslapning og hyggelige rammer på Color Hotel Skagen, og med Color Hotel Skagen som en stemningsfuld base, har I nemt ved at komme på opdagelse i Skagen.

+8
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

På Color Hotel Skagen er der for alvor dømt stjernestunder. Her kan I lade op, og finde ro i vores udendørs opvarmede pool, spabad eller finske saunaer - måske læse en god bog eller dagens avis i loungen. Aftenen byder på forkælelse og lækker mad i Restaurant Holger eller i caféen. Tjenerne står naturligvis klar i baren til at mixe drinks eller servere en god kop kaffe.

I kommer helt ned i gear på jeres vinterferie på toppen af Danmark, og vender helt sikkert tilbage til hverdagen fuld af energi. 

Seværdigheder

Oplevelser i Skagen

Skagen byder også på oplevelser i vinterhalvåret, og det smukke vinterlandskab inviterer til skønne gåture. Kulturen blomstrer også om vinteren, så der er både gallerier og muséer at besøge under dit Skagensbesøg. God fornøjelse!

+3
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Naturen er skøn og unik hele året i Skagen, og vi kan da kun anbefale en vandretur i Skagen Klitplantage - som ligger lige i vores baghave. Snup en naturfolder i receptionen på hotellet og tag på tur. Er du vinterbader, så pak det store håndklæde ned i rejsetasken - vinterbaderne hopper ud i bølgen blå på Sønderstrand. 

En slentretur i byen med de mange gode specialbutikker er også altid hyggelig, og et besøg i Skagens Museum er et must, hvor der er for øjeblikket er 2 spændende udstillinger. I kan købe entrébillet til Skagens Museum i receptionen på hotellet til en særlig god pris. 

Hotelpakker