Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Værd at vide

inden ankomst

Praktisk information

Her er en let og hurtig oversigt, over hvad der er praktisk at vide, inden du ankommer til Skagen og Color Hotel Skagen.

Tjek ind fra kl. 14.00.
Tjek ud mellem kl. 07.00 - 11.00.

Restaurant Holger:
Køkkenet er åbent hver dag fra kl. 18.00.

Café Holger:
Køkkenet er åbent hver dag fra kl. 12.00

Morgenbuffet:
Morgenmadsrestauranten er åben mellem kl. 7.00-10.00 i hverdagene og kl. 7.00-11.00 i weekenden og hele juli måned. Gæster på ophold uden morgenmad inkluderet, kan købe morgenmadsbilletter i receptionen.

Internet:
Der findes gratis WiFi på alle hotellets værelser samt i fællesområder.

Handicaptilgængelighed:
Hotellet har tilgængelighedsmærket hos God Adgang.
Læs mere på God Adgang

Rygning:
Hele hotellet er røgfrit, men det er tilladt at ryge på hotellets udearealer.

Hunde:
Vi har et begrænset antal dobbeltværelser og 4-personers ferielejligheder, hvor det er tilladt at medbringe hund mod gebyr. Hunde er dog ikke tilladt på hotellets indendørs fællesarealer samt udendørs serveringsområder. Oplys venligst ved reservation, hvis I ønsker at medbringe hund.

Hjertestarter:
Vi har en hjertestarter på hotellet, som er at finde i receptionen. 

Vaskeservice:
Vi tilbyder vaskeservice mod gebyr. Ved indlevering i receptionen inden kl. 8.00 vil vi have tøjet vasket og strøget og klar til afhentning om aftenen samme dag

Safe to Visit:
Læs her om hvornår du skal undgå at besøge hotellet ifb. med sygdom, og hvordan vi har fokus på tryghed og retningslinjer i forhold til COVID19. Få info her

Bæredygtighed

Som et af de få hoteller nord for Limfjorden, er Color Hotel Skagen miljøcertificeret med Green Key, som er turismens internationale miljømærke.