Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Fest og selskaber i Skagen

Hold dit næste store selskab eller fest i skønne omgivelser i Skagen på 4-stjernede Color Hotel Skagen. Her er gæstfrihed og atmosmære i højsædet. Vi har plads til mange typer fester og selskaber, som fx barnedåb, konfirmation, rund fødselsdag, mærkedag, reception, mindesammenkomst, tema- eller firmafest, og vi har stor erfaring i at arrangere fester. Og hotellets mange værelser giver rig mulighed for at tilbyde overnatning med lækker morgenbuffet.

+2
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

»Mange TAK for den flotteste afvikling af vores bryllups-sølvbryllupsfest den 1. juni. Vi er så taknemmelige for det hele. Disse dage er gemt dybt inde i vores hjerter! Alt klappede. Omgivelser, mad, vin m.m. og ikke mindst servicen.«

Christian & Ole, juni 2024

Festarrangementer

Til din store fest, ved vi, at enhver detalje er vigtig og arrangementet skal afspejle, hvem du er. Derfor er vi altid lydhøre i forhold til dine specielle ønsker til festmad, opdækning og festlige indslag. Særligt udvalgte blomster, duge og servietter hører selvfølgelig med, når vi tager kærlig hånd om din fest. Har du brug for hjælp til at arrangere transport og finde de helt rigtige musikere, fotograf, blomsterhandler o.l., så hjælper vi gerne.

Barnedåb

Barnedåb er barnets første store dag – lad Color Hotel Skagen danne rammerne for en dejlig dag i naturskønne omgivelser.

Konfirmation

Konfirmation på Color Hotel Skagen – hold din konfirmation i Skagen, hvor du trygt kan lægge dit arrangement i vores hænder, nyde dagen og lade os forkæle dig og dine gæster.

Bryllup

"Det er så yndigt at følges ad.."

Color Hotel Skagen er den perfekte ramme om et romantisk bryllup. Vi har festlokaler til det mindre bryllup, men også til den helt store fest.

Firmafest

Hold din næste firmafest på Color Hotel Skagen. Vi står klar til at bidrage med forslag til, hvordan vi kan gøre jeres firmafest til noget helt særligt.

Mærkedag

Mærkedage kan være alt fra fødselsdag til sølvbryllup, og på Color Hotel Skagen er vi klar til at gøre din mærkedag til noget helt særligt.

Reception

Reception på Color Hotel Skagen er et oplagt valg. Vi har rammerne til et godt arrangement, vi sørger for, at du kan nyde dagen og bruge tiden på dine gæster.

Mindesammenkomst

På Color Hotel Skagen har vi forskellige arrangementer ved mindesammenkomst efter en begravelse / bisættelse.

 

Se >selskabsbrochure 2024 - her kan du se festpakker og et stort udvalg af menuer. 

Kom gerne forbi og se lokalerne og få en uforpligtende snak om mulighederne eller kontakt os på telefon 98 44 22 33.

 

Overnatning

Når du holder din fest på Color Hotel Skagen, giver det også rig mulighed for at arrangere overnatning for dig selv og dine gæster. Her er mange forskellige værelsestyper samt lejligheder med balkon eller terrasse.