Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Ledige stillinger

på Color Hotel Skagen

Ledige stillinger

Bliv en deal af vort team

Vi søger receptionist, kok, tjenerelever, tjener og stuepiger. Kom og vær en del af et stort team, som arbejder i et spændende og internationelt miljø. Vi glæder os til at høre fra dig!

+2
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Læs mere om følgende ledige stillinger.

Kok

Tjener

Tjenerelev

Receptionist

Stuepige

------------------------------------------------------------------------------

Color Hotel Skagen er Skagens største og eneste 4-stjernede hotel med plads op til 400 gæster, og har foruden café og a la carte restaurant stor selskabs- og konferenceafdeling. Vi tilbyder både ferieophold, overnatninger, selskaber og konference.

Vi tilbyder ekstraordinære rammer for succesfulde ophold, events og arrangementer. Og sætter en ære i at opfylde vores gæsters individuelle ønsker og tilpasse os til specifikke behov. ”Velkommenhed” og atmosfære har altid været kendetegnende for vores hotel – ja, det er selve vores DNA.

Læs mere på colorhotelskagen.dk

Be my guest

 

Besøg Color Hotel Skagen

Bæredygtighed

Som et af de få hoteller nord for Limfjorden, er Color Hotel Skagen miljøcertificeret med Green Key, som er turismens internationale miljømærke.