Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Ledige stillinger på Color Hotel Skagen

Skagens største og eneste 4-stjernede hotel søger for øjeblikket en kok. Læs mere herunder:

Vi søger kollega, der sammen med det øvrige team, vil være med til at sikre, at vi når vores målsætning om at levere en høj service, god kvalitet og ”velkommenhed” for alle vores gæster.

Så brænder du for at lave god mad, kan lide at have travlt og være med til at give vores gæster den helt særlige oplevelse, de aldrig glemmer, er dette måske lige et job for dig.

Du kommer til at arbejde i et spændende og internationalt miljø, hvor du bliver en del af et stort team på Skagens største og eneste 4-stjernede hotel.

Vi forventer:

  • Du er faglært kok og brænder for faget
  • Du kan holde hovedet koldt – også når vi har travlt
  • Du er ansvarsbevidst, mødestabil og præsentabel
  • Du har lyst til at give vores gæster en fantastisk smagsoplevelse

Vi tilbyder:

  • Et energisk og mangfoldigt arbejdsmiljø
  • Fast helårsstilling med god vagtplan
  • Gode arbejdsforhold (overenskomst med Horesta)
  • Løn efter kvalifikationer og personalegoder

Kan du se dig selv i dette, så send din ansøgning og CV allerede i dag. Vi ønsker en snarlig ansættelse og afholder samtaler løbende. Din ansøgning og dit CV sender du til Køkkenchef peter.brant.moller@skagenhotel.dk

Har du uddybende spørgsmål, er du er velkommen til at kontakte Køkkenchef Peter Brant Møller på telefon 51232530, som ser frem til at høre fra dig.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Color Hotel Skagen er Skagens største og eneste 4-stjernede hotel med plads op til 400 gæster, og har foruden café og a la carte restaurant stor selskabs- og konferenceafdeling. Vi tilbyder både ferieophold, overnatninger, selskaber og konference.

Vi tilbyder ekstraordinære rammer for succesfulde ophold, events og arrangementer. Og sætter en ære i at opfylde vores gæsters individuelle ønsker og tilpasse os til specifikke behov. ”Velkommenhed” og atmosfære har altid været kendetegnende for vores hotel – ja, det er selve vores DNA.

Læs mere på skagenhotel.dk


Be my guest