Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Restaurant Holger

Restaurant Holger er et af Skagens spisesteder med lækkert a la carte kort. Den gode mad er præget af det nordiske køkken med et touch af Skagen.

+6
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Restaurant Holger i Skagen byder velkommen til et spændende menukort og nogle hyggelige rammer med Wegners Y-stole og klassisk lys skandinavisk indretning. 

Den gode mad er præget af det nordiske køkken med et touch af Skagen. Menukortet ændres i takt med sæsonen og indeholder både en bred vifte af a la carte-retter samt årstidens menu, som kan bestå af tre, fire eller fem retter. Det lokale touch kan fx være frisk fisk og skaldyr fra fiskehandleren eller Skagen skinke fra Slagter Munch. 

Oplev også det store "walk-in" vinskab, hvor du har frit udsyn til alle de spændende vine. Vinskabet er specialdesignet med temperaturstyring til både hvidvin og rødvin, og er et af de eneste vinskabe i Danmark med visuelt vinkort - en unik oplevelse for vinelskere.

Ud over det almindelige vinkort tilbyder restauranten også Holgers Perler, som er et udvalg af mere eksklusive vine.

Om sommeren kan middagen nydes ude i gårdhaven under den store overdækkede terrasse. 

Så søger du et spisested i Skagen med atmosfære, god betjening og lækker mad? Besøg Restaurant Holger i Skagen - åben hver dag - 360 dage om året.

Smiley-ordning - kontrolrapporter

 • Vinsmagning ved smagebord

  Nyd en winesampler ved vores smagebord i Restaurant Holger inden eller efter en god middag. Winesampler består af 3 glas forskellige vine samt lidt snacks. Pris pr. person kr. 125,-

 • Vinkælder

  Vi tilbyder vinsmagning i vores hyggelige vinkælder. Tag kontakt til en af tjenerne og hør nærmere. 

 • Overdækket terrasse

  Om sommeren kan du sidde på terrassen i vores store gårdhave, som indbyder til hyggelige stunder og sene aftener. Der er varmeblæsere til at holde dig varm, samt tæpper, hvis det trækker lidt om aftenen.

Årets Holger vin 2019

 • Årets Holger vine 2019

  2017, Bodegas Merayo, Godello, Bierzo, Spanien

  2015, Lauriol, Saint Emilion, Bordeaux, Frankrig

Praktisk information

Åbningstider

Alle ugens dage fra kl. 18.00. 

Bordbestilling

Ring på telefon +45 98 45 43 63

Allergi

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.