Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Restaurant og Spisested i Skagen - Restaurant Holger

Restaurant Holger

En af de bedste restauranter i Skagen

Restaurant Holger er et af de spisesteder i Skagen, som byder på lækkert a la carte kort. Den gode mad er præget af det nordiske køkken med et touch af Skagen, så leder du efter en restaurant i Skagen med god mad, hyggelig atmosfære og et helt unikt "walk-in" vinskab, skal du besøge Restaurant Holger.

Denne Skagen restaurant er indrettet i klassisk lys skandinavisk stil med fede Wegner Y-stole og lamper af finske Secto Design, som er lavet af bæredygtigt finsk birketræ. Hyggen vægtes højt, og ofte startes eller afsluttes middagen med en drink i baren. 

Om sommeren kan middagen også nydes ude i den store gårdhave under den overdækkede terrasse. På en skøn sommeraften i Skagen, bliver der ofte grillet eller spist friske fisk til kølig hvidvin. 

Mad & Drikke

Vores menu

Glæd jer til et besøg i denne helt særlige Skagen restaurant - I Restaurant Holger er der nemlig 4-stjernede oplevelser på menuen.

+9
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Som en af de bedste restauranter i Skagen, ændres menukortet naturligvis i takt med sæsonen og indeholder både en bred vifte af a la carte retter samt årstidens menu, som kan bestå af tre, fire eller fem retter. Det lokale touch kan fx være friske fisk og skaldyr fra fiskehandleren i Skagen eller Skagen skinke fra Slagter Munch. 

Menuer

Vine

Det visuelle vinkort

Oplev det store "walk-in" vinskab i Restaurant Holger med masser af spændende vine.

Som det eneste spisested i Skagen, kan vores restaurant præsentere et stort  "walk-in" vinskab - vi kalder det også for vores visuelle vinkort. Her har du frit udsyn til alle de mange spændende vine - ja, faktisk med plads til over 1000 flasker. Vinskabet er specialdesignet med temperaturstyring til både hvidvin og rødvin, og er et af de eneste vinskabe i Skagen, ja i Danmark med visuelt vinkort - en unik oplevelse for vinelskere.

Så søger du et spisested i Skagen med atmosfære, god betjening og lækker mad? Så besøg en af de bedste Skagen restauranter, nemlig Restaurant Holger - åben hver dag - 360 dage om året.

Overdækket terrasse

i den store gårdhave

Der er liv i gårdhaven hele året rundt med opvarmet pool, spabad, saunaer og vores store overdækkede terrasse. Hele sommeren nydes skønne middage og kølige drinks på terrassen. På udvalgte dage i skoleferien er der livemusik. I efteråret og vinteren er der masser af hyggelys, terrassevarmere og tæpper, så man kan sidde med en kop kaffe, varm chokolade eller lækre cocktails og bare nyde udelivet.

+6
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Her er et par af favoritterne du kan nyde på den overdækkede terrasse eller i restauranten:

SKALDYRSFAD
Skaldyr fra Skagen fiskeauktion

  • Jomfruhummer
  • Krabbeklør
  • Dampede blåmuslinger
  • Pil-selv rejer
  • Hjemmebagt brød
  • Pesto, kryddermayo & citron

Kr. 595,- pr. person (minimus 2 personer)

MOULES FRITES

  • Dampede blåmuslinger
  • Fritter
  • Pesto & kryddertatar-mayo

Kr. 185,- pr. person

Gourmetophold fra 1 745,-

Forkæl dig selv og din partner med et 4-stjernet Skagen ophold på Color Hotel Skagen.

Åbningstider

Åben fra kl. 18.00.
Køkken lukker:
Søndag til torsdag kl. 21.30.
Fredag og lørdag kl. 22.00.

Bordbestilling

Ring på telefon +45 98 45 43 63

Allergi

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.