Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Restaurant Holger

Restaurant Holger er et af Skagens spisesteder med lækkert a la carte kort. Den gode mad er præget af det nordiske køkken med et touch af Skagen.

Restauranten

Om restauranten

Restaurant Holger i Skagen byder velkommen til et spændende menukort og nogle hyggelige rammer med Wegners Y-stole og klassisk lys skandinavisk indretning. 

Om sommeren kan middagen nydes ude i gårdhaven under den store overdækkede terrasse. 

Mad & Drikke

Vores menu

Den gode mad er præget af det nordiske køkken med et touch af Skagen. Menukortet ændres i takt med sæsonen og indeholder både en bred vifte af a la carte-retter samt årstidens menu, som kan bestå af tre, fire eller fem retter. Det lokale touch kan fx være frisk fisk og skaldyr fra fiskehandleren eller Skagen skinke fra Slagter Munch. 

+6
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Oplev også det store "walk-in" vinskab, hvor du har frit udsyn til alle de spændende vine. Vinskabet er specialdesignet med temperaturstyring til både hvidvin og rødvin, og er et af de eneste vinskabe i Danmark med visuelt vinkort - en unik oplevelse for vinelskere.

Ud over det almindelige vinkort tilbyder restauranten også Holgers Perler, som er et udvalg af mere eksklusive vine.

Så søger du et spisested i Skagen med atmosfære, god betjening og lækker mad? Besøg Restaurant Holger i Skagen - åben hver dag - 360 dage om året.

Menuer

Gourmetophold fra 1 295,-

Forkæl dig selv og din partner med et 4-stjernet Skagen ophold på Color Hotel Skagen.

Vinkælder

Vi tilbyder vinsmagning i vores hyggelige vinkælder. Tag kontakt til en af tjenerne og hør nærmere. 

Vinsmagning ved smagebord

Nyd en winesampler ved vores smagebord i Restaurant Holger inden eller efter en god middag. Winesampler består af 3 glas forskellige vine samt lidt snacks. Pris pr. person kr. 125,-

Åbningstider

Alle ugens dage fra kl. 18.00.
Lukket 31/12.

Bordbestilling

Ring på telefon +45 98 45 43 63

Allergi

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.