Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Sommer i Skagen

Check pris og kapacitet

Ophold

Hold årets sommerferie i Skagen

Ferie på Color Hotel Skagen

Kombinér din sommerferie i Skagen med masser af afslapning og hygge på 4-stjernede Color Hotel Skagen. Her kan du bo på nyrenoveret hotelværelse eller i hyggelig ferielejlighed til 4 personer med enten balkon eller terrasse. Nyd faciliteter som:

 • Gårdhave med stor overdækket terrase
 • Udendørs opvarmet swimmingpool
 • Udendørs spabad og sauna
 • Restaurant Holger
 • Café Holger
 • Bar
Sommerferie

Nyd sommeren i skønne Skagen

Oplev den danske sommer i Skagen. Skagen byder på strande, skøn natur, kultur og masser af charme. Og bor du på 4-stjernede Color Hotel Skagen, har du masser af plads og faciliteter som udendørs opvarmet pool, spabad og sauna. 

+10
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Tag til Skagen i år og oplev den danske sommer på toppen af Danmark. Sommeren i Skagen er nemlig fuld musik for alle sanser. Det er lange gåture på stranden, hvidvin og udsøgte fiskeanretninger, hyggeligt strøg med specialbutikker og masser af skønne naturoplevelser.

Her er en storslået natur, og vi foreslår at leje en cykel på hotellet og tage på tur. Turen kan fx gå til Grenen, Den tilsandede Kirke og Råbjerg Mile - nogle af de helt unikke naturoplevelser på toppen af Danmark.

Er du mere til gåture, så tag hotellets naturfolder, som beskriver mange gode vandreruter og oplevelser i Skagen Klitplantage. Skagen Klitplantage ligger mere eller mindre i Color Hotel Skagens baghave. 

Skagens historie og kultur er også værd at nævne. Gå en tur i Gl. Skagen eller i området med de mange traditionelle gule Skagenshuse med hvidmalede blondekanter. Lær mere om Skagen og hvorfor husene blev kalket gule på Kystmuseet Skagen. Skagens Museum et absolut et must, og så er det altid hyggeligt at besøge de mange gallerier og kunsthåndværkere. 

Sommeren i Skagen trækker mennesker til år efter år, og har du først oplevet Skagens charme er det svært at holde sig væk.

Artikel om ferie i Skagen

Ophold på hotel

Sommerdage på Color Hotel Skagen

Med højt til himlen, naturen lige uden for døren og gåafstand til centrum, bor du helt perfekt på 4-stjernede Color Hotel Skagen. Her er ro og masser af plads at boltre sig på. 

+8
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

En sommertur til Skagen kræver også et godt hotel med plads til afslapning og lækre faciliteter. Frirummet finder du på 4-stjernede Color Hotel Skagen. Fra du træder ind ad døren, er servicen garanteret i top. Indretningen er i gennemgående nordisk stil, og I vil føle jer hjemme fra første øjekast. I vælger selv om I vil bo på hotelværelse eller ferielejlighed til 4 personer med terrasse eller altan. 

Glæd dig til:

 • Afslapning i gårdhaven
 • Dukkert i udendørs opvarmet pool
 • Ro i spabad eller finske saunahytter
 • God mad og stemning i Restaurant Holger
 • Hygge på den overdækkede terrasse
 • Kolde drinks i bar og loungeområde
 • Cykelture i området - cykel kan lejes i receptionen

Læs mere om Color Hotel Skagen

Vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes anbefalinger og som medlem hos brancheforeningen HORESTA, er vi tilsluttet deres SAFE TO VISIT program og følger deres COVID-19 vejledninger. Du kan læse mere her om safe to visit

Overnatning

Ankomst / Afrejse

Der kan tjekkes ind fra kl. 14.00.
Afrejse skal ske senest kl. 11.00.

Parkering

Som gæst kan du parkere gratis på hotellets parkeringsområde.
Der er laderstation til rådighed mod betaling. Hør mere i receptionen.

Morgenmad

Der serveres morgenmad
fra kl. 07.00 - 10.00.