Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Sommer i Skagen

Check pris og kapacitet

Ophold

Hold årets sommerferie i Skagen

Ferie på Color Hotel Skagen

Kombinér din sommerferie i Skagen med masser af afslapning og hygge på 4-stjernede Color Hotel Skagen. Her kan du bo på nyrenoveret hotelværelse eller i hyggelig ferielejlighed til 4 personer med enten balkon eller terrasse. På hotellet finder du: 

  • Restaurant Holger - a la carte restaurant 
  • Hyggelig café
  • Bar og lounge
  • Stor overdækket terrasse
  • Udendørs opvarmet swimmingpool
  • Udendørs spabad og sauna
  • Aktivitetsrum med billard, dart, bordfodbold og bordtennis
  • Beachvolley

Dit hotel i Skagen med pool

På Color Hotel Skagen kan du nyde den udendørs opvarmede swimmingpool, spabad og sauna - 360 dage om året

Ophold på hotel

Sommerdage på Color Hotel Skagen

Med højt til himlen, naturen lige uden for døren og gåafstand til centrum, bor du helt perfekt på 4-stjernede Color Hotel Skagen. Her er ro og masser af plads at boltre sig på. 

+11
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

En sommertur til Skagen kræver også et godt hotel med plads til afslapning og lækre faciliteter. Frirummet finder du på 4-stjernede Color Hotel Skagen. Fra du træder ind ad døren, er servicen garanteret i top. Indretningen er i gennemgående nordisk stil, og I vil føle jer hjemme fra første øjekast. I vælger selv om I vil bo på hotelværelse, som suite, superior, enkelt,- familie- eller dobbeltværelse eller i vores ferielejligheder. Her er lejlighed standard og lejlighed +, og de rummer begge op til 4 personer med terrasse eller altan. 

Læs mere om de forskellige typer værelser og lejligheder

Du har simpelthen alt ved hånden, når du bor på Color Hotel Skagen. Her er en gårdhave med fitnessbygning, opvarmet swimmingpool med liggestole, spabad, helt ny sauna og stor lækker overdækket terrasse, hvor drinks og dejlig mad kan nydes. Derudover kan du besøge caféen og Restaurant Holger samt drikke sprøde cocktails i bar og lounge.  

I kælderen er der et aktivitetsrum med bordfodbold, bordtennis, dart og billard. Det plejer at være lykke, når man er afsted som familie eller måske der skal tages en kamp gode venner imellem til en kold øl.

Lej et par cykler og tril rundt i byen. Det er en nem måde at komme rundt på og også ganske sjovt. Du lejer cykler i receptionen for en dag ad gangen.

Er vejret fantastisk, så skal du klart sidde og nyden maden og livet på den overdækkede terrasse. Og ellers er Restaurant Holger klart et besøg værd. Her kan du fx vælge en 3-, 4- eller 5-retters årstidens menu. Her er der altid leget med sommerens grønt og ellers har du a la carte kortet med et stort udvalg. Når det kommer til vine, så kan du også godt glæde dig. Vi har et særdeles velassorteret vinkort. Du kan tilmed se mange af vinene i det store "walk-in" vinskab. 

Få mere info om Restaurant Holger 

Sommerferie

Nyd sommeren i skønne Skagen

Oplev den danske sommer i skønne Skagen, som byder på strande, fantastisk natur, kultur og masser af charme. Oplevelserne ligger ganske enkelt som perler på en snor, og der er noget for både voksne som børn.

+10
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Tag til Skagen denne sommer og få dig en helt særlig sommerferie oplevelse. Se frem til lange gåture på stranden, hvidvin og udsøgte fiskeanretninger, hyggeligt strøg med specialbutikker og masser af unikke naturoplevelser.

Her er nemlig en storslået natur, og vi foreslår at leje en cykel på hotellet og tage på tur. Er du mere til gåture, så tag hotellets naturfolder, som beskriver mange gode vandreruter og oplevelser i Skagen Klitplantage. Skagen Klitplantage ligger mere eller mindre i Color Hotel Skagens baghave, og det er også her du kan se Den tilsandede Kirke - hvilket helt klart er et besøg værd.

Læs mere om oplevelser i Skagen

Ankomst / Afrejse

I juni, juli og august tjek ind fra kl. 15.00.
Andre måneder tjek ind fra kl. 14.00
Afrejse skal ske senest kl. 11.00.

Parkering

Som gæst kan du parkere gratis på hotellets parkeringsområde.
El-biler kan oplades mod betaling. Hør mere i receptionen.

Morgenmad

Hverdage 
fra kl. 07.00 - 10.00.
Lørdag og søndag 
fra kl. 07.00 - 10.30.