Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Sommer i Skagen

Oplev den danske sommer i skønne Skagen. Der er intet der slår en sommerdag i Skagen, og den ganske særlige stemning der hersker blandt de gulkalkede huse i byens smalle stræder og på havnen, hvor skibenes sejl skinner hvidt i solen.

Check pris og kapacitet

Ophold

Hold årets sommerferie i Skagen

Kombinér din sommerferie i Skagen med masser af afslapning og hygge på 4-stjernede Color Hotel Skagen. Her kan du bo på forskellige hotelværelser eller i hyggelig ferielejlighed til 4 personer med enten balkon eller terrasse.

Ferie på Color Hotel Skagen

På hotellet finder du: 

  • Restaurant Holger - a la carte restaurant 
  • Hyggelig café
  • Bar og lounge
  • Stor overdækket terrasse
  • Udendørs opvarmet swimmingpool
  • Udendørs spabad og sauna
  • Aktivitetsrum med billard, dart, bordfodbold og bordtennis
  • Beachvolley

Dit hotel i Skagen med pool

På Color Hotel Skagen kan du nyde den udendørs opvarmede swimmingpool, spabad og sauna - 360 dage om året

Sommerferie

Nyd sommeren i skønne Skagen

Oplev den danske sommer i skønne Skagen, som byder på strande, fantastisk natur, kultur og masser af charme. Oplevelserne ligger ganske enkelt som perler på en snor, og der er noget for både voksne som børn.

+10
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Skagen byder på et væld af attraktioner, og her er noget for enhver smag indenfor kultur, kunst, natur og gastronomi. 

Mange vil til stranden i sommerferien, og her i Skagen er strandlivet noget for sig. Her er et utal af strande, som Damstederne, Sønderstrand, Nordstrand, Højen og Gl. Skagen. Og du kan vælge om du er til høje bølger og vil til Vesterhavet eller om du er til den blide kyst og vil til Østkysten. 

Af unikke naturoplevelser som er et "must see", ja så er det helt sikkert Råbjerg Mile, Den tilsandede Kirke og Grenen. Des lige findes ikke, så tril ud i landskabet og tank op med disse enestående oplevelser.

Skagen har flere museer, som Skagens Kunstmuseer og Kystmuseet. Tag ungerne med på Kystmuseet. Det er et kombineret frilands- og udstillingsmuseum med genopførte huse fra tre perioder i Skagens historie. Her er som regel også særlige aktiviteter for børn, som samtidigt giver et godt indblik i Skagens og Danmarks historie.

En tur på Bamsemuseet, giver som regel også stor glæde blandt de små, og her kan man slutte af med en god is og kop kaffe på Iscaféen, som ligger lige ved siden af.

Efter en slentretur langs hovedstrøget og et kik på de mange specialbutikker, kan turen gå til de røde pakhuse på havnen. De fungerede i tidernes morgen som pakhuse for egnens fiskere, og er tegnet af den meget kendte arkitekt Thorvald Bindesbøll. I dag er her restauranter og caféer, og vi kan klart anbefale at nyde en fiskedelle og en kold øl her og nyde synet af de mange lystbåde.

Du kommer altid hjem fra Skagen med en masse oplevelser i bagagen!

Ophold på hotel

Sommerdage på Color Hotel Skagen

Med højt til himlen, naturen lige uden for døren og gåafstand til centrum, bor du helt perfekt på 4-stjernede Color Hotel Skagen. Her er ro og masser af plads at boltre sig på. 

+21
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

En sommertur til Skagen kræver også et godt hotel med plads til afslapning og lækre faciliteter. Frirummet finder du på 4-stjernede Color Hotel Skagen. Fra du træder ind ad døren, er servicen garanteret i top. Indretningen er i gennemgående nordisk stil, og I vil føle jer hjemme fra første øjekast. I vælger selv om I vil bo på hotelværelse, som suite, superior, enkelt,- familie- eller dobbeltværelse eller i vores ferielejligheder. Her er lejlighed standard og lejlighed +, og de rummer begge op til 4 personer med terrasse eller altan. 

Læs mere om de forskellige typer værelser og lejligheder

Du har simpelthen alt ved hånden, når du bor på Color Hotel Skagen. Her er en gårdhave med fitnessbygning, opvarmet swimmingpool med liggestole, spabad, sauna og stor lækker overdækket terrasse, hvor drinks og dejlig mad kan nydes. 

I kælderen er der et aktivitetsrum med bordfodbold, bordtennis, dart og billard. Det plejer at være lykke, når man er afsted som familie eller måske der skal tages en kamp gode venner imellem til en kold øl.

Lej et par cykler og tril rundt i byen. Det er en nem måde at komme rundt på og også ganske sjovt. Du lejer cykler i receptionen for en dag ad gangen.

Derudover kan du besøge caféen eller Restaurant Holger samt drikke sprøde cocktails i bar og lounge.  I Restaurant Holger kan du fx vælge en 3-, 4- eller 5-retters årstidens menu. Her er der altid leget med sommerens grønt og ellers har du a la carte kortet med et stort udvalg. Når det kommer til vine, så kan du også godt glæde dig. Vi har et særdeles velassorteret vinkort. Du kan tilmed se mange af vinene i det store "walk-in" vinskab. 

Få mere info om Restaurant Holger 

Sommerhygge i gårdhaven

På udvalgte aftener i juli måned er der sommerstemning og sprød livemusik på den overdækkede terrase.

Ankomst / Afrejse

I juni, juli og august tjek ind fra kl. 15.00.
Andre måneder tjek ind fra kl. 14.00
Afrejse skal ske senest kl. 11.00.

Parkering

Som gæst kan du parkere gratis på hotellets parkeringsområde.
El-biler kan oplades mod betaling. Hør mere i receptionen.

Morgenmad

Hverdage 
fra kl. 07.00 - 10.00.
Lørdag og søndag 
fra kl. 07.00 - 10.30.