Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Helligdagsferie i skønne Skagen

Book ophold

Helligdagsferie

St. Bededag, Kr. Himmelfart & Pinse

Helligdagene giver mulighed for en forlænget weekend med familie eller venner i det skønne forår. Det grønne spirer frem, og på gode dage titter solen frem og luner dejligt. Nyd helligdagene i Skagen, og bo på Color Hotel Skagen - her er nemlig 4-stjernede oplevelser på menuen.

Ophold på Color Hotel Skagen

Vælg mellem forskellige typer værelser, fx et dobbeltværelse, superior og familieværelser.

Vi tilbyder også ferielejligheder til 4 personer med terrasse eller altan inkl. pålagt sengetøj, håndklæder, viskestykker, opvaskemiddel, strøm og slutrengøring.  

Ophold inkluderer altid fri benyttelse af udendørs opvarmet swimmingpool, spabad, sauna, fitness, WiFi og parkering.

Book online eller på telefon 98 44 22 33.

Hotellet

Helligdagsferie på Color Hotel Skagen

+11
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Helligdagsferie på Color Hotel Skagen er afslapning og hygge. Hotellet ligger midt i naturen mellem Skagen Havn og Gl. Skagen, tæt på både byliv og enestående oplevelser i det fri.

Efter en dag med skønne oplevelser i Skagen, er det måske tid til afslapning i den store gårdhave. Her er vores udendørs opvarmede swimmingpool, spabad og sauna. Her er også en stor overdækket terrasse, hvor man kan nyde alt fra et koldt glas rosévin til en god frokost.   

Om aftenen, kan vi anbefale et besøg i vores hyggelige Restaurant Holger. Her kan der vælges mellem a la carte og vores årstidens menu på 3, 4 eller 5-retter. Slut aftenen af med lidt hygge i bar og lounge.

Skagen

Ferie på toppen

+2
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Tag til Skagen denne sommer og få dig en helt særlig sommerferie oplevelse. Se frem til lange gåture på stranden, hvidvin og udsøgte fiskeanretninger, hyggeligt strøg med specialbutikker og masser af unikke naturoplevelser.

Her er nemlig en storslået natur, og vi foreslår at leje en cykel på hotellet og tage på tur. Er du mere til gåture, så tag hotellets naturfolder, som beskriver mange gode vandreruter og oplevelser i Skagen Klitplantage. Skagen Klitplantage ligger mere eller mindre i Color Hotel Skagens baghave, og det er også her du kan se Den tilsandede Kirke - hvilket helt klart er et besøg værd.

Læs mere om oplevelser i Skagen

Hotelophold med oplevelser

Forkæl dig selv og en du holder af med ægte livsnyderi i skønne Skagen og på Color Hotel Skagen - se de mange ophold her!