Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Pinse i Skagen

Nyd din pinseferie på 4-stjernede Color Hotel Skagen.

Tag til Skagen i år og oplev den danske sommer på toppen af Danmark. Sommeren i Skagen er nemlig fuld musik for alle sanser. Det er lange gåture på stranden, hvidvin og udsøgte fiskeanretninger, hyggeligt strøg med specialbutikker og masser af skønne naturoplevelser.

Her er en storslået natur, og vi foreslår at leje en cykel på hotellet og tage på tur. Turen kan fx gå til Grenen, Den tilsandede Kirke og Råbjerg Mile - nogle af de helt unikke naturoplevelser på toppen af Danmark.

Er du mere til gåture, så tag hotellets naturfolder, som beskriver mange gode vandreruter og oplevelser i Skagen Klitplantage. Skagen Klitplantage ligger mere eller mindre i Color Hotel Skagens baghave. 

Skagens historie og kultur er også værd at nævne. Gå en tur i Gl. Skagen eller i området med de mange traditionelle gule Skagenshuse med hvidmalede blondekanter. Lær mere om Skagen og hvorfor husene blev kalket gule på Kystmuseet Skagen. Skagens Museum et absolut et must, og så er det altid hyggeligt at besøge de mange gallerier og kunsthåndværkere. 

Sommeren i Skagen trækker mennesker til år efter år, og har du først oplevet Skagens charme er det svært at holde sig væk.

Artikel om ferie i Skagen

+8
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.