Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Helligdagsferie i skønne Skagen

Book ophold

Helligdagsferie

Kr. Himmelfart & Pinse

Helligdagene giver mulighed for en forlænget weekend med familie eller venner i det skønne forår. Det grønne spirer frem, og på gode dage titter solen frem og luner dejligt. Nyd helligdagene i Skagen, og bo på Color Hotel Skagen - her er nemlig 4-stjernede oplevelser på menuen.

Ophold på Color Hotel Skagen

Vælg mellem forskellige typer værelser, fx et dobbeltværelse, superior og familieværelser. Stor morgenbuffet er inkluderet.

Vi tilbyder også ferielejligheder til 4 personer med terrasse eller altan inkl. pålagt sengetøj, håndklæder, viskestykker, opvaskemiddel, strøm og slutrengøring. Morgenbuffet kan tilkøbes til kr. 150,-

Ophold inkluderer altid fri benyttelse af:

  • Udendørs opvarmet swimmingpool
  • Spabad
  • Sauna
  • Fitness
  • WiFi
  • Parkering. 

Book online eller på telefon 98 44 22 33.

Hotellet

Helligdagsferie på Color Hotel Skagen

+21
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Helligdagsferie på Color Hotel Skagen er afslapning og hygge. Hotellet ligger midt i naturen mellem Skagen Havn og Gl. Skagen, tæt på både byliv og enestående oplevelser i det fri.

Efter en dag med skønne oplevelser i Skagen, er det måske tid til afslapning i den store gårdhave. Her er vores udendørs opvarmede swimmingpool, spabad og sauna. Her er også en stor overdækket terrasse, hvor man kan nyde alt fra et koldt glas rosévin til en god frokost.   

Om aftenen, kan vi anbefale et besøg i vores hyggelige Restaurant Holger. Her kan der vælges mellem a la carte og vores årstidens menu på 3, 4 eller 5-retter. Slut aftenen af med lidt hygge i bar og lounge.

Skagen

Ferie på toppen

+6
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Nyd helligdagene i skønne Skagen, og se frem til lange gåture på stranden, ved Grenen eller i Skagen Klitplantage. Tag også på strøgtur og spis en lækker frokost på havnen ved de røde pakhuse. Vi anbefaler en klassisk Skagen fiskedelle og et glas koldt hvidvin, og så ellers bare nyde synet af de mange lystbåde og de flotte omgivelser. Er du til kunst, så besøg et af byens mange muséer, gallerier eller kunsthåndværkere. Der er  muséer som fx  SkagensKunstmuseer og  Kystmuseet eller kunsthåndværkere som fx Skagen Glaspusteri. Gallerierne ligger som perler på en snor i gaderne.

Lej evt. en cykel i receptionen og tag på tur. Det er nemt og hyggeligt. Skal du på gåtur i Skagen Klitplantage, så snup hotellets naturfolder i receptionen. Her finder du mange gode vandreruter. Skagen Klitplantage ligger mere eller mindre i hotellets baghave, og så kan du også opleve Den tilsandede Kirke - hvilket helt klart er et besøg værd.

Læs mere om oplevelser i Skagen

Hotelophold med oplevelser

Forkæl dig selv og en du holder af med ægte livsnyderi i skønne Skagen og på Color Hotel Skagen - se de mange ophold her!