Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Ferie i Skagen

Skagen

Oplev skønne Skagen

Oplev charmerende og kulturelle Skagen, mens du nyder dit ophold på 4-stjernede Color Hotel Skagen

+4
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Charmerende Skagen - beliggende på toppen af Danmark - er altid et besøg værd. Her ligger oplevelserne som perler på en snor. Skagen er faktisk lidt vanedannende. Uanset om det er en weekendtur med familien, romantisk miniferie eller hele sommeren, så er der en speciel atmosfære på spidsen, der fænger og får os til at komme tilbage til skønne Skagen.

Skagen er kendt for Skagensmalerne, som var en kunstnerkoloni af malere, der blev tiltrukket af naturen og lyset. Så et besøg på de mange museer er altid et "must" på din ferie i Skagen. 

Skagen er også rig på naturoplevelser og seværdigheder. Cyklen er en god måde at nå rundt på, hvor du let kan runde seværdigheder som Råbjerg Mile eller Skagen Klitplantage alt efter hvor gode ben, du har. 

Derudover er her strand efter strand, gode shopping muligheder med specialbutikker, masser af caféer, restauranter, den årlige Skagen Festival - og så blomstrer kunsten i form af spændende kunstværksteder, hvor du ofte kan se kunsthåndværkere, som glaspustere, keramikere eller malere trylle værker frem.

Efter en dag med unikke oplevelser i Skagen, kan du nyde en kold drink i gårdhaven på Color Hotel Skagen og nyde en lækker middag i Restaurant Holger. 

6 gode grunde til at besøge skønne Skagen 
Inspiration til din Skagensferie


Hvad sker i Skagen

Hvad sker i Skagen - se eventkalender