Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Påske i Skagen

Hold påskeferie i skønne Skagen og bo i lækre omgivelser på Color Hotel Skagen

Book ophold

Ferie

Påskeferie i Skagen

Påske i Skagen er en helt særlig tid på året. Foråret er kommet. Det grønne spirer frem i den skønne natur, og på gode dage titter solen frem og luner dejligt. Hold årets påskeferie i Skagen, og bo på Color Hotel Skagen - her er nemlig 4-stjernede oplevelser på menuen.

Ophold i påskeugen

Ferielejligheder 
Der er plads op til 4 personer og med enten terrasse eller altan.
Overnatning inkluderer:

  • Pålagt sengetøj
  • Håndklæder
  • Viskestykker og opvaskemiddel
  • El, vand og slutrengøring
  • Fri afbenyttelse af udendørs opvarmet swimmingpool, spabad, sauna og andre faciliteter
  • WiFi
  • Fri parkering

Morgenbuffet kan tilkøbes til kr. 150,- pr. person.
Læs mere om ferielejligheder

Derudover har vi også familieværelser, suiter, superior værelser og dobbeltværelser, som inkluderer stor morgenbuffet og fri benyttelse af af faciliteter. Læs mere om udvalget af værelser

Ønsker I et ophold med forplejning, så læs her om vores Pusterum for 2 og Skagenophold

Book online eller på telefon 98 44 22 33.

Hotellet

Påskehygge på Color Hotel Skagen

+14
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Påskeferie på Color Hotel Skagen er afslapning og hygge for hele familien. Hotellet ligger midt i naturen mellem Skagen Havn og Gl. Skagen, tæt på både byliv og enestående oplevelser i det fri.

Efter en dag med skønne oplevelser i Skagen, er det måske tid til afslapning i den store gårdhave. Her er vores udendørs opvarmede swimmingpool, spabad og sauna - så tag endelig badetøjet med. Skinner solen kan man også sidde på den store terrasse, og mærke solens stråler lune. Måske til en varm kop kaffe eller et glas koldt rosévin.  

I denne søde påsketid kan der naturligvis hygges med en god frokost i Café Holger. Om aftenen, kan vi klart anbefale et besøg i vores hyggelige Restaurant Holger. Her kan der vælges mellem a la carte og vores årstidens menu på 3, 4 eller 5-retter. Slut aftenen af med lidt hygge i bar og lounge. Her er god stemning og tjenerne står klar til at mixe drinks. 

Efter en god nats søvn, vågner I op til stor og lækker morgenbuffet.

Påskeferie

Hvad sker der i Skagen i påsken

Der sker altid en masse i Skagen - for både børn og voksne. Lej en cykel på Color Hotel Skagen og tag på opdagelse i Skagen

+4
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Skagen har en stor plads i de fleste danskeres hjerter, og er en tiltrækkende by på alle tider af året. Det er altid hyggeligt at slentre rundt i byen og nede på havnen. Her er en skøn stemning, og man er nødt til at smage en klassisk "Skagen fiskedelle" og en kold fadøl.

Kunsten har alle tider fyldt meget i Skagens historie. Og du kan nemt komme tæt på nogle af de mest berømte danske kunstneres hverdag og værker. Besøg fx Skagens Museum., Anchers Hus, Drachmanns Hus og Kystmuseet. Køb billetter til særpris i receptionen på hotellet.

Påskeferien er også et perfekt tidspunkt at besøge de nordjyske kunsthåndværkere. Så tril ud i landskabet og besøg nogle af dem. I Skagen er der fx Skagen Glaspusteri og Susanne Lanng. En halv time i bil fra Skagen, kan du også besøge Dorthe Hansen Keramik. Hun er kendt for at have lavet keramik til Christiansborg - restaurant Bojesen i Taarnet.

Ankomst / Afrejse

I juni, juli og august tjek ind fra kl. 15.00.
Andre måneder tjek ind fra kl. 14.00
Afrejse skal ske senest kl. 11.00.

Morgenmad

Hverdage 
fra kl. 07.00 - 10.00.
Lørdag og søndag 
fra kl. 07.00 - 10.30.

 

Parkering

Som gæst kan du parkere gratis på hotellets parkeringsområde.
El-biler kan oplades mod betaling. Hør mere i receptionen.