Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Konference i Nordjylland

Hold årets møde, event eller konference i Nordjylland på 4-stjernet konferencehotel i Skagen. Book konference med overnatning på Color Hotel Skagen.

»Jeg har været mødt med en professionalisme og venlighed fra jer alle, der gjorde, at vores gæster på konferencen udtalte, at det var det bedste videnskabelige møde, de havde været til, både mht. det faglige indhold og de sociale aktiviteter, herunder vinsmagning og tapas, kaffe og kage på Grenen samt stor festmiddag. Jeg vil helt sikkert anbefale jer til andre.«

Professor, dr.scient. og ph.d., Jesper Møller, Institut for Matematiske Fag, Aalborg Universitet.
Color Hotel Skagen

4-stjernet konference i Skagen

Velkommen til møder, events og konferencer i skønne Skagen og på Color Hotel Skagen. Vi er ikke alene Skagens største, men også det eneste hotel, der kan bryste sig af fire stjerner. Her er 151 værelser og hotellet er super velegnet til både de små, intime bestyrelsesmøder samt større møder og konferencer, med en konferencekapacitet på i alt 250 deltagere.

"Velkommenhed" og atmosfære har altid været kendetegnende for Color Hotel Skagen. For nok er vi store sådan rent fysisk, og kan rumme større konferencer og arrangementer, men vi tror lige så meget på storheden i det små. På, at det er detaljerne og de små ting, der gør forskellen. Og har I særlige ønsker eller krav, er det bare at sige til - vi sætter nemlig en ære i at tilpasse os specifikke behov. Og det endda med et smil.

Når man holder konference her, kan vi klart anbefale, at man benytter sig af, at man kan lave alverdens sjove og teamopbyggende aktiviteter både på lands og til vands, så deltagerne også får noget andet med hjem. Vi samarbejder med flere lokale aktører, som kan planlægge og facilitetere forskellige forløb, så man blot kan glæde sig til at tjekke ind og lade sig guide. Det kræver ingen transport, så tiden kan udnyttes optimalt.

Læs mere om firmaevents og teambuilding

Med nordjyske motorveje og mange daglige fly- og færgeforbindelser til regionen, tager det ikke lang tid at komme til Skagen. Fra Aalborg lufthavn tager det 1 time og 15 minutter. Fra Århus er køretiden 2 timer og 15 minutter. Der er inden for kort køreafstand daglige færgeforbindelser til både Norge og Sverige, hvilket giver en helt central placering ift. skandinaviske gæster.

 

Bæredygtighed

Som et af de få hoteller nord for Limfjorden, er Color Hotel Skagen miljøcertificeret med Green Key, som er turismens internationale miljømærke.