Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Arrangementer på Color Hotel Skagen

Color Hotel Skagen tilbyder i løbet af året forskellige typer arrangementer og events. 

Kommende arrangementer:

 • Åbent hotel - 22. april

  Kom til "Åbent Hotel" og vær med til at fejre vores 50-års jubilæum. Jazz trio'en Malurt Hot Lips spiller op til en hyggelig eftermiddag og vi byder på sjove konkurrencer, lækre smagsprøver, kaffe og stor jubilæumskage.

 • Jubilæumskoncert - 4. + 5. maj

  Kom til jubilæumskoncert "Omkring om et flygel" på Color Hotel Skagen, hvor vi fejrer 50-års jubilæet med masser af musisk underholdning af kendte solister og spændende sharefood. 

 • Øl & Kogekunst - 7. juni + 6. september + 29. november

  Deltag i sidste års succes og kom til en HELT anderledes og underholdende øl aftenskole, hvor vi har fokus på historierne, maden og det gode øl.

 • Vin & Jazz - 22. september

  Deltag i et helt særligt "Vin & Jazz" arrangement i den skønne sensommer på Color Hotel Skagen, og bliv forkælet med vinsmagning, 3-retters menu og dejlig jazz musik. 

 • Øl & Blues - 3. november

  Igen i år afholdes det festlige "Øl & Blues" arrangement. Vi er så heldige at Skagen Bryghus igen gæster hotellet og vil give en ølsmagning og fortælle deres historie. Chefkokken har sammensat en spændende øl-middag, og så skal der hygges i bar og lounge med god live bluesmusik.

 • Nytårsaften festarrangement - 31. december

  Nytårsarrangementet i 2017 blev et brag af en fest, og vi gentager successen i 2018. Kom og skyd nytåret ind på toppen af Danmark i samvær med andre glade gæster.