Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Hotelfaciliteter

Til dig som gæst

Lækre faciliteter

Color Hotel Skagen byder på en række lækre faciliteter - både ude og inde

Udendørs swimmingpool

Tag endelig badetøjet med på din ferie til Color Hotel Skagen. Her kan du nemlig benytte vores udendørs opvarmede swimmingpool, og ligge og dase på en liggestol, når vejret er til det.  

Åbningstider

Sommerperiode - 1. maj til og med uge 42:
Kl. 07.30 - 21.00.

Vinterperiode - fra uge 43 til og med 30. april:
Kl. 07.30 - 09.00 samt kl. 15.00 - 18.00.

I påskeugen er åbningstiderne fra kl. 07.30 - 18.00.

Der skal klædes om på værelset, og man kan skylle sig forinden i den udendørs bruser. 

Udendørs spabad

Vores udendørs spabad er beliggende ved siden af pool'en - og det er altid lækkert at blive masseret blidt i spabadet efter en tur i swimmingpool'en.

Åbningstiderne er de samme som for swimmingpool i sommer- og vinterperioden. 

Sauna

Du kan frit benytte vores helt nye store sauna. Efter en dukkert i poolen, er det altid dejligt med en svedetur. Sauna har samme åbningstid som pool og spabad.

 

 

Overdækket terrasse

Hyg jer på den overdækkede terrasse. Om sommeren kan der nydes kølige drinks, frokost, eftermiddagskaffe eller hyggelige middage. Terrassevarmere holder jer varme når duggen falder. Om vinteren, kan I pakke jer ind i tæpper og nyde varme drikke eller måske en gin & tonic, mens terrassevarmerne luner. I juletiden er der flot dekoreret og fyldt med julelys.

 

Aktivitetsrum

Store og små kan frit benytte aktivitetsrummet eller slyngelstuen, som vi også kalder den. Den er beliggende i kælderen. Her kan spilles dart, billard, bordtennis og bordfodbold, og så er der sofaarrangement til hygge og sjov. Her er også et lille legerum til de helt små.

Fitness

Du kan holde dig i form på din ferie på Color Hotel Skagen ved at benytte vores fitnessbygning med et udvalg af forskellige fitnessmaskiner. Er åben hver dag fra kl. 07.00.

 

Cykeludlejning

Lej en cykel i receptionen til kr. 110,- pr. døgn, og tril ud og oplev skønne Skagen.

Løbe-, vandre- og cykelruter

Ønsker du motion, behøver du blot at gå uden for døren. Der er løbe-, vandre- og MTB ruter at vælge imellem - få kort over ruterne i receptionen.

Beachvolley

Du har mulighed for at spille beachvolley på Color Hotel Skagen, på beachvolley banen bag hotellet. Lån en bold i receptionen.

Parkering

Som gæst kan du parkere helt gratis på Color Hotel Skagens store parkeringsareal. 

Oplad din el-bil under dit ophold på Color Hotel Skagen.
Det koster kr. 200,- for 8 timer ved henvendelse i receptionen, og her modtager du kabel til opladning.

Tag din hund med

Hunde er tilladt i nogle af vores dobbeltværelser samt ferielejligheder i sidefløjene mod gebyr og forhåndsreservation, og vi gør opmærksom på, at hundene ikke må medbringes i hovedbygningen og de indendørs arealer. 

24-timers roomservice

Der er 24-timers roomservice på Color Hotel Skagen. Når baren er lukket, kan receptionen/natportier betjene dig.