Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Hotelfaciliteter

Til dig som gæst

Lækre faciliteter

Color Hotel Skagen byder på en række lækre faciliteter - både ude og inde

Udendørs swimmingpool

Tag endelig badetøjet med på ferie på Color Hotel Skagen og benyt vores udendørs, opvarmede swimmingpool. Her er det muligt at ligge og dase på en liggestol, når vejret er til det.  

I sommerperioden - 1. maj til og med uge 42 - er poolen åben fra kl. 07.30 - 21.00. I vinterperioden - fra uge 43 til og med 30. april - er der åbent fra kl. 15.00 - 18.00. 

Udendørs spabad

Vores udendørs spabad er beliggende ved siden af pool'en - og det er altid lækkert at blive masseret blidt i spabadet efter en tur i swimmingpool'en.

Åbningstiderne er de samme som for swimmingpool.

2 finske saunahytter

Du kan frit benytte vores 2 finske saunaer året rundt. Efter en dukkert i poolen, er det altid dejligt med en svedetur.

De finske saunahytter har samme åbningstid som pool og spabad. I vinterhalvåret kan du bede receptionen tænde den, hvis du ønsker at benytte den. Vær blot opmærksom på, at det tager ca. 45 minutter før den er varm.

Overdækket terrasse

Hyg jer på den overdækkede terrasse, når vejret tillader det. Her kan nydes kølige drinks, frokost, eftermiddagskaffe eller hyggelige middage. Varme kanoner holder jer varme, når duggen er faldet.

Aktivitetsrum

Store og små kan frit benytte aktivitetsrummet eller slyngelstuen, som vi også kalder den. Den er beliggende i kælderen. Her kan spilles dart, billard, bordtennis og bordfodbold samt hyggelige sofaarrangement til hygge og sjov. Her er også et lille legerum til de helt små.

Fitness

Du kan holde dig i form på din ferie på Color Hotel Skagen ved at benytte vores nye fitnessbygning med et udvalg af forskellige fitnessmaskiner.

Cykeludlejning

Lej en cykel i receptionen til kr. 110,- pr. døgn, og tril ud og oplev skønne Skagen.

Løbe-, vandre- og cykelruter

Ønsker du motion, behøver du blot at gå uden for døren. Der er løbe-, vandre- og MTB ruter at vælge imellem - få kort over ruterne i receptionen.

Beachvolley

Du har mulighed for at spille beachvolley på Color Hotel Skagen, på beachvolley banen bag hotellet. Lån en bold i receptionen.

Parkering

Som gæst kan du parkere helt gratis på Color Hotel Skagens store parkeringsareal. 

Oplad din el-bil under dit ophold på Color Hotel Skagen.
Det koster kr. 150,- ved henvendelse i receptionen.

Tag din hund med

Hunde er tilladt i nogle af vores dobbeltværelser samt ferielejligheder i sidefløjene mod gebyr og forhåndsreservation, og vi gør opmærksom på, at hundene ikke må medbringes i hovedbygningen og de indendørs arealer. 

24-timers roomservice

Der er 24-timers roomservice på Color Hotel Skagen. Når baren er lukket, kan receptionen/natportier betjene dig.