Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Om Color Hotel Skagen

Color Hotel Skagen

Color Hotel Skagen er indbegrebet af alt det bedste, Skagen har at byde på. Vi forener byens pulserende og mondæne atmosfære med en beliggenhed midt i Skagens storslåede natur med særprægede klitlandskaber, plantager og vidtstrakte kyster.

+5
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

"Velkommenhed" og atmosfære har altid været kendetegnende for Color Hotel Skagen. For nok er vi store sådan rent fysisk, men vi tror lige så meget på storheden i det små. På, at det er detaljerne og de små ting der gør forskellen.

På Color Hotel Skagen får I rammer ud over det sædvanlige. Beliggenhed i attraktive Skagen. Naturen lige uden for døren og faciliteter i topklasse.

Som det største og eneste 4-stjernede hotel, tilbyder vi både ferieophold, overnatninger, selskaber og konference. Og som gæst har du alt ved hånden, og kan frit benytte alle faciliteter, som 

  • Fitnessbygning
  • Udendørs opvarmet swimmingpool
  • Spabad
  • Sauna
  • Petanque
  • Slyngelstue/hyggerum med billard, dart, bordfodbold og bordtennis.

På hotellet er der a la carte restauranten Holger, en hyggelig café samt bar. Så der er aldrig lang vej hjem.. Du kan naturligvis parkere din bil helt gratis, og har du el-bil, kan den lades op for kr. 300,- pr. døgn ved henvendelse i receptionen.

Color Hotel Skagen blev købt af det norske rederi Color Line i 1996, og fejrede 50 års jubilæum i 2018.

Fra I træder ind ad døren til hotellet, er servicen garanteret i top. Vi sætter nemlig en stor ære i det personlige engagement og det gode værtsskab. Indretningen er i gennemgående nordisk stil, og I vil føle jer hjemme allerede fra første øjekast.

Vi ser frem til at byde jer velkommen.

Hilsen
teamet på Color Hotel Skagen

BE MY GUEST

Bæredygtighed

Color Hotel Skagen er miljøcertificeret med GREEN KEY - det er din garanti for at vælge et hotel, der tager hensyn til miljøet.