Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skagenophold

Nyd et 4-stjernet ophold i Skagen med masser af forkælelse og kulinariske oplevelser i særklasse.

Book ophold

Hotelophold

Skagen ophold

Sæt hverdagen på pause sammen med én du holder af og nyd et 4-stjernet ophold i Skagen med kulinariske oplevelser i særklasse og masser af forkælelse for krop, sjæl og smagsløg.

Fra kr. 1740,- pr. person

Skagenophold inkluderer:

  • Et glas vin & snacks ved ankomst
  • 1 overnatning i delt dobbeltværelse
  • Stor morgenbuffet
  • 5-retters årstidens menu 
  • Udsøgt vinpakke tilpasset menu
  • Benyttelse af udendørs pool, sauna, spabad og andre faciliteter
  • Parkering
  • WiFi

Nyd jeres glas vin og snacks ved ankomst mellem kl. 14 - 17.
Book online eller bestil på 98 44 22 33.

Oplevelser

Natur & kultur i Skagen

Selvom vores skønne hotelomgivelser indbyder til at nyde livet langsomt og tilbringe afslappende timer i spa og pool, bør du unde dig selv at opleve Skagens unikke kultur, natur og byliv.

+6
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Alt er indenfor rækkevidde i Skagen og på en enkelt dag, kan du nå vidt omkring og opleve alt det, der gør Skagen til en ganske særlig destination – året rundt. Besøg byens charmerede små gader og stræder, mærk historiens vingesus og gå på opdagelse blandt kunsthåndværkere, gallerier, specialbutikker. Byens gågademiljø trækker med masser af butikker og god shopping, og du kan nyde en kop kaffe eller et koldt glas rosé på en af byens mange hyggelige fortovscafeer.

Skagens kreative og kunstneriske miljø er noget ganske særligt, og du kan opleve de ikoniske Skagen-kunstnere på byens museer. Du finder også spændende museer, der fortæller om byens historie, om de stolte fiskere, og om den ganske særlige natur, du finder her på toppen af Danmark.

Er du mere til naturoplevelser end kunst og kultur, er du kommet til det rette sted. Naturen omkring Skagen er hel unik og præget af kystlandskaber, klitplantager, sand, hav og frisk vestenvind. Gå en tur i Skagen Klitplantage, der ligger lige udenfor hotellets dør, lej en cykl og kør ud i det blå, vandr ud til Grenen, hvor de to have mødes, eller kravl til tops i det historiske Grå Fyr og se hele sceneriet fra oven.

Når du vender tilbage til hotellet, har du rig lejlighed til at lade op til aftenens kulinariske oplevelser i hotellet opvarmede udendørs pool og skønne spa- og saunaområde. Træk stikket for en stund og nyd livet langsomt, inden I måske tager en drink i baren eller i vores skønne gårdhavemiljø.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Aften på hotellet

Kulinariske oplevelser i særklasse

Vores indbydende Restaurant Holger er indrettet med klassisk, skandinavisk design og danner en skøn ramme om opholdets kulinariske højdepunkt - en lækker fem-retters menu i absolut særklasse med nøje udvalgte vine.

+10
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Menuen er nøje sammensat af vores dygtige køkkenchef og kreeret med udgangspunkt i årstidens absolut bedste råvarer. Den har et overraskende touch af Skagen og byder på masser af forkælelse af smagsløgene undervejs. Til menuen har vi særligt udvalgt en række kvalitetsvine, der på bedste vis komplementerer de forskellige retter og giver hele oplevelsen en ekstra dimension.

Efter middagen anbefaler vi, at I runder aftenen af i vores bar og lounge eller – hvis vejret tillader det – på vores overdækkede terrasse. Her kan I nyde en cocktail, et glas bobler, en kold øl eller måske en varm Irish Coffee. Vælg blandt andet mellem et stort og varieret udvalg af gin og opdag en ny variant, du måske ikke kendte på forhånd.

Næste morgen kan I sætte jer til endnu et veldækket bord i vores morgenmadsrestaurant og nyde vores store morgenmadsbuffet med alt, hvad hjertet kan begære af friskbagt brød, æg, pålæg, frisk frugt og meget, meget mere.

Bagefter har I måske tid til endnu en gåtur langs strand og hav eller i byen, inden du igen sætter kursen hjemad – med fornyet energi, fuldt opladte batterier og masser af oplevelser i bagagen.

Book dit Skagenophold i dag – og sæt hverdagen på pause for en stund!

Be my guest

Skal der lidt ekstra forkælelse til?

Har I fortjent at blive forkælet lidt udover det sædvanlige, kan I vælge at booke en suite, et af vores superiorværelser eller måske en af vores lejligheder med ekstra god plads og med privat altan eller terrasse.

Vil I have den allerbedste start på jeres ophold, så bestil en frugtkurv og bobler/vin/øl, der står klar på værelset og byder velkommen ved ankomst.

Du kan opgradere dit værelse og bestille velkomstkurve mod betaling af et tillæg.

Bestil på 98 44 22 33.

Ankomst / Afrejse

I juni, juli og august tjek ind fra kl. 15.00.
Andre måneder tjek ind fra kl. 14.00
Afrejse skal ske senest kl. 11.00.

Parkering

Som gæst kan du parkere gratis på hotellets parkeringsområde.
El-biler kan oplades mod betaling. Hør mere i receptionen.

Morgenmad

Hverdage 
fra kl. 07.00 - 10.00.
Lørdag og søndag 
fra kl. 07.00 - 10.30.

 

Hotelophold med oplevelser

Forkæl dig selv og en du holder af med ægte livsnyderi i skønne Skagen og på Color Hotel Skagen - se de mange ophold her!