Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Jul i Skagen

Kom i julestemning med en tur til skønne Skagen.

Jul i Skagen 2024

Oplev julemagien på toppen af Danmark

Hold jul i Skagen eller tag på før-juletur i november og december. Julen er nemlig den bedste af alle højtider, og allerede i november begynder stemningen at brede sig. Også i Skagen. Så kom og mærk julestemningen i charmerende Skagen.

Jul i Skagen - en skøn tid i charmerende Skagen, som ofte starter allerede midt i november. Og Skagen kan det hele - mærk historiens vingesus i de smalle gader, nyd skønne vandreture i unikke klitlandskaber, oplev berigende kulturoplevelser på byens museer eller gå på jagt efter fede julegaver som fx spændende kunsthåndværk eller andre specialiteter i byens hyggelige julepyntede gågademiljø.

Julegaveshopping er altid en hyggelig del af julen, men skal naturligvis kombineres med et par pitstop. Nyd smagen af jul, og få en kold juleøl eller varm jer på en kop varm gløgg på en af byens caféer. I kan også sparke stemningen i gang med live rock på Skagen Bryghus, og naturligvis smage på en af deres spændende Skagen juleøl.

I løbet af december byder Skagen også på forskellige julearrangementer, som bidrager til den gode julestemning. Og så er der det fine julemarked i Ålbæk - det største udendørs julemarked i Nordjylland - som igen i år byder på julelys, julegodter og masser af "christmas spirit" for både store og små.

"THANK GOD IT'S CHRISTMAS"
Queen

Jul 2023

Julearrangementer i Skagen

Her ses nogle af julens aktiviteter for 2023 i Skagen. 2024 aktiviteterne kommer på over sensommeren. 

Jul i Den Gamle Mølle på Kystmuseet

Lørdag 25. november - dagen før 1. søndag i advent mellem kl. 13 - 16, kan du opleve et sandt juleeventyr i Den Gamle Mølle på Kystmuseet. En eftermiddag med masser af juleguf, historier, musik og julehygge. Drillenissen har også været på spil og har lavet mærkelig ting i Den Gamle Mølle.

Ålbæk Julemarked

12 km syd for Skagen kan du opleve Ålbæk Julemarked. Her er åbent hver fredag, lørdag og søndag i ugerne 45 - 48, og her vil være et overflod af håndlavede juleting,  juleknas, æbleskiver og gløgg i de små boder samt koncerter med fx Flekkefjord sangforening og Johnny Hansen fra Kandis.

Vandretur i Skagen Klitplantage

Julen er gåturenes tid. Og i Skagen er der masser af muligheder for at få rørt sig og samtidig opleve skøn natur. Vi kan klart anbefale en dejlig gåtur i Skagen Klitplantage. Her kan du opleve hav, skov, Den tilsandede Kirke og en fantastisk udsigt fra Flagbakken. Læs Oh so Quiets blog om deres gåtur i Skagen Klitplantage 2. Juledag og få inspiration til din egen jule-gåtur i Skagen.

Glögg for en god sag

Nyd en kop varm glögg og støt en god sat!

Julen er kendt som højtiden for kærlighed, omsorg og generøsitet. Derfor kan du i år nyde en lækkert glas glögg på Brøndums Hotel, Skagen Harbour Hotel, Skagen Fiskerestaurant og Color Hotel Skagen og samtidig støtte en god sag.

Disse hoteller og restaurant er nemlig gået sammen om et juleprojekt, hvor der for hvert solgt glas glögg doneres 15% til Julemærkehjemmene. 

Overnatning

Juleophold i Skagen

Juleophold på Color Hotel Skagen

Kombinér din tur til Skagen med et juleophold på Color Hotel Skagen. Her bliver du forkælet med masser af julestemning, lækker mad og mulighed for at benytte udendørs opvarmet pool, spabad og sauna.