Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Jul i Skagen

Kom i julestemning med en tur til skønne Skagen.

Jul i Skagen 2022

Oplev julemagien på toppen af Danmark

Hold jul i Skagen eller tag på før-juletur i november og december. Julen er nemlig den bedste af alle højtider, og allerede i november begynder stemningen at brede sig. Også i Skagen. Så kom og mærk julestemningen i charmerende Skagen.

Jul i Skagen - en skøn tid i charmerende Skagen, som ofte starter allerede midt i november. Og Skagen kan det hele - mærk historiens vingesus i de smalle gader, nyd skønne vandreture i unikke klitlandskaber, oplev berigende kulturoplevelser på byens museer eller gå på jagt efter fede julegaver som fx spændende kunsthåndværk eller andre specialiteter i byens hyggelige julepyntede gågademiljø.

Julegaveshopping er altid en hyggelig del af julen, men skal naturligvis kombineres med et par pitstop. Nyd smagen af jul, og få en kold juleøl eller varm jer på en kop varm gløgg på en af byens caféer. I kan også sparke stemningen i gang med live rock på Skagen Bryghus, og naturligvis smage på en af deres spændende Skagen juleøl.

I løbet af december byder Skagen også på forskellige julearrangementer, som bidrager til den gode julestemning. Og så er der det fine julemarked i Ålbæk - det største udendørs julemarked i Nordjylland - som igen i år byder på julelys, julegodter og masser af "christmas spirit" for både store og små.

"THANK GOD IT'S CHRISTMAS"
Queen

Jul 2022

Julearrangementer i Skagen

Jul i Den Gamle Mølle på Kystmuseet

Lørdag 26. november - dagen før 1. søndag i advent mellem kl. 13 - 16, kan du opleve et sandt juleeventyr i Den Gamle Mølle på Kystmuseet. En eftermiddag med masser af juleguf, historier, musik og julehygge. Drillenissen har også været på spil og har lavet mærkelig ting i Den Gamle Mølle.

Julekoncert i Skagen Kirke

Traditionen tro er der julekoncert i Skagen Kirke med operasanger Jens Christian Wandt og Holmens Kirkes Vokalensemble. I år er det onsdag 30. november kl. 19.30. Det er som altid en smuk og musikalsk juleoplevelse krydret med historier, anekdoter og fællessang. 

Amazing Christmas julekoncert i Kappelborg

Oplev de to dygtige jazz og soulsangerinder Sinne Eeg og Christina Boelskifte udfolde sig med en perlerække af velkendte juleklassikere. Du kommer garanteret i julestemning efter denne musikalske aften. Det foregår torsdag 8. december kl. 20.00. 

Ålbæk Julemarked

12 km syd for Skagen kan du opleve Ålbæk Julemarked. Her er åbent hver fredag, lørdag og søndag i ugerne 45 - 48, og her vil være et overflod af håndlavede juleting,  juleknas, æbleskiver og gløgg i de små boder samt koncerter med fx Flekkefjord sangforening og Johnny Hansen fra Kandis.

Det Ny Kammerkor i Skagen Kirke

Oplev Det Ny Kammerkor synge i Skagen Kirke søndag 18. december - 4. søndag i advent kl. 16.30. Det Ny Kammerkor består af ca. 40 sangere og dirigent er Anders Gaden. De har koncerter rundt omkring i Danmark, deltager i udenlandske konkurrencer og de har deltaget flere gange i DRs "Før søndagen".

Vandretur i Skagen Klitplantage

Julen er gåturenes tid. Og i Skagen er der masser af muligheder for at få rørt sig og samtidig opleve skøn natur. Vi kan klart anbefale en dejlig gåtur i Skagen Klitplantage. Her kan du opleve hav, skov, Den tilsandede Kirke og en fantastisk udsigt fra Flagbakken. Læs Oh so Quiets blog om deres gåtur i Skagen Klitplantage 2. Juledag og få inspiration til din egen jule-gåtur i Skagen.

Overnatning

Juleophold i Skagen

Juleophold på Color Hotel Skagen

Kombinér din tur til Skagen med et juleophold på Color Hotel Skagen. Her bliver du forkælet med masser af julestemning, lækker mad og mulighed for at benytte udendørs opvarmet pool, spabad og sauna.