Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Weekendophold i Skagen, Nordjylland

Nyd et weekendophold eller tag afsted på hverdage - book et Pusterum for 2

Book ophold

Weekendophold

Pusterum for 2

Forkæl dig selv med et hverdags- eller weekendophold i skønne Skagen og på 4-stjernede Color Hotel Skagen. 

Fra kr. 1595,- pr. person

Pusterum for 2 inkluderer:

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse
  • 2 x stor morgenbuffet
  • 2 x 2-retters menu efter køkkenchefens valg
  • 1 valgfri entré* til udvalgte muséer i Skagen
  • Benyttelse af udendørs pool, sauna, spabad og andre faciliteter
  • Parkering
  • WiFi

Gælder hele året undtagen 30/6-2/7 + 7/7-7/8.
Book online eller bestil på telefon 98 44 22 33.

Weekendophold Nordjylland

Oplevelser i Skagen

Med et hverdags- eller weekendophold helt på toppen af det smukke Nordjylland, kan du opleve lyset, luften, havet og alt det skønne ved Skagen, som venter dig lige udenfor hotellet. 

+7
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Glæd dig til 3 dejlige dage i Skagen, som giver dig tid til at opleve denne perle på toppen af Danmark. Alle trænger til et break engang imellem, og med et hverdags- eller weekendophold i Skagen og et ophold på Color Hotel Skagen kommer du helt sikker hjem med fornyet energi.

Et 3-dages ophold i Skagen giver dig god tid til at tage på oplevelse i historiske og charmerende Skagen. Her er masser af unik natur, muséer, kunsthåndværkere og så er en strøgtur også en særdeles hyggelig oplevelse. Her er helt klart noget for enhver smag.

Lej en cykel i receptionen og tril rundt til de forskellige seværdigheder, som Grenen og Det Grå Fyr. Gå en tur i Skagen Klitplantage, som ligger ved siden af hotellet og se Den tilsandede Kirke. Snup en naturfolder i receptionen med vandreruter i plantagen.

Hvad enten du er her på hverdage eller i weekenden, så er der inkluderet en billet til nogle af Skagens seværdigheder. Oplevelser du kan vælge imellem:

Bemærk, at der er varierende åbningsdage og åbningstider på de forskellige muséer - specielt i vinterperioden.

Glæd dig til

Forkælelse på Color Hotel Skagen

Helt på toppen af Nordjylland ligger Color Hotel Skagen. Skagens største og eneste 4-stjernede hotel. Ikke nok med det - det er også det eneste hotel i Skagen med udendørs opvarmet pool, spabad og stor sauna. 

+9
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Efter en dag med seværdigheder i skønne Skagen, kan du se frem til hygge på hotellet. Tag badetøjet med, for det kan klart anbefales at hoppe en tur i den udendørs opvarmede pool, nyde boblerne i spabadet og svede den af i den store sauna. 

Du er på en miniferie hvor der er tænkt på det meste. Du skal ikke ud og lede efter restaurant. Du kan blot sætte dig til bords og nyde en lækker 2-retters menu hver aften. Nemt og ligetil.. Start aftenen med en drink ude på den overdækkede terrasse eller slut aftenen af med en cocktail i bar og lounge. Om morgenen står du op til en stor morgenbuffet i morgenmadsrestauranten. 

Hverdags- eller weekendophold Nordjylland - fordi Skagen skal opleves!

------------------------------------------------------------------------------

Vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes anbefalinger og som medlem hos brancheforeningen HORESTA, er vi tilsluttet deres SAFE TO VISIT program og følger deres COVID-19 vejledninger. Du kan læse mere her om safe to visit

Be my guest

Skal du forkæles lidt ekstra?

Hvis du trænger til lidt ekstra forkælelse, kan du vælge at booke en suite, et af vores superior værelser eller måske en af vores lejligheder med ekstra god plads og med privat balkon eller terrasse.

Vil du have den allerbedste start på dit hotelophold, så bestil en frugtkurv og bobler, der står klar på dit værelse og byder dig velkommen ved ankomst.
Du kan opgradere dit værelse og bestille velkomstkurve mod betaling af et tillæg.

Book online eller bestil på 98 44 22 33.

Ankomst / Afrejse

I juni, juli og august tjek ind fra kl. 15.00.
Andre måneder tjek ind fra kl. 14.00
Afrejse skal ske senest kl. 11.00.

Parkering

Som gæst kan du parkere gratis på hotellets parkeringsområde.
El-biler kan oplades mod betaling. Hør mere i receptionen.

Morgenmad

Hverdage 
fra kl. 07.00 - 10.00.
Lørdag og søndag 
fra kl. 07.00 - 10.30.

 

Hotelophold med oplevelser

Forkæl dig selv og en du holder af med ægte livsnyderi i skønne Skagen og på Color Hotel Skagen - se de mange ophold her!