Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Weekendophold i Skagen, Nordjylland

Book et Pusterum for 2 og nyd en weekend eller et hverdagsophold i Skagen

Book ophold

Weekendophold

Pusterum for 2

Forkæl dig selv og én du holder af med et 4-stjernet hverdags- eller weekendophold i Skagen med spændende kulturoplevelser og vend tilbage til hverdagen med fornyet energi og ny inspiration.

Fra kr. 1720,- pr. person

Pusterum for 2 inkluderer:

  • Et glas vin og snacks ved ankomst
  • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse
  • 2 x stor morgenbuffet
  • 2 x 2-retters menu efter køkkenchefens valg baseret på årstidens bedste råvarer
  • 1 valgfri entré til udvalgte muséer i Skagen
  • Benyttelse af udendørs pool, sauna, spabad og andre faciliteter
  • Parkering
  • WiFi

Nyd et glas vin og snacks ved ankomst mellem kl. 14 - 17.

Book online eller bestil på telefon 98 44 22 33.

Glæd dig til

Forkælelse på Color Hotel Skagen

Har I brug for at blive forkælet, komme helt ned i gear og bare nyde livet? Så er I kommet til det helt rette sted! Color Hotel Skagen er Skagens største og eneste 4-stjernede hotel – og det eneste hotel med udendørs opvarmet pool, spabad og stor sauna. Som noget helt nyt byder vi på et godt glas vin og lækre snacks ved ankomst, som kan nydes i bar & lounge eller på den overdækkede terrasse.

Efter en aktiv dag med kultur og byliv eller masser af frisk luft i den skønne natur, kan du glæde dig til afslapning, forkælelse og hygge, når du vender tilbage til hotellet. Lad dagens mange oplevelser bundfælde sig og kom helt ned i gear, mens du nyder en tur i vores opvarmede pool, i spabadet eller saunaen. 

+10
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Bagefter er det tid til at runde dagen af med noget lækkert mad. Sæt dig til bords hver aften og nyd en to-retters menu sammensat af vores køkkenchef med udgangspunkt i årstidens absolut bedste råvarer. Inden middagen kan du nyde en drink på vores overdækkede terrasse og afslutte aftenen med en cocktail i vores bar og lounge. Næste morgen står du op til endnu et veldækket bord og vores store morgenbuffet i morgenmadsrestauranten.

Hverdags- eller weekendophold i Nordjylland – Skagen venter på dig!

Be my guest

Weekendophold Nordjylland

Kulturoplevelser i Skagen

Tag et pusterum fra hverdagen med et hverdags- eller weekendophold i smukke Skagen og glæd dig til inspirerende kulturoplevelser og Danmarks skønneste natur.

+10
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Alle har brug for en pause en gang imellem, et pusterum hvor vi genfinder roen og hinanden, får nye oplevelser og ny inspiration, og lader batterierne op. Med et hverdags- eller weekendophold i Skagen og forkælelse på Color Hotel Skagen vender du hjem med fornyet energi, med spændende kulturelle oplevelser i bagagen og frisk havluft i kinderne.

Med et tredages ophold i Skagen har du god tid til at gå på opdagelse i de mange unikke kulturelle tilbud, seværdigheder og naturoplevelser, som du kun finder lige netop her – på toppen af Danmark. Uanset om du er til aktive dage i naturen, afslapning og forkælelse i skønne hotelomgivelser, kultur, historie, byliv eller kulinariske oplevelser, så har Skagen masser at byde på - og på tre dage kan du sagtens nå lidt af det hele.

Det er en helt særlig oplevelse at slentre en tur gennem Skagen, mærke historiens vingesus og nyde den særlige atmosfære, du finder lige her i de små gader og stræder blandt de ikoniske gule Skagen-huse. Gå på opdagelse blandt kunsthåndværkere, gallerier og indbydende specialbutikker eller besøg et af byens mange spændende museer med fokus på Skagens historie, kunst eller unikke natur.

Uanset om du tager til Skagen på hverdage eller over en weekend, inkluderer opholdet billetter til en af Skagens mange kulturoplevelser eller seværdigheder. 

Besøg for eksempel:

Skagens Museum
Anna og Michael Anchers hus
Drachmanns Hus
Kystmuseet Skagen
Det Grå Fyr
Bamsemuseet

Bemærk, at der er varierende åbningsdage og åbningstider på de forskellige muséer - specielt i vinterperioden.

Er du ikke til museer men foretrækker den åbne himmel, den vide horisont og den friske luft, kan du i stedet leje en cykel i hotellets reception. Lad turen gå til Grenen og Det Grå Fyr, eller cykl ud i det blå og lad vindretningen bestemme din kurs. Uanset hvor din tur bringer dig hen, venter der unikke seværdigheder og naturoplevelser lige om hjørnet. Skagen Klitplantage ligger lige udenfor hotellets dør og byder på masser af skønne vandreruter. Snør vandrestøvlerne, tag en folder med kort og ruter i receptionen og gå på opdagelse i den skønne natur.

Skal der lidt ekstra forkælelse til?

Har I fortjent at blive forkælet lidt udover det sædvanlige, kan I vælge at booke en suite, et af vores superiorværelser eller måske en af vores lejligheder med ekstra god plads og med privat altan eller terrasse.

Vil I have den allerbedste start på jeres ophold, så bestil en frugtkurv og bobler/vin/øl, der står klar på værelset og byder velkommen ved ankomst.

Du kan opgradere dit værelse og bestille velkomstkurve mod betaling af et tillæg.

Bestil på 98 44 22 33.

Ankomst / Afrejse

I juni, juli og august tjek ind fra kl. 15.00.
Andre måneder tjek ind fra kl. 14.00
Afrejse skal ske senest kl. 11.00.

Parkering

Som gæst kan du parkere gratis på hotellets parkeringsområde.
El-biler kan oplades mod betaling. Hør mere i receptionen.

Morgenmad

Hverdage 
fra kl. 07.00 - 10.00.
Lørdag og søndag 
fra kl. 07.00 - 10.30.

 

Hotelophold med oplevelser

Forkæl dig selv og en du holder af med ægte livsnyderi i skønne Skagen og på Color Hotel Skagen - se de mange ophold her!