Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Nytår i Skagen - nytårsophold i skønne Nordjylland

Book ophold

Nytår i Skagen 2024

Nytårsophold med stor nytårsfest

Hold nytår i Skagen og bliv forkælet hele vejen ind i 2025. Kom til et brag af en nytårsaften kombineret med et fantastisk 3-dages nytårsophold på 4-stjernede Color Hotel Skagen i Nordjylland. 

Nytårsophold for 2024 kommer snarest.

Vi kommer snarest med nytårsophold for 2024.
Nytårsophold 2023 Inkluderede:

 • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse
 • 2 x stor morgenbuffet
 • Livemusik i bar og lounge mellem kl. 15 - 17
 • 3-retters menu efter køkkenchefens valg første aften
 • Vinmenu tilpasset de tre retter
 • Vandretur i Skagen Klitplantage 31.12 med en "bette skarp", sang, varm suppe & 1 øl/vand
 • Nytårsfest 31.12:
 • Nytårscocktail, lækre snacks og Dronningens nytårstale
 • 4-retters nytårsmenu med udsøgte vine
 • Kaffe, chokolade, cognac og likør
 • Efterfølgende fri bar med øl, vand, vin og cocktails
 • Livemusik med 3-mands bandet DAUS
 • Nytårsfyrværkeri, champagne & hjemmelavet kransekage
 • Natmad
 • Benyttelse af udendørs pool, spabad, sauna og andre faciliteter
 • Parkering
 • WiFi

Book på telefon 98 44 22 33 eller bestil online.

Color Hotel Skagen

Hold årets nytårsaften i Skagen

Ønsker I at komme væk et par dage henover over årsskiftet for at slappe af og fejre nytåret, så venter der jer 4-stjernede oplevelser på Color Hotel Skagen.

+15
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Overvejer du at droppe den store nytårsfest derhjemme og i stedet pakke tasken og booke et nytårsophold i Nordjylland? Et nytårsophold hvor du kan slappe af, gå ture og bare glæde dig til en lækker nytårsmenu, cocktails og et brag af en nytårsfest? Ingen oprydning.. Du kan blot gå i seng og glæde dig til næste dags store morgenbuffet. 

Forkæl dig selv og hold nytår i skønne Skagen. Her kan du geare ned, tage på strøgtur, gå en tur på havnen og se de røde pakhuse. Eller glæd dig til vores fælles vandretur i Skagen Klitplantage.

Med andre ord, book dit nytårsophold i Skagen på Skagens eneste fire-stjernede hotel, Color Hotel Skagen. Vi gentager successen, og har planlagt endnu et nytårsophold med masser af oplevelser.

Du oplever rammer ud over det sædvanlige, når du bor på Skagens største hotel for at fejre nytåret. Naturen er lige uden for døren og vi er nabo til Skagen Klitplantage og Den tilsandede Kirke. 

Faciliteterne er i særklasse med bl.a. udendørs opvarmet pool, spabad og stor sauna med plads op til 20 personer. Er du glad for at dyrke motion, står vores fitnessbygning klar med et pænt udvalg af forskellige fitnessmaskiner. 

Der kan også hygges på den store overdækkede terrasse om eftermiddagen med varme drikke eller lækre drinks.

Nytårsophold på Color Hotel Skagen 2023

Sådan så nytåret ud for 2023 - 2024 kommer snarest.

Ankomst 30. december 

Ankomst og tjek ind fra kl. 14.00.
Gårdhaven og den overdækkede terrasse oser af stemning, og den opvarmede pool, spabadet og den store sauna kan frit benyttes. Husk at medbringe dit badetøj.

I år kommer Mads Vejen forbi med sin guitar, og skaber god stemning i bar og lounge lørdag 30/12 mellem kl. 15.00 og 17.00.
Aftenen byder på en lækker 3-retters menu efter køkkenchefens valg med tilhørende vine. Under middagen underholder huspianisten med lette toner. Baren er naturligvis åben, så her kan nydes en drink enten før eller efter middagen.

31. december

Stå op til stor morgenbuffet, og glæd jer til fælles vandretur til Den tilsandede Kirke, hvor vi luner os på en bette "skarp". Herefter går vi hjemad med et pitstop, hvor vi hygger med varm suppe, en øl/vand og sang & musik af pianist Knud-Erik Thrane og sangerinde Tina Siel. 
Den opvarmede pool, spabad og sauna kan frit benyttes indtil kl. 16.00. 

31. december - Den store nytårsfest

Vi mødes kl. 18.00 og starter aftenen med en nytårscocktail og lækre hjemmelavede snacks til Dronningens nytårstale. Middagen byder på en 4-retters nytårsmenu og udsøgte vine med efterfølgende kaffe, chokolade, cognac og likør.

Stå op til stor morgenbuffet
Og vi siger tak for denne gang, på glædeligt gensyn og rigtig godt nytår. 

Ønsker du at udvide nytårsopholdet med ekstra overnatninger, så ring på telefon 98 44 22 33. Enkeltværelsestillæg kr. 300,- pr. nat pr. person.

Skal der lidt ekstra forkælelse til?

Ønsker I at blive forkælet lidt udover det sædvanlige, kan I vælge at booke en suite, et af vores superiorværelser eller måske en af vores lejligheder med ekstra god plads og med privat altan eller terrasse.

Vil I have den allerbedste start på jeres ophold, så bestil en frugtkurv og bobler/vin/øl, der står klar på værelset og byder velkommen ved ankomst.

Du kan opgradere dit værelse og bestille velkomstkurve mod betaling af et tillæg.

Bestil på 98 44 22 33.

Hotelophold med oplevelser

Forkæl dig selv og en du holder af med ægte livsnyderi i skønne Skagen og på Color Hotel Skagen - se de mange ophold her!