Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skagen Festival

Glæd dig til årets Skagen Festival 2023 - det er den 51. festival, og der vil blive lagt op til endnu en folkefestival!

Book ophold

Skagen Festival

Masser af livemusik og god stemning

Skagen Festival 2022 bød på masser af livemusik og god stemning med musikere som Allan Olsen, Folkeklubben, Lars Lilholt Band, The Kilkennys og mange flere. Nu glæder vi os til Skagen Festival 2023.

+6
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Skagen Festival og alle de mange kræfter der ligger bag, glædede sig usigeligt til endeligt at kunne fejre 50-året - og der var lagt op til nogle festlige dage med masser af spændende solister og bands. Og sikke en fest det blev.

Skagen Festival hed i mange år Skagen Visefestival, og de første mange år var der primært danske og norske solister. Først i 1989 kom festivalen til at hedde Skagen Festival og blev en international folkevisefestival, som i dag også betyder mange genrer som folk, folk/rock, jazz, visesang og mange flere.

I år var der om torsdagen Skawboaften i Skagen Kultur- og Fritidscenter. Knud-Erik Thrane samlede nogle af lokalområdets dygtige og lokale musikere, som Mads Toghøj, Jan Michael, Marianne Mortensen, Klitkoret og mange andre. 

De andre dage var der fuld knald på med spændende besøg fra de skandinaviske lande og så naturligvis forrygende musik fra Irland med fx The Kilkennys. Fra Danmark gæster bl.a. Souvenirs, Ib Grønbech med band, Dorthe Gerlach, Tørfisk og Stine Klingsten & Band. Årets Skagen Festival blev så sandelig en musisk festival om noget - så glæd dig til visefestival i skønne Skagen i 2023.

Læs mere om Skagen Festival

Overnatning

Skagen Festival

+6
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Få den bedste Skagen festival overnatning på Color Hotel Skagen

Skal du til Skagen Festival, søger du sikkert også overnatning i Skagen. Nogle ønsker at overnatte lige midt i festen. Andre ønsker at bo et sted, hvor de kan trække sig tilbage, nyde et break og få en god nats søvn. 

Skagens største og eneste 4-stjernede Color Hotel Skagen ligger i gåafstand fra gågaden og i skønne rolige naturomgivelser. Her er der mange overnatningsmuligheder, da du kan vælge mellem forskellige hotelværelser og ferielejligheder. 

Som gæst på Color Hotel Skagen kan du glæde dig til at tilbringe tid i hotellets udendørs oase og store gårdhave. Her kan du dase ved pool'en, nyde boblerne i spabadet og svede den af i den store saunabygning. På den overdækkede terrasse serveres der kolde drinks og god mad. Aftenen byder på lækker mad i Restaurant Holger, i vores hyggelige café eller på terrassen, og så er bylivet ellers klar med god livemusik og festlig stemning.

Husk du kan leje cykler på hotellet, så du nemt og hurtigt kan komme rundt i byen. Cykelleje kr. 110,- pr. dag.

Hver morgen serveres naturligvis en lækker morgenbuffet i den store morgenmadsrestaurant. Her er et stort udvalg af brød, pålæg, ost, æg og frugt samt det lune som scrambled æg og bacon. Morgenmaden bliver serveret fra kl. 07.00.

Overnatning til Skagen Festival - vi er dit sikre valg.

Læs mere om overnatningsmuligheder

--------------------------------------------------------

Vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes anbefalinger og som medlem hos brancheforeningen HORESTA, er vi tilsluttet deres SAFE TO VISIT program og følger deres COVID-19 vejledninger. Du kan læse mere her om safe to visit

Be my guest

Ankomst / Afrejse

I juni, juli og august tjek ind fra kl. 15.00.
Andre måneder tjek ind fra kl. 14.00
Afrejse skal ske senest kl. 11.00.

Morgenmad

Hverdage 
fra kl. 07.00 - 10.00.
Lørdag og søndag 
fra kl. 07.00 - 10.30.

 

Parkering

Som gæst kan du parkere gratis på hotellets parkeringsområde.
El-biler kan oplades mod betaling. Hør mere i receptionen.