Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skagen Festival

Glæd dig til årets Skagen Festival 2024 - det er den 52. festival, og der vil blive lagt op til endnu en folkefestival!

Book ophold

Skagen Festival

Masser af livemusik og god stemning

Skagen Festival 2024 byder igen på masser af livemusik og god stemning med musikere som Shubidua 2.0, Tom Huss & Band, Birthe Kjær, The Dublin Legends, Tørfisk og mange flere. 

+6
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Skagen Festival 2024 har alle årets navne på plakaten - så er du til fest og farver og fed livemusik, så kan du nu booke din billet til årets Skagen Festival.

Festivalen løber over dagene torsdag 4. juli og med søndag 7. juli og der er spændende solister og bands alle dagene. Der er også spændende lokale musikere at opleve i år, som Chris Andersen, Mads Toghøj Band samt Louise Hammershøj & Band som har festival debut.

Skagen Festival hed i mange år Skagen Visefestival, og de første mange år var der primært danske og norske solister. Først i 1989 kom festivalen til at hedde Skagen Festival og blev en international folkevisefestival, som i dag også betyder mange genrer som folk, folk/rock, jazz, visesang og mange flere.

I år er der musik i Skagen Kultur- og Fritidscenter, på Havnescenen, Torvescenen, på Skawbaren og i Skagen Kirke. Og der bliver fuld knald på med spændende besøg fra de skandinaviske lande og så naturligvis forrygende musik fra Irland med fx Tom Donovarn, Drops of Green og The Dublin Legends. Fra Danmark gæster bl.a. Peter Sommer, Kasper Buch & Band, Søren Huss & Band, Birthe Kjær m.fl. Du kan godt glæde dig til visefestival i skønne Skagen i 2024.

Læs mere om Skagen Festival

Overnatning

Skagen Festival

+6
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Få den bedste Skagen festival overnatning på Color Hotel Skagen

Skal du til Skagen Festival, søger du sikkert også overnatning i Skagen. Nogle ønsker at overnatte lige midt i festen. Andre ønsker at bo et sted, hvor de kan trække sig tilbage, nyde et break og få en god nats søvn. 

Skagens største og eneste 4-stjernede Color Hotel Skagen ligger i gåafstand fra gågaden og i skønne rolige naturomgivelser. Her er der mange overnatningsmuligheder, da du kan vælge mellem forskellige hotelværelser og ferielejligheder. 

Som gæst på Color Hotel Skagen kan du glæde dig til at tilbringe tid i hotellets udendørs oase og store gårdhave. Her kan du dase ved pool'en, nyde boblerne i spabadet og svede den af i den store saunabygning. På den overdækkede terrasse serveres der kolde drinks og god mad. Aftenen byder på lækker mad i Restaurant Holger, i vores hyggelige café eller på terrassen, og så er bylivet ellers klar med god livemusik og festlig stemning.

Husk du kan leje cykler på hotellet, så du nemt og hurtigt kan komme rundt i byen. Cykelleje kr. 110,- pr. dag.

Hver morgen serveres naturligvis en lækker morgenbuffet i den store morgenmadsrestaurant. Her er et stort udvalg af brød, pålæg, ost, æg og frugt samt det lune som scrambled æg og bacon. Morgenmaden bliver serveret fra kl. 07.00.

Overnatning til Skagen Festival - vi er dit sikre valg.

Læs mere om overnatningsmuligheder

Be my guest

Ankomst / Afrejse

I juni, juli og august tjek ind fra kl. 15.00.
Andre måneder tjek ind fra kl. 14.00
Afrejse skal ske senest kl. 11.00.

Morgenmad

Hverdage 
fra kl. 07.00 - 10.00.
Lørdag og søndag 
fra kl. 07.00 - 10.30.

 

Parkering

Som gæst kan du parkere gratis på hotellets parkeringsområde.
El-biler kan oplades mod betaling. Hør mere i receptionen.