Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.
Laster video…

Hotelophold

Ferie på Color Hotel Skagen i skønne Skagen.

  

Vælg et lækkert

Hotelophold i Skagen

Tag på tur til skønne Skagen, Nordjylland og bestil et hotelophold på Skagens eneste 4-stjernede hotel - Color Hotel Skagen. Du kan vælge blandt miniferie, weekendophold og gourmetophold, så du finder helt sikkert det hotelophold, der passer lige til dig og din partner eller gode venner

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

VÆLG MELLEM FLERE HOTELOPHOLD

Miniferie - 2 overnatninger

Pusterum for 2

Fra kr. 1720,-
Trænger du til et pusterum? Bestil et weekendophold eller en miniferie på hverdage, og nyd et par afslappende dage i Skagen.
Pusterum for 2
Miniferie - 1 overnatning

Skagenophold

Fra kr. 1740,-
Sæt hverdagen på pause sammen med én du holder af og nyd et 4-stjernet ophold i Skagen med kulinariske oplevelser i særklasse og masser af forkælelse for krop, sjæl og smagsløg.
Skagenophold
Miniferie - 3 overnatninger

For- og sensommer ophold

Fra kr. 2.675,-
Oplev foråret eller sensommeren i Skagen, og bo på Color Hotel Skagen, der ligger midt i naturen - tæt på både byliv og seværdigheder.
For- og sensommerophold
Miniferie - 2 overnatninger

Vin & Jazz ophold

Fra kr. 1995,-
Tag på Vin & Jazz ophold i det skønne efterår, og glæd jer til en festlig aften med vinbar, 3-retters menu og live jazzmusik med Advokatens New Orleans Band.
Vin & Jazz ophold
Miniferie - 2 overnatninger

Efterårsophold

Fra kr. 1795,-
Nyd efterårets charme i Skagen, og tag på efterårsophold. En weekend på Color Hotel Skagen, som byder på en hyggelig Øl & Blues aften med ølsmagning, 3-retters ølmiddag og live bluesmusik.
Efterårsophold
Miniferie - 2 overnatninger

Juleophold

Fra kr. 1.945,-
Kom i julestemning med et hyggeligt juleophold i charmerende Skagen. Glæd jer til forkælelse, afslapning og juleshopping.
Juleophold
Miniferie - 2 overnatninger

Øl & Julerock ophold

Fra kr. 1795,-
Kom i julestemning med et weekendophold i Skagen inden juleræset, og glæd dig til en festlig Øl & Julerock aften på Color Hotel Skagen.
Øl & Julerock ophold
Miniferie - 2 overnatninger

Nytårsophold

Fra kr. 4495,-
Hold nytår i skønne Skagen og bliv forkælet hele vejen ind i 2025. Kom til et brag af en nytårsfest kombineret med et 3-dages nytårsophold.
Nytårsophold

Har du brug for mere fleksibilitet i dit ophold?

  • Hotelværelser og ferielejligheder

    Måske har du brug for mere frihed i dit ophold.. Se udvalget på hotelværelser og ferielejligheder, og bestil det der passer lige til dig. Alle hotelværelser og ferielejligheder er ikke-ryger værelser, og vi tilbyder naturligvis gratis trådløst internet.