Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.
Laster video…

Hotelophold

  

Vælg et lækkert

Hotelophold i Skagen

Tag på tur til skønne Skagen, Nordjylland og bestil et hotelophold på Skagens eneste 4-stjernede hotel - Color Hotel Skagen. Du kan vælge blandt miniferie, weekendophold og gourmetophold, så du finder helt sikkert det hotelophold, der passer lige til dig og din partner eller gode venner

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

VÆLG MELLEM FLERE HOTELOPHOLD

Miniferie - 1 overnatning

Skagenophold

Fra kr. 1595,-
Kombiner et hotelophold i skønne Skagen med afslapning, forkælelse, lækker mad og gode vine på Color Hotel Skagen.
Skagenophold
Miniferie - 2 overnatninger

Pusterum for 2

Fra kr. 1595,-
Trænger du til et pusterum? Bestil et weekendophold eller en miniferie på hverdage, og nyd et par afslappende dage i Skagen.
Pusterum for 2
Miniferie - 3 overnatninger

For- og sensommer ophold

Fra kr. 2.295,-
Oplev foråret eller sensommeren i Skagen, og bo på Color Hotel Skagen, der ligger midt i naturen - tæt på både byliv og seværdigheder.
For- og sensommerophold
Miniferie - 2 overnatninger

Champagne & Helmig Jam ophold

Fra kr. 2795,-
Kom til en festlig weekend med champagne på heden, social dining og fed livemusik med Thomas Helmig Jam featuring Michael Trier.
Champagne og Helmig Jam ophold
Miniferie - 2 overnatninger

Vin & Jazz ophold

Fra kr. 1995,-
Tag på Vin & Jazz ophold i det skønne efterår, og glæd jer til en festlig aften med vinsmagning, 3-retters menu og live jazzmusik med Advokatens New Orleans Band.
Vin & Jazz ophold
Miniferie - 2 overnatninger

Øl & Julerock ophold

Fra kr. 1995,-
Kom i julestemning med et weekendophold i Skagen inden juleræset, og glæd dig til en festlig Øl & Julerock aften på Color Hotel Skagen.
Øl & Julerock ophold
Miniferie - 2 overnatninger

Nytårsophold

Hold nytår i skønne Skagen og bliv forkælet hele vejen ind i 2023. Kom til en hyggelig nytårsfest kombineret med et 3-dages nytårsophold.
Nytårsophold

Har du brug for mere fleksibilitet i dit ophold?

  • Hotelværelser og ferielejligheder

    Måske har du brug for mere frihed i dit ophold.. Se udvalget på hotelværelser og ferielejligheder, og bestil det der passer lige til dig. Alle hotelværelser og ferielejligheder er ikke-ryger værelser, og vi tilbyder naturligvis gratis trådløst internet.