Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Hotelophold

  

Vælg et lækkert

Hotelophold i Skagen

Tag på tur til skønne Skagen, Nordjylland og bestil et hotelophold på Skagens eneste 4-stjernede hotel - Color Hotel Skagen. Du kan vælge blandt miniferie, weekendophold og gourmetophold, så du finder helt sikkert det hotelophold, der passer lige til dig og din partner eller gode venner

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

VÆLG MELLEM FLERE HOTELOPHOLD

Miniferie - 2 overnatninger

Wine & Dine ophold

Fra kr. 1895,-
Tag på Wine & Dine ophold på 4-stjernede Color Hotel, og kombinér oplevelser i skønne Skagen med en Wine & Dine aften, hvor vi skal besøge det franske landkøkken.
Wine & Dine ophold
Miniferie - 2 overnatninger

Koncertophold m/Gasoline

Fra kr. 1595,-
Tag på koncertophold i charmerende Skagen, og kombinér en musikoplevelse ud over det sædvanlige med hygge, afslapning og god mad på Color Hotel Skagen.
Koncertophold
Miniferie - 1 overnatning

Skagenophold

Fra kr. 1395,-
Kombiner et ophold i skønne Skagen med afslapning, forkælelse, lækker mad og gode vine på Color Hotel Skagen.
Skagenophold
Miniferie - 2 overnatninger

Pusterum for 2

Fra kr. 1395,-
Trænger du til et pusterum? Bestil et weekendophold eller en miniferie på hverdage, og nyd et par afslappende dage i Skagen.
Pusterum for 2
Miniferie - 2 overnatninger

Vin & Jazz ophold

Fra kr. 1795,-
Tag på Vin & Jazz ophold i det spæde forår eller dejlige efterår i 2021, og glæd jer til en festlig aften med vinsmagning, 3-retters menu og live jazzmusik .
Vin & Jazz ophold
Miniferie - 2 overnatninger

Rosé og Skaldyr ophold

Fra kr. 1995,-
Forkæl jer selv med et weekendophold i Skagen i 2021, og en festlig skaldyrsfest med rosésmagning, overdådig fiske- og skaldyrsbuffet og skaldyrsrock.
Rosé og Skaldyr ophold
Miniferie - 3 overnatninger

For- og sensommer ophold

Fra kr. 2.250,-
Oplev foråret eller sensommeren i Skagen, og bo på Color Hotel Skagen, der ligger midt i naturen - tæt på både byliv og seværdigheder.
For- og sensommerophold

Har du brug for mere fleksibilitet i dit ophold?

  • Hotelværelser og ferielejligheder

    Måske har du brug for mere frihed i dit ophold.. Se udvalget på hotelværelser og ferielejligheder, og bestil det der passer lige til dig. Alle hotelværelser og ferielejligheder er ikke-ryger værelser, og vi tilbyder naturligvis gratis trådløst internet.