Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Overnatning i Skagen - værelser, ferielejligheder og hotelophold

Tjek pris og kapacitet

Color Hotel Skagen

Overnatning på 4-stjernet hotel

Bestil overnatning i Skagen på 4-stjernede Color Hotel Skagen. Color Hotel Skagen er indrettet med 149 lejligheder og værelser. Her er forskellige kategorier, som suite, superior, familie-, enkelt- og dobbeltværelse. Alle værelser er nyrenoverede i 2020 og gulvtæpperne er bæredygtige og fra danske Ege tæpper. Ferielejlighederne er med enten balkon eller terrasse. 

Hvad med en Skagen overnatning i helt fantastiske omgivelser? Der er et stort udvalg af overnatningsmuligheder i Skagen, men overnatter du på Color Hotel Skagen, så har du det hele ved hånden. Og ikke nok med det, du overnatter også på et hotel, som igen i år har modtaget Tripadvisors pris Travellers Choice. Det betyder, at vi er blandt de 10% bedst bedømte hoteller på verdensplan, når det kommer til glade og tilfredse gæster.

+6
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Når du overnatter på Color Hotel Skagen, bor du på et hotel med mange faciliteter, som du kan bruge helt gratis naturligvis. Der er stor gårdhave med fitnessbygning, opvarmet swimmingpool, spabad og stor sauna med plads op til 20 personer. Derudover en overdækket terrasse hvor drinks og dejlig mad kan nydes på varme sommerdage.

Booker du din Skagen overnatning på Color Hotel Skagen har du også mulighed for at spise lækker mad i Restaurant Holger. Restauranten byder, som noget helt særligt, på lette toner fra huspianisten medens du nyder en middag fra a la carte kortet eller den 3-, 4- eller 5-retters årstidens menu.

Læs mere om Restaurant Holger

Der er også café, hvor du kan nyde lette retter fra kl. 12.00 hver dag, og så er der bar og lounge, hvor der kan hygges med gode drinks og kolde øl. Du har altså lige ved hånden. Nemt og bekvemt.

Book

Overnatning Skagen

Hotelværelse

Suite

Suiten er til dig som ønsker luksus og ekstra forkælelse. Suiten er 48 kvm og fx. med lækker 2-personers jacuzzi og massagedyser og troperegn i bruser.
Suite
Hotelværelse

Superior værelse

Superior værelserne på Color Hotel Skagen er på 28-31 kvm og velegnede til to personer, som ønsker ekstra god plads og lidt flere detaljer.
Superior værelse
Hotelværelse

Familieværelse

Er du en familie på 2 voksne og 1-2 børn, så er et familieværelse på Color Hotel Skagen et perfekt valg.
Familieværelse
Hotelværelse

Dobbeltværelse med balkon/terrasse

Lyst og rummeligt dobbeltværelse på 20 kvm med møbleret balkon eller terrasse og udsigt til gårdhave og frie arealer.
Dobbeltværelse balkon/terrasse
Hotelværelse

Dobbeltværelse

Du bor komfortabelt i et dobbeltværelse på Color Hotel Skagen. Her er lyst, roligt og stilrent.
Dobbeltværelse
Ferielejlighed

Lejlighed +

Lejlighed + med bl.a. danske designer stole og ny sofa. Lejligheden er på 55 kvm. og med plads op til 4 personer.
Ferielejlighed
Ferielejlighed

Lejlighed standard

Standard lejlighederne er til max. 4 personer, og er på 55 kvm med enten balkon eller terrasse.
Ferielejlighed
Hotelværelse

Enkeltværelse

Du bor komfortabelt i et enkeltværelse på Color Hotel Skagen. Det er lyst, stilrent og med plads til afslapning eller lidt kontorarbejde.
Enkeltværelse
Nyd et dejligt hotelophold

Hotelophold

Tag på en skønt ophold i Skagen, hvor der er tænkt på det meste. Vælg blandt weekendophold, miniferieophold og Skagenophold. Vi er et Skagen hotel, der ligger naturskønt og fx tilbyder udendørs opvarmet pool, spabad og sauna.
Hotelophold

Dit hotel i Skagen med pool

På Color Hotel Skagen kan du nyde den udendørs opvarmede swimmingpool, spabad og sauna - 360 dage om året

Video

Besøg Color Hotel Skagen

Tag med en tur rundt på hotellet ved at se denne korte film. Vi håber, at vi får lov at byde dig velkommen til Color Hotel Skagen.