Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Koncertophold med MIDT OM NATTEN

Ét af Danmarks bedste Kim Larsen kopi-bands

Book ophold

Koncertophold

Kim Larsen Tribute, middag og 2 overnatninger

Tag på koncertophold i charmerende Skagen. Nyd et par vinterdage med 4-stjernede oplevelser på Color Hotel Skagen, og en festlig aften med god middag og et brag af en koncert i kulturhus Kappelborg med ét af Danmarks bedste Kim Larsen kopibands MIDT OM NATTEN

 

Fra kr. 1385,- pr. person

Koncertophold m/ankomst 7. februar inkluderer:

  • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse
  • 2 x stor morgenbuffet
  • Koncertarrangement lørdag 8. februar:
  • 2-retters menu efter køkkenchefens valg
  • Bus t/r til kulturhus Kappelborg
  • Koncertbillet til MIDT OM NATTEN
  • 1 glas vand/vin eller øl under koncerten

Book online eller på telefon 98 44 22 33.

Oplevelser

Vinterbreak i skønne Skagen

Tag et break og nyd et par vinterdage i Skagen med tid til afslapning og hygge i smukke rammer. Slut weekendopholdet af med en helt særlig koncertoplevelse.

+3
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Skagen byder også på skønne oplevelser i vinterhalvåret med mulighed for dejlige gåture på Grenen eller i Skagen Klitplantage. Besøg i nogle af byens museer og gallerier, og måske et par gode køb i nogle af de mange specialbutikker. 

Om eftermiddagen fra kl. 15-18 kan den udendørs opvarmede pool, spa og de finske saunahytter frit benyttes på hotellet - så husk badetøj.

Lørdag aften er der lagt an til masser af god stemning. Fra kl. 17.00 er der Happy Hour i baren, hvor der kan købes lækre drinks og cocktails. Kl. 18.00 serveres en spændende 2-retters menu.

Kl. 20.00 kører bussen til Kulturhus Kappelborg. Der er 1 øl eller 1 glas vin/vand med i koncertbilletten, så der er tid til at få hentet drikkevarer, inden koncerten med MIDT OM NATTEN sparkes igang kl. 21.00. 

Efter koncerten kører bussen jer tilbage til hotellet, hvor I kan slutte aftenen af i baren til Kim Larsen musik i højtaleren.

Vi tager forbehold for udsolgte koncertbilletter. Ønsker I at udvide jeres koncertophold med en ekstra overnatning eller opgradere til superior eller suite - ring på telefon 98 44 22 33.

Enkeltværelsestillæg kr. 300,- 

Kim Larsen kopiband

MIDT OM NATTEN

I kan godt glæde jer til at møde MIDT OM NATTEN

Vi taler her om et kopiband, der serverer fantastiske versioner af de mest kendte sange fra Gasolin og frem. Stemningen er høj, og forsangeren overrasker gang på gang med sin stemme, som bare lyder som selveste Kim Larsen. Der er masser af stemning og smil på læberne fra de dygtige musikere, som har spillet rundt om i landet i mere end 20 år.