Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

COVID-19

Vi åbner igen torsdag 6. maj 2021. Har I spørgsmål eller ønsker at booke ophold, så kan I ringe til os på hverdage mellem kl. 8 - 15 eller skrive til os på skagen@skagenhotel.dk. I kan naturligvis booke ophold med fri mulighed for ombooking. Vi ser frem til at byde jer velkomne igen.

På Color Hotel Skagen

er det "safe to visit"

Vi er som medlem hos brancheforeningen HORESTA tilsluttet deres SAFE TO VISIT program. Det giver dig tryghed og sikkerhed for, at vi lever op til myndighedernes krav og anbefalinger til gæstehåndtering, rengøring og hygiejne.

 

I hvilken situation

skal jeg undgå at besøge hotellet

  • Besøg os ikke, hvis du har været i kontakt med en person, der har vist sig at være smittet med COVID-19
  • Bliv hjemme, hvis du på andre måder ikke er rask og eksempelvis har hoste, feber eller forkølelse
  • Hvis du har rejst til et risikoområde, skal du vente mindst to uger efter hjemkomsten med at besøge os. En opdateret liste over risikoområder findes på udenrigsministeriets hjemmeside

Sammen kan vi sikre et sikkert miljø, som vi alle kan nyde.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Venlig hilsen
Teamet på Color Hotel Skagen

Color Hotel Skagens

Retningslinjer

RESTRIKTIONER

Jf. pressemødet den 10. december med restriktioner i flere kommuner, så er situationen på Color Hotel Skagen i Skagen uændret, hvilket betyder, at alle faciliteter og aktiviteter fortsat er åbne. Vi bakker naturligvis op omkring myndighedernes anbefalinger og retningslinjer, og derfor bør du som gæst på hotellet, holde dig til de retningslinjer og anbefalinger, som er gældende i din bopælskommune. 

BRUG AF MUNDBIND (gældende indtil 28. februar 2021)
Alle gæster og al personale skal bære mundbind, når man opholder sig i offentlige rum og bevæger sig rundt på hotellet. Mundbind skal IKKE bæres, når man sidder ned.

RESTAURANT, CAFÉ & BAR (gældende indtil 28. februar 2021)
Restaurant, café og bar lukker senest kl. 22.00, og alle gæster skal have forladt området kl. 22.00. Der må ikke være selskaber på mere end 10 personer i restaurant, café eller bar.

Retningslinjerne er baseret på myndighedernes anbefalinger og retningslinjer.

SIKKER AFSTAND
Både indendørs og udendørs har vi indrettet vores virksomhed, så vi sikrer god afstand mellem vores gæster.

KLAR INFORMATION OM GOD ADFÆRD
Vi opfordrer vores gæster til at holde afstand, og vi har sørget for, at du har let adgang til at vaske og afspritte hænder.

GRUNDIG RENGØRING, VASK OG DESINFEKTION
Vi gør grundigt rent og desinficerer de kontaktpunkter, mange rører ved.

SIKKERHED FOR HØJT HYGIEJNENIVEAU
Vores medarbejdere har kendskab til myndighedernes anbefalinger og retningslinjer. De sørger for at holde god afstand og har fokus på hygiejne.

STYR PÅ ARBEJDSGANGE
Vi har gennemgået vores arbejdsgange, så vi minimerer tiden, hvor der er tæt kontakt mellem gæster, medarbejdere og leverandører. Vi har udarbejdet en plan for håndtering af tilfælde, hvor der er mistanke om - eller er bekræftet - COVID-19 smitte blandt gæster eller personale.

MORGENMAD
Morgenmaden er indrettet og tilpasset efter de gældende krav. Og for at mindske antallet af gæster i morgenmadsrestauranten, er vores morgenbuffet delt op i tidsrum. Tidspunktet vælges ved ankomst. 
Morgenmad kan også leveres som roomservice mod gebyr.

ROOM SERVICE
Der er 24-timers roomservice på Color Hotel Skagen. Når baren er lukket, kan receptionen/natportier betjene dig - dog ikke med alkohol.

UDENDØRS POOL, SPA & SAUNA
Er åbne efter gældende regler.
Der må max være 10 personer i swimmingpool - max 4 personer i spabad - max 4 personer i sauna. Der er sprit til at afspritte liggestol inden brug, og der kan lejes badehåndklæder i receptionen til kr. 25,- og ellers anbefaler vi, at I tager jeres eget med.

FITNESSBYGNING 
Er åben efter gældende regler.
Der må max være 6 personer, og der er sprit til at afspritte maskiner efter brug.

----------------------------------------------------------------

Vi skal med fælles hjælp sørge for at opretholde anbefalingerne, og du skal være opmærksom på:

  • Vask hænder eller brug håndsprit hyppigt - der er spritstationer mange steder på hotellet
  • Host eller nys i dit ærme
  • Hold afstand på mindst 1 meter til andre personer, som ikke er i dit selskab og bed andre om at tage hensyn

Opdateret 14. december 2020.