Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Hotel med pool, spabad og sauna

Color Hotel Skagen byder på udendørs opvarmet swimmingpool, spabad og 2 finske saunaer i den hyggelige store gårdhave.

Hotel i Skagen med pool

Swimmingpool, spabad og finske saunahytter

Der er flere hoteller i Jylland med swimmingpool, men i Nordjylland er der knap så mange hoteller at vælge imellem. I Skagen er 4-stjernede Color Hotel Skagen det eneste hotel med udendørs opvarmet pool, spabad og 2 finske saunaer.

Så søger du weekendophold med pool eller skal sommeren afholdes på et hotel i Danmark med udendørs swimmingpool, så kan du roligt læse videre.

Skagens eneste 4-stjernede hotel - Color Hotel Skagen byder nemlig på en række lækre faciliteter, som er gratis at benytte for boende gæster. Og heraf er det mest populære klart den udendørs opvarmet pool, spabadet og de finske saunaer.

I den store og hyggelige gårdhave kan du sidde i skyggen på den overdækkede terrasse. Det er også her du finder vores populære opvarmede pool, dejlige spabad og 2 finske saunahytter. Det er velvære for krop og sjæl. Så husk at tage dit badetøj med på turen til Color Hotel Skagen.

Efter en dukkert i swimmingpoolen er det ofte rart at slappe af i spabadet og få maseret musklerne. Og så kan der jo sluttes af med en tur i sauna. En svedetur i sauna giver ikke kun fornyet energi, det er også sundt for kroppen. En tur i pool, spabad og sauna kan for eksempel kombineres med vinterbadning eller en skøn vandre-, løbe- eller cykeltur.

På en skøn sommerdag er det blot lækkert at kunne trække sig lidt tilbage, og slappe af ved poolen. Her er det naturligvis muligt at nyde kolde drinks, serveret af vor dygtige tjenerstab.

Praktisk information

Omkring pool, spabad og sauna

+2
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Fra 1. maj kan pool, spabad og sauna benyttes hver dag mellem kl. 07.30 og 21.00. Efter uge 42 - efterårsferien - kan pool, spabad og sauna benyttes mellem kl. 15.00 og 18.00. Vi tænder gerne saunaen for jer på andre tidspunkter - men beregn ca. 45 minutter før den er varm.

Det er vigtigt at være så ren som muligt, når man hopper i en pool og spabad, så venligst skyl jer inden. Der er udendørs bruser som kan benyttes. Husk badetøj, stort badehåndklæde og evt. badekåbe - det er naturligvis også muligt at leje i receptionen.

 

Be my guest

Velkommen til skønne Skagen og 4-stjernede Color Hotel Skagen.