Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Hotel med pool, spabad og sauna

Color Hotel Skagen byder på udendørs opvarmet swimmingpool, spabad og stor sauna i den hyggelige store gårdhave.

Book ophold

Få en velfortjent pause

på vores hotel med pool i Jylland

Der er flere hoteller i Jylland med swimmingpool, men i Nordjylland er der knap så mange hoteller at vælge imellem. I Skagen er 4-stjernede Color Hotel Skagen det eneste hotel med udendørs opvarmet pool, spabad og helt ny stor sauna med plads helt op til 20 personer.

Så søger du hotel med pool - skal sommeren fx afholdes på et hotel i Jylland med pool, så kan du roligt læse videre her.

Skagens eneste 4-stjernede hotel - Color Hotel Skagen, som både har hotelværelser og ferielejligheder, byder nemlig på en række lækre faciliteter, som er gratis at benytte for boende gæster.

4-stjernet hotel i Skagen med pool, spabad og sauna

Gårdhaven ligger omkranset af hotellet hovedbygning og ferielejligheder, og på de varme sommerdage strømmer gæsterne derud for at suge den sydlandske stemning til sig. Det er her du finder den opvarmede pool, spabadet og den store sauna. Nogle tager en dukkert i poolen. Andre sipper eksotiske drinks fra hotellets bar, mens de slapper af i spabadet, slænger sig i liggestolene eller nyder skyggen på den overdækkede terrasse. 

Ja, sådan er det at være på hotel med udendørs pool, spabad og sauna..

Der er plantet marehalm omkring poolen, så man ligger helt i læ. Det er som om, lyden forstummer, og det giver en dejlig stemning. Her kan du som gæst starte eller afslutte dagen, og på den måde føre noget helt ekstra til din ferie.

Som noget nyt er gårdhavens overdækkede terrasse nu også åben året rundt. Om sommeren er det et oplagt sted at nyde et skaldyrsfad og et koldt glas hvidvin fra hotellets restaurant og café, og om vinteren kan man nyde en kop kaffe under terrassevarmerne. 

Om vinteren er poolen, spabadet og sauna åben om eftermiddagen. Når mørket falder på, bliver der tændt lanterner og anden belysning, så du kan mærke velværet i vinterkroppen. Mange nyder at gå igennem den kolde luft for at sænke sig ned i den opvarmede pool eller spabadet, og slutte af med en svedetur i saunaen. Uanset årstid, så giver det plus på velværekontoen.

Se Tripadvisors liste over de 10 hoteller i Jylland med swimmingpool - vi er nummer 6 og de eneste beliggende med udendørs pool i Skagen.

Hoteller med swimmingpool i Jylland

 

Praktisk information

udendørs pool, spabad og sauna

+4
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

I sommerperioden - 1. maj til og med uge 42 - skolernes efterårsferie - er poolen åben fra kl. 07.30 - 21.00.

I vinterperioden - fra uge 43 til og med 30. april er der åbent fra kl. 07.30 - 09.00 samt kl. 15.00 - 18.00.

Det er vigtigt at være så ren som muligt, når man hopper i en pool og spabad, så venligst skyl jer inden. Der er udendørs bruser som kan benyttes. Husk badetøj og evt. badekåbe - det er naturligvis også muligt at leje i receptionen. Der er badehåndklæder til låns.  

Hotelfaciliteter på Color Hotel Skagen

Be my guest

Velkommen til skønne Skagen og 4-stjernede Color Hotel Skagen.