Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skagen Forårsfestival

Kombinér Skagen Forårsfestival 2023 med et weekendophold på Color Hotel Skagen med ølsmagning, 3-retters menu og fed live bluesmusik

Skagen Forårsfestival 2023

Forårsophold

Glæd dig til Skagen Forårsfestival, som byder på fed livemusik og god stemning. Skagen er sjældent smukkere, end når by, skov og strand vågner af vinterdvalen, og foråret lokker med solvarme dage og milde vinde. Fejr forårets komme med et weekendophold på Color Hotel Skagen inklusiv festlig Øl & Blues aften.

Fra kr. 1895,- pr. person

Ankomst fredag 31. marts
Forårsophold inkluderer:

  • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse med morgenbuffet
  • Fredag aften 31. marts - Øl & Blues arrangement:
  • Ølsmagning med Skagen Bryghus
  • Tre-retters forårsmenu
  • Live bluesmusik med Knud-Erik Thrane & Jeppe Lindby
  • Fri afbenyttelse af udendørs pool, spabad, sauna og andre faciliteter
  • Parkering
  • WiFi

Book online eller bestil på telefon 98 44 22 33.

Oplevelser i Skagen

God stemning & livemusik

Der er næppe noget mere livsbekræftende end forår i Danmark, når naturen spirer, fugletrækkene vender tilbage, og nattefrosten slipper sit tag. Byd foråret velkomment med en weekend i skønne Skagen, og glæd dig til stemning og go' livemusik. 

+7
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Under Skagen Forårsfestival kan du opleve livemusik forskellige steder i byen, så du kan kombinere gåture i naturen, shopping, besøg på muséer med noget go' musik. Så efter fredagens festlige ØL & BLUES arrangement på Color Hotel Skagen, er der et udvalg af livemusik - der er vist noget for enhver smag og temperament.

Kulturhuset Kappelborg

Frokostjazz lørdag med Mette Juul. Det er en eftermiddag med jazzede toner. Du starter med lidt frokost med sild, fiskedeller og ost. Og så kommer Mette med sin kraftfulde stemme akkompagneret af 3 musikere.

Læs mere om frokostjazz på Kappelborg

Foto af Mette Juul - taget af Alex Nyborg Madsen.

Bodilles Kro

Lørdag aften har Bodilles Kro besøg af Mads Toghøj, som byder på bluestoner. Mads Toghøj er født og opvokset i Skagen, og har spillet siden sidst i 90'erne. Han har indspillet 3 albums og spiller både folk, country, roots og blues. Denne aften er det amerikansk mad og bluestoner.

Viseværtshuset

Både fredag og lørdag aften er der livemusik - det er bare at kigge forbi.

Skagen Bryghus

Lørdag eftermiddag fra  kl. 15.00 - 18.00 er der fuld knald på AC/DC coverbandet HIGH VOLTAGE. De er meget tætte på originalen, så er du til de vilde toner - er det bare at kigge forbi.

Hygge på hotellet

Øl & Blues arrangement

Dit forårsophold på Color Hotel Skagen bliver skudt i gang med manér med en festlig Øl & Blues-aften.

+7
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Efter en lang vinter er foråret værd at fejre, og vi gør det med manér med en festlig Øl & Blues-aften. I samarbejde med Skagen Bryghus byder aftenen på en spændende ølsmagning, hvor du får lejlighed til at stifte bekendtskab med det lokale bryggeris populære, velsmagende øl.

Efter ølsmagningen serverer kokkene en lækker og veltillavet tre-retters forårsmenu med efterfølgede livemusik med Knud-Erik Thrane og Jeppe Lindby, der spiller de skønneste fortolkninger af velkendte bluessange.

Resten af din weekend i Skagen kan du nyde i byen eller i den skønne natur omkring os. Du kan også vælge at trække stikket fuldstændigt og indtage hotellets lækre udendørs oase med opvarmet pool, spabad, stor sauna og en indbydende overdækket terrasse, der inviterer til hyggelige stunder uanset vejr og vind. 

Få en god start på dagen hver dag i vores morgenmadsrestaurant, hvor buffeten byder på sund og lækker morgenmad fra kl 07.00 – 10.30.

Ankomst / Afrejse

I juni, juli og august tjek ind fra kl. 15.00.
Andre måneder tjek ind fra kl. 14.00
Afrejse skal ske senest kl. 11.00.

Morgenmad

Hverdage 
fra kl. 07.00 - 10.00.
Lørdag og søndag 
fra kl. 07.00 - 10.30.

 

Parkering

Som gæst kan du parkere gratis på hotellets parkeringsområde.
El-biler kan oplades mod betaling. Hør mere i receptionen.

Hotelophold med oplevelser

Forkæl dig selv og en du holder af med ægte livsnyderi i skønne Skagen og på Color Hotel Skagen - se de mange ophold her!