Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Forårsophold

Tag til Skagen Forårsfestival - en weekend med forårsstemning og livemusik

Book ophold

Hotelophold

Forårsgæst

Igen i år er der Skagen Forårsfestival den første weekend i april, så kom og tag hul på det skønne forår med et forårsophold på 4-stjernede Color Hotel Skagen. Skagen emmer af god stemning og fed livemusik, og opholdet starter med hyggeligt Øl & Blues arrangement. 

Fra kr. 1495,- pr. person

Ankomst fredag 3. april 2020
Forårsophold inkluderer:

  • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse
  • 2 x stor morgenbuffet
  • Øl & Blues arrangement fredag 3.4:
  • Ølsmagning med Skagen Bryghus kl. 18.00
  • 3-retters menu
  • Live bluesmusik i bar og lounge

Book online eller bestil på 98 44 22 33.

Oplevelser

Skagen Forårsfestival

Foråret er en skøn tid i Skagen med masser af dejlige oplevelser, og til Skagen Forårsfestival kan I glæde jer til koncerter og masser af god stemning. Derudover kan I også tage på opdagelse i Skagens skønne natur, shoppe i de mange specialbutikker eller måske besøge et af de mange spændende muséer. Skagen er kort sagt en by for livsnydere! 

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Vi går altid og glæder os til det danske forår - så spring ud i det spirende forår med en weekendtur til Skagen Forårsfestival. Hele byen summer af liv, hygge og fest, når livemusikken indtager byen. Fx skal Mike Andersen spille på kulturhuset Kappelborg, og som gæst på Color Hotel Skagen og på et forårsophold - ja, så kan vi tilbyde billetter til KUN kr. 150,- pr. person. Købes i receptionen eller ved booking af ophold. 

 

Hygge på hotellet

Øl & Blues arrangement

På Color Hotel Skagen er der 4-stjernede oplevelser på menuen, så I kan godt glæde jer til aftenens Øl & Blues arrangement. Aftenen starter med ølsmagning og spændende historier af ambassadøren fra Skagen Bryghus, imens kokkene forbereder aftenens 3-retters forårsmenu. Efter middagen står tjenerne klar til at mixe drinks til live bluesmusik af Flemming Christensen i bar og lounge. 

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Husk at tage badetøj med. Eftermiddagen kan nemlig nydes, i den store gårdhave,  med en tur i den opvarmede pool, spa og finske sauna. Det giver dejlig ny energi og masser af velvære.  

Hver morgen fra kl. 7 - 10.30 står den store morgenbuffet klar. Her er et bredt og varieret udvalg, så du kan få en skøn start på dagen.  

Be my guest

Ankomst / Afrejse

Der kan tjekkes ind fra kl. 14.00.
Afrejse skal ske senest kl. 11.00.

Morgenmad

Morgenmad serveres kl. 07.00 - 10.00 i hverdagene og kl. 07.00 - 10.30 i weekenden.

Parkering

Som gæst kan du parkere gratis på hotellets parkeringsområde.
Der er laderstation til rådighed mod betaling. Hør mere i receptionen.

Hotelophold fra kr. 595,-

Vælg mellem andre hotelophold på Color Hotel Skagen