Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Forårsophold

Weekendophold med ølsmagning, 3-retters menu og fed live bluesmusik

Book ophold

HOTELOPHOLD

Forårsophold

Skagen er sjældent smukkere, end når by, skov og strand vågner af vinterdvalen, og foråret lokker med solvarme dage og milde vinde. Fejr forårets komme med et weekendophold på Color Hotel Skagen inklusiv festlig Øl & Blues aften.

Fra kr. 1695,- pr. person

Ankomst fredag 16. april
Forårsophold inkluderer:

  • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse med morgenbuffet
  • Øl & Blues aften fredag 16/4:
  • Ølsmagning med Skagen Bryghus
  • Tre-retters forårsmenu
  • Live bluesmusik 
  • Fri afbenyttelse af udendørs pool, spabad, sauna og andre faciliteter
  • Parkering
  • WiFi

Book online eller bestil på 98 44 22 33.

Oplevelser

Forår i Skagen

Der er næppe noget mere livsbekræftende end forår i Danmark, når naturen spirer, fugletrækkene vender tilbage, og nattefrosten slipper sit tag. Forår i Skagen byder både på skønne oplevelser i naturen og hyggeligt by- og kulturliv.

+2
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Naturen er storslået i Skagen på alle tider af året men ikke mindst om foråret, hvor farverne vender tilbage, og solen bringer varme og liv med sig. På et weekendophold i Skagen kan du nå lidt af det hele -  fra skønne traveture i klitplantager og langs kysten, til berigende kulturoplevelser på museer og gallerier, og en hyggelig slentretur i byens charmerende gader med cafebesøg og shopping hos kunsthåndværkere og specialbutikker.

Læs mere om Skagens mange tilbud og oplevelser her.

Hygge på hotellet

Øl & Blues arrangement

Dit forårsophold på Color Hotel Skagen bliver skudt i gang med manér med en festlig Øl & Blues-aften.

+2
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Efter en lang vinter er foråret værd at fejre, og vi gør det med manér med en festlig Øl & Blues-aften. I samarbejde med Skagen Bryghus byder aftenen på en spændende ølsmagning, hvor du får lejlighed til at stifte bekendtskab med det lokale bryggeris populære, velsmagende øl. Efter ølsmagningen serverer kokkene en lækker og veltillavet tre-retters forårsmenu akkompagneret af live bluesmusik.

Resten af din weekend i Skagen kan du nyde i byen eller i den skønne natur omkring os. Du kan også vælge at trække stikket fuldstændigt og indtage hotellets lækre udendørs oase med opvarmet pool, spabad, finske saunahytter og en indbydende overdækket terrasse, der inviterer til hyggelige stunder uanset vejr og vind. 

Få en god start på dagen hver dag i vores morgenmadsrestaurant, hvor buffeten byder på sund og lækker morgenmad fra kl 07.00 – 10.30.

-------------------------------------------------------------------------------

Vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes anbefalinger og som medlem hos brancheforeningen HORESTA, er vi tilsluttet deres SAFE TO VISIT program og følger deres COVID-19 vejledninger. Du kan læse mere her om safe to visit

Be my guest

Ankomst / Afrejse

Der kan tjekkes ind fra kl. 14.00.
Afrejse skal ske senest kl. 11.00.

Morgenmad

Morgenmad serveres mellem kl. 07.00 - 10.00. 

Parkering

Som gæst kan du parkere gratis på hotellets parkeringsområde.
Der er laderstation til rådighed mod betaling. Hør mere i receptionen.

Hotelophold med oplevelser

Forkæl dig selv og en du holder af med ægte livsnyderi i skønne Skagen og på Color Hotel Skagen - se de mange ophold her!