Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Efterårsophold

Weekendophold med ølsmagning, lækker 3-retters middag og fed live bluesmusik

Book ophold

Hotelophold

Efterårsophold

Forkæl jer selv med et efterårsophold i skønne Skagen, og et Øl & Blues arrangement med ølsmagning med Skagen Bryghus, lækker 3-retters middag og fed live bluesmusik. 

Fra kr. 1795,- pr. person

Ankomst fredag 25. oktober
Efterårsophold inkluderer:

  • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse med morgenbuffet
  • Øl & Blues arrangement lørdag 26/10:
  • Ølsmagning med Skagen Bryghus
  • 3-retters middag efter årstidens bedste råvarer
  • Live bluesmusik med Knud-Erik Thrane og Jeppe Lindby
  • Fri afbenyttelse af udendørs pool, spabad, sauna og andre faciliteter
  • Parkering
  • WiFi

Book online eller på telefon 98 44 22 33.

Oplevelser

Efterår i Skagen

Efteråret er en skøn tid i Skagen. Naturen, den fantastiske atmosfære i byen, lyset og de smukke strande. Dette er blot nogle af årsagerne til, at Skagen er en af de mest populære feriedestinationer i Danmark. 

+4
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Så spring ud i det smukke efterår i Skagen med en weekendtur på Color Hotel Skagen, og oplev den storslåede natur. På en weekend kan du faktisk nå lidt af det hele - fra hyggelige vandreture i Skagen Klitplantage eller på Grenen, til unikke kulturoplevelser på museer og gallerier, og naturligvis en slentretur i Skagens små gader. Læs mere om Skagens mange tilbud her

Hygge på hotellet

Øl & Blues arrangement

På Color Hotel Skagen er der 4-stjernede oplevelser på menuen, så I kan godt glæde jer til aftenens Øl & Blues arrangement. Aftenen starter med ølsmagning og spændende historier af ambassadøren fra Skagen Bryghus, imens kokkene forbereder aftenens 3-retters middag. 

+12
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Glæd jer til aftenens live bluesmusik, som leveres af Knud-Erik Thrane og Jeppe Lindby, der spiller de skønneste fortolkninger af velkendte bluessange. 

Husk at tage badetøj med. Eftermiddagen kan nemlig nydes i den store gårdhave  med en tur i den opvarmede pool, spabad og finske sauna. Det giver dejlig ny energi og masser af velvære. Den store overdækkede terrasse inviterer til hyggelige stunder uanset vejr og vind. Her kan nydes varme og kolde drikke. 

Hver morgen fra kl. 7.00 - 10.30 står den store morgenbuffet klar. Her er et bredt og varieret udvalg, så du kan få en skøn start på dagen.  

 

Be my guest

Ankomst / Afrejse

I juni, juli og august tjek ind fra kl. 15.00.
Andre måneder tjek ind fra kl. 14.00
Afrejse skal ske senest kl. 11.00.

Morgenmad

Hverdage 
fra kl. 07.00 - 10.00.
Lørdag og søndag 
fra kl. 07.00 - 10.30.

 

Parkering

Som gæst kan du parkere gratis på hotellets parkeringsområde.
El-biler kan oplades mod betaling. Hør mere i receptionen.

Hotelophold med oplevelser

Forkæl dig selv og en du holder af med ægte livsnyderi i skønne Skagen og på Color Hotel Skagen - se de mange ophold her!