Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Ferie i Skagen

Check pris og kapacitet

Ophold

Skagen ferie

Oplev charmerende og kulturelle Skagen, mens du nyder dit ophold på 4-stjernede Color Hotel Skagen. Byen byder på masser af oplevelser og aktiviteter hele året.

Skagen er stærkt vanedannende. Uanset om det er en weekendtur med familien, romantisk miniferie eller hele sommeren, så er der en speciel atmosfære på spidsen, der fænger og får os til at komme igen år efter år. 

En Skagen ferie betyder også overnatning på fx hotel, og her kan vi da klart anbefale dig at bo på Color Hotel Skagen. Skagens største og eneste 4-stjernede hotel med et stort udvalg i hotelværelser og ferielejligheder.

Hotelværelser
Du kan vælge mellem suiter, superior værelser, familie-, enkelt- og dobbeltværelser. Nogle af dobbeltværelserne har altan eller terrasse, og værelserne blev nyrenoveret i 2020.

Hotelværelser i Skagen

Ferielejligheder
Du kan også vælge at bo i ferielejlighed. Her er der plads op til 4 personer og alle er med altan eller terrasse. Her er 2 forskellige lejlighedstyper at vælge imellem.

Ferielejlighed i Skagen

Faciliteter
Du har alt ved hånden, når du bor på Color Hotel Skagen. Du kan tage dit badetøj med, da her er udendørs opvarmet swimmingpool, spabad og sauna. Så efter en dag med seværdigheder kan der slappes af i gårdhaven - og her er åbent alle dage hele året.

Du kan spise på hotellet om aftenen. Her er a la carte restauranten Restaurant Holger, hvor du vælger mellem et alsidigt menukort og et ligeså stort vinkort. Der er også café, hvis du søger de lidt lettere retter. Og så er der naturligvis en bar som laver lækre drinks og god kaffe.

Læs om hotellets faciliteter

Skagen

Oplevelser i Skagen

"Når man er på ferie i Skagen, så lever man det gode liv" citat: operasanger Jens Christian Wandt. Skagen med de mange solskinstimer, et fantastisk lys, en unik natur, mange hvide sandstrande, spændende gastronomi og spændende kultur. Der er uendelig mange oplevelser for en turist i Skagen.

+4
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Der er altid mulighed for gode oplevelser under ens ferie i Skagen. Tag en slentretur ned ad hovedgaden. Det er ikke lig Strøget i København eller andre byer for den sags skyld. Skagens strøg har sin helt egen sjæl med et udvalg af spændende små specialbutikker, hvis lige man ikke finder andre steder.

Rundt i byen er der også mange små kunsthåndværkere, og det er både glaskunstnere, keramikere og kunstmalere. Der er altid noget spændende, som kan pryde ens hjem og som man bare må have med hjem.

Kunsten, der desværre aldrig kommer med hjem, nyder vi ved det traditionelle besøg på Skagen Kunstmuseer. På Skagen Museum er der altid en ny udstilling, der går i dybden med en af de gamle kunstnere. 

Frokosten kan nydes ved de røde pakhuse på havnen. En håndholdt fiskedelle skaber altid en god bund i maven, og de smager bare anderledes her, mens solen bager og snakken går. Eftermiddagen kan nydes på stranden, hvor en god dukkert giver fornyet energi. 

Skagen er rig på naturoplevelser og seværdigheder, og cyklen er en god måde at nå rundt på. Du kan let runde seværdigheder som Råbjerg Mile eller Grenen. Og du kan naturligvis leje cykler på Color Hotel Skagen. 

Når solen går på hæld, og du har nydt en dejlig middag på terrassen på Color Hotel Skagen, kan du cykle en tur til Solnedgangspladsen i Gl. Skagen. Her får solen anerkendende klapsalver, når den gylden og orange forsvinder i horisonten. 

Hvad sker i Skagen

Hvad sker i Skagen - se eventkalender

Vi kan også anbefale at downloade app'en GOVISIT eller app'en Toppen af Danmark. Her kan man også finde Skagenoplevelser og events.

Læs mere om ferie i Skagen - et skønt udflugtsmål året rundt

Er du klar til en helt særlig oplevelse i Skagen?
Book dit ophold på Skagens eneste 4-stjernede hotel, Color Hotel Skagen