Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Rosé og Skaldyrs arrangement

Lørdag 23. september

Arrangement

Rosé og Skaldyr

Deltag i sensommerens Rosé & skaldyrs-arrangement, og nyd en festlig aften med rosébar & snacks, overdådig fiske- og skaldyrsbuffet samt livemusik med Mads Vejen. 

Kr. 995,- pr. person

Lørdag 23. september kl. 17.00

  • Rosébar og snacks kl. 17.00 - 18.00
  • Fiske- og skaldyrsbuffet samt dessert
  • Livemusik med Mads Vejen

 

Aftenens arrangement

Sensommer er rosé passer godt sammen, helt klart. Og kølig rosé passer glimrende til en lækker fiske- og skaldyrbuffet, så glæd jer til en festlig aften med rosébar, skaldyr og fed livemusik med Mads Vejen. 

+2
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Rosébar og snacks
Er vejret lunt og lækkert mødes vi på den store overdækkede terrasse til rosébar mellem kl. 17.00 - 18.00, hvor I kan hygge med et par glas forskellige typer rosé alt efter hvad I er til. Hertil serveres lækre snacks.

Fiske- og skaldyrsbuffet
Kokkene tilbereder og anretter friske fisk og skaldyr fra fiskehandleren med masser af lækkert tilbehør, nybagt brød og dressinger. 

LIvemusik
Mads Vejen kigger forbi med sin guitar. Mads Vejen, som er en nordjysk guitarist og sanger som har spillet og optrådt de sidste 15 år. Repertoiret består af gamle klassikere, såvel som nyt materiale.