Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Rosé og Skaldyr

på 4-stjernede Color Hotel Skagen

Arrangement

Rosé og Skaldyr

Deltag i årets nyhed - rosé & skaldyrs-arrangement, og nyd en festlig aften med rosésmagning og snacks, overdådig fiske- og skaldyrsbuffet samt fed skaldyrsrock.

Kr. 695,- pr. person

Der kommer snart nye datoer for 2021.

  • Rosémagning og snacks kl. 17.30
  • Fiske- og skaldyrsbuffet
  • Skaldyrsrock

Bestil på telefon 98 44 22 33.

Oplevelser

Aftenens arrangement

Forår og sensommer er rosésæson, helt klart. Og kølig rosé passer glimrende til en lækker fiske- og skaldyrbuffet, så glæd jer til en festlig aften med rosé, skaldyr og skaldyrsrock. 

+2
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Rosésmagning og snacks
Er vejret lunt og lækkert mødes vi på den store overdækkede terrasse til spændende rosésmagning. Hotellets vinekspert præsenterer 3 forskellige slags rosé til smagning. Hertil serveres lidt snacks.

Fiske- og skaldyrsbuffet
Kokkene tilbereder og anretter friske fisk og skaldyr fra fiskehandleren med masser af lækkert tilbehør, nybagt brød og dressinger. 

Skaldyrsrock
Jesper Daarbak underholder med sin guitar, og er klar til at skabe en festlig stemning. Jesper spiller alt fra Bob Dylan, Kim Larsen, U2 til Allan Olsen, og giver den gas indenfor genren pop/rock. 

Bestil plads på telefon 98 44 22 33.

Vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes anbefalinger og som medlem hos brancheforeningen HORESTA, er vi tilsluttet deres SAFE TO VISIT program og følger deres COVID-19 vejledninger. Du kan læse mere her om safe to visit