Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Øl & Julerock ophold

Weekendophold med ølsmagning, klassisk dansk julemenu serveret som social dining og live julerock

Hotelophold

Øl & Julerock ophold i Skagen

Start julemåneden med en weekendtur til Skagen, og glæd jer til en festlig Øl & Julerock aften på Skagens største og eneste 4-stjernede Color Hotel Skagen

Kr. 1595,- pr. person

Ankomst fredag 4. december
Øl & Julerock inkluderer:

  • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse
  • 2 x stor morgenbuffet
  • Øl & Julerock lørdag 5. december:
  • Jule-ølsmagning med Tom Christensen fra Danske Ølentusiaster
  • Klassisk dansk julemenu serveret som social dining
  • Live julerock med Flemming Christensen

Book online eller på telefon 98 44 22 33.

Arrangement

Øl & Julerock

Tag på juletur til skønne Skagen, og kom i julestemning. Nyd en hyggelig weekend med tid til juleshopping, gåture i unik natur og besøg på nogle af Skagens spændende museéer, inden vi mødes til lørdagens festlige Øl & Julerock arrangement

+10
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Øl & Julerock - lørdag 5. december

Glæd jer til at tjekke ind til en forrygende og festlig weekend. Der er tid til at udforske skønne Skagen, og slappe af i den store gårdhave med opvarmet swimmingpool, spabad og sauna. Så husk badetøjet!

Lørdag mødes vi kl. 18.00 og starter aftenen med en spændende ølsmagning, præsenteret af Tom Christensen fra Danske Ølentusiaster - tidligere næstformand for Ølentusiasterne i Aalborg, brygmester i et lille bryggerlaug ved navn Godthåb Bryglaug, formand for de amerikanske øldage på Obels Plads ifb. med Rebildfesten og øl-foredragsholder.

Der skal smages på fem forskellige typer øl, og nogle vil naturligvis være juleøl. Tom vil fortælle om øllene, processen i brygningen og krydre hele foredraget med historier fra den store ølverden.

Den klassiske julefrokost serveres på bordene som social dining, så I kan slappe af, nyde stemningen, samværet og den gode mad.

Og så skal der julerock'es med Flemming Christensen og hans guitar og sang. Der er altid garanti for god stemning, når Flemming svinger den akustiske guitar og spiller gamle klassikere som Elvis, Dire Straits, Creedence, Ib grønbech, Slåbrok band, Johnny Cash, Shubidua, Bamses venner, Allan Olsen, Beatles, Johnny Madsen, Dolly Parton, Eagles, Eric Clapton, Kim Larsen, Gasolin, Lars Lilholt, Poul Krebs, Rasmus Seebach og Volbeat.

Skal vi julehygge sammen?

Man kan også mødes til hygge på den overdækkede terrasse i gårdhaven inden arrangementet starter. Her emmer af julestemning med terrassevarmere og bålfade, og I kan nyde både kolde og varme drinks "CHRISTMAS STYLE".

Hver morgen står I op til stor og velassorteret morgenbuffet. God fornøjelse!

Trænger du til inspiration til hvad du kan foretage dig i Skagen - så læs med her Skagenoplevelser

-----------------------------------------------------------------

Vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes anbefalinger og som medlem hos brancheforeningen HORESTA, er vi tilsluttet deres SAFE TO VISIT program og følger deres COVID-19 vejledninger. Du kan læse mere her om safe to visit

Be my guest

Ankomst / Afrejse

Der kan tjekkes ind fra kl. 14.00.
Afrejse skal ske senest kl. 11.00.

Parkering

Som gæst kan du parkere gratis på hotellets parkeringsområde.
Der er laderstation til rådighed mod betaling. Hør mere i receptionen.

Morgenmad

Der serveres morgenmad
fra kl. 07.00 - 10.00.