Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Øl & Julerock ophold

Weekendophold med ølsmagning, klassisk dansk julemenu med et twist og live julerock

Book ophold

Hotelophold

Øl & Julerock ophold i Skagen

Giv dit julehumør et ordentligt boost med en festligt juleweekend på Color Hotel Skagen inklusiv ølsmagning, social dining julefrokost og live julerock, der ikke kan undgå at få dig i julehumør.

Kr. 1995,- pr. person

Ankomst fredag 11. november
Øl & Julerock inkluderer:

  • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse
  • 2 x stor morgenbuffet
  • Øl & Julerock lørdag 12. november:
  • Jule-ølsmagning 
  • Klassisk dansk julemenu serveret som social dining
  • Live julerock 
  • Fri afbenyttelse af udendørs opvarmet pool, spabad og øvrige faciliteter
  • Parkering
  • WiFi

BOOK OPHOLD PÅ TELEFON PÅ 98 44 22 33

Jul i Skagen

Øl & Julerock

Det mørke efterår kan også noget, og snart står julen for døren. Tag hul på julens glæder med en weekentur til Skagen og nyd et par dage med naturoplevelser, shopping i Skagens hyggelige stræder og et festligt Øl & Julerock arrangement på Color Hotel Skagen.

+10
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Ofte har vi så travlt i julemåneden, at vi ikke når at forkæle os selv. I år byder Color Hotel Skagen julen velkommen fredag 11. november med et weekendophold, der byder på både rock, øl og klassisk julemad - men serveret som social dining, så du kan sidde og hygge ved bordet. 

Weekenden byder på masser af oplevelser i og omkring skønne Skagen og ikke mindst på firestjernede Color Hotel Skagen, hvor du kan tage en pause fra hverdagens travlhed i vores indbydende gårdhave med opvarmet pool, spabad og sauna.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

I gårdhaven finder du også vores skønne overdækkede terrasse, hvor livet kan nydes året rundt. Vi sørger for stemningsfuld hygge med blussende bål, terrassevarmere, lune tæpper, kolde cocktails og varme, krydrede juledrikke.

Weekendens absolutte højdepunkt er lørdag aftens Øl & Julerock, hvor vi skruer max op for julehyggen med ølsmagning, live julerock og julemad, der smager af god, gammeldags jul. Ølsmagningen byder på spændende juleøl fra især lokale mikrobryggerier, og vi giver den klassiske julefrokost et twist og serverer den som social dining. Sprøde, rockede juletoner med Double D skaber den ultimative lydkulisse og giver med garanti dit julehumør et ordentligt boost.

Begge morgener kan du glæde dig til at stå op til vores lækre og velassorterede morgenbuffet med alt, hvad du behøver til en god start på dagen. 

-----------------------------------------------------------------

Vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes anbefalinger og som medlem hos brancheforeningen HORESTA, er vi tilsluttet deres SAFE TO VISIT program og følger deres COVID-19 vejledninger. Du kan læse mere her om safe to visit

Be my guest

Ankomst / Afrejse

I juni, juli og august tjek ind fra kl. 15.00.
Andre måneder tjek ind fra kl. 14.00
Afrejse skal ske senest kl. 11.00.

Parkering

Som gæst kan du parkere gratis på hotellets parkeringsområde.
El-biler kan oplades mod betaling. Hør mere i receptionen.

Morgenmad

Hverdage 
fra kl. 07.00 - 10.00.
Lørdag og søndag 
fra kl. 07.00 - 10.30.