Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Øl & Julerock ophold

Weekendophold med ølsmagning, klassisk dansk julemenu med et twist og live julerock

Book ophold

Hotelophold

Øl & Julerock ophold i Skagen

Giv dit julehumør et ordentligt boost med en festligt juleweekend på Color Hotel Skagen inklusiv ølsmagning, social dining julefrokost og live julerock, der ikke kan undgå at få dig i julehumør.

Kr. 1745,- pr. person

Ankomst fredag 10. december
Øl & Julerock inkluderer:

  • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse
  • 2 x stor morgenbuffet
  • Øl & Julerock lørdag 11. december:
  • Jule-ølsmagning 
  • Klassisk dansk julemenu serveret som social dining
  • Live julerock 
  • Fri afbenyttelse af udendørs opvarmet pool, spabad og øvrige faciliteter
  • Parkering
  • WiFi

BOOK OPHOLD PÅ TELEFON PÅ 98 44 22 33

Jul i Skagen

Øl & Julerock

Vinteren er noget ganske særligt i Skagen, når naturen viser tænder, og julestemningen har gjort sit indtog i byens smalle gader og stræder. Nyd en skøn juleweekend højt mod nord med juleshopping, storslåede naturoplevelser og et festligt Øl & Julerock arrangement.

+10
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Hvem siger, at jul kun er salmesang og strikkede nisser? Ikke os i hvert fald! Vi byder indenfor til et brag af en festlig juleweekend, hvor vi skruer helt op for julebarometeret med rock, øl og klassisk julemad.

Weekenden byder på masser af oplevelser i og omkring skønne Skagen og ikke mindst på firestjernede Color Hotel Skagen, hvor du kan tage en pause fra hverdagens travlhed i vores indbydende gårdhave med opvarmet pool og spabad.

I gårdhaven finder du også vores skønne overdækkede terrasse, hvor livet kan nydes året rundt. Vi sørger for stemningsfuld julehygge med blussende bål, terrassevarmere, lune tæpper, kolde cocktails og varme, krydrede juledrikke. 

Weekendens absolutte højdepunkt er lørdag aftens Øl & Julerock, hvor vi skruer max op for julehyggen med ølsmagning, live julerock og julemad, der smager af god, gammeldags jul. Ølsmagningen byder på spændende juleøl fra især lokale mikrobryggerier, og vi giver den klassiske julefrokost et twist og serverer den som social dining. Sprøde, rockede juletoner med Double D skaber den ultimative lydkulisse og giver med garanti dit julehumør et ordentligt boost.

Hver morgen kan du glæde dig til at stå op til vores lækre og velassorterede morgenbuffet med alt, hvad du behøver til en god start på dagen. Vil du vide mere, om alle de mange oplevelser Skagen har at byde på – også om vinteren –  så kan du læse mere her Skagenoplevelser

-----------------------------------------------------------------

Vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes anbefalinger og som medlem hos brancheforeningen HORESTA, er vi tilsluttet deres SAFE TO VISIT program og følger deres COVID-19 vejledninger. Du kan læse mere her om safe to visit

Be my guest

Ankomst / Afrejse

Der kan tjekkes ind fra kl. 14.00.
Afrejse skal ske senest kl. 11.00.

Parkering

Som gæst kan du parkere gratis på hotellets parkeringsområde.
El-biler kan oplades mod betaling. Hør mere i receptionen.

Morgenmad

Hverdage 
fra kl. 07.00 - 10.00.
Lørdag og søndag 
fra kl. 07.00 - 11.00.