Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Øl & Julerock ophold

Weekendophold med ølsmagning, klassisk dansk julemenu serveret som social dining og live julerock

Book ophold

Hotelophold

Øl & Julerock ophold i Skagen

Giv dit julehumør et ordentligt boost med en festligt juleweekend på Color Hotel Skagen inklusiv ølsmagning, social dining julefrokost og live julerock, der ikke kan undgå at få dig i julehumør.

Kr. 1795,- pr. person

Ankomst fredag 22. november
Øl & Julerock inkluderer:

  • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse
  • 2 x stor morgenbuffet
  • Øl & Julerock lørdag 23. november:
  • Ølsmagning 
  • Klassisk dansk julemenu serveret som social dining
  • Live julerock med bandet Double D
  • Fri afbenyttelse af udendørs opvarmet pool, spabad, sauna og øvrige faciliteter
  • Parkering
  • WiFi

BOOK OPHOLD PÅ TELEFON PÅ 98 44 22 33

Jul i Skagen

Øl & Julerock

Det mørke efterår kan også noget, og snart står julen for døren. Tag hul på julens glæder med en weekentur til Skagen og nyd et par dage med naturoplevelser, shopping i Skagens hyggelige stræder og et festligt Øl & Julerock arrangement på Color Hotel Skagen.

+11
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Ofte har vi så travlt i julemåneden, at vi ikke når at forkæle os selv. I år byder Color Hotel Skagen julen velkommen fredag 22. november med et weekendophold, der om lørdagen 23. november byder på både øl, rock og klassisk julemad - serveret som social dining, så du kan sidde og hygge ved bordet. 

Weekenden byder på masser af oplevelser i og omkring skønne Skagen og ikke mindst på firestjernede Color Hotel Skagen, hvor du kan tage en pause fra hverdagens travlhed i vores indbydende gårdhave med opvarmet pool, spabad og sauna.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

I gårdhaven finder du også vores skønne overdækkede terrasse, hvor livet kan nydes året rundt. Vi sørger for stemningsfuld hygge med hyggelige lys, terrassevarmere, lune tæpper, kolde cocktails og varme, krydrede juledrikke.

Weekendens absolutte højdepunkt er lørdag aftens Øl & Julerock, hvor vi skruer max op for julehyggen med ølsmagning, julemad og live julerock. Ølsmagningen byder på spændende øl fra nær og fjern, og vi giver den klassiske julefrokost et twist og serverer den som social dining. Sprøde, rockede juletoner med Double D skaber den ultimative lydkulisse og giver med garanti dit julehumør et ordentligt boost.

Begge morgener kan du glæde dig til at stå op til vores lækre og velassorterede morgenbuffet med alt, hvad du behøver til en god start på dagen. 

Be my guest

Ankomst / Afrejse

I juni, juli og august tjek ind fra kl. 15.00.
Andre måneder tjek ind fra kl. 14.00
Afrejse skal ske senest kl. 11.00.

Parkering

Som gæst kan du parkere gratis på hotellets parkeringsområde.
El-biler kan oplades mod betaling. Hør mere i receptionen.

Morgenmad

Hverdage 
fra kl. 07.00 - 10.00.
Lørdag og søndag 
fra kl. 07.00 - 10.30.