Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Studiemedarbejder over 18

søges til receptionen på Color Hotel Skagen

Studiemedarbejder i Skagen

Søger du nyt fritidsjob?

Søger du et fritidsjob, hvor du primært arbejder i weekender og skoleferier? Eller er du snart færdig med skolen og ønsker at tage et sabbatår for at tjene penge? Så skal du måske være en del af vores receptionsteam på Skagens største og eneste 4-stjernede hotel?

Vi søger et par unge og friske kolleger over 18 år, som er udadvendte, pligtopfyldende, kan lide at have travlt, og som sammen med det øvrige team, vil være med til at sikre, at vi når vores målsætning om at levere en høj service, god kvalitet og ”velkommenhed” for alle vores gæster. 

Du kommer til at arbejde i et spændende og internationalt miljø, og skal: 

  • Hjælpe med ind- og udtjek af gæster
  • Servicering af hotellets gæster
  • Gæstebetjening på mail og telefon
  • Deltage i daglige rutiner

Du er glad og smilende af natur, har god forståelse for IT, og behersker dansk og engelsk i både skrift og tale. Det er en fordel hvis du også har forståelse for svensk og norsk. Vi kan love dig, at du får videreudviklet både dine faglige og personlige kompetencer.

Vi tilbyder dig en arbejdsplads med godt arbejdsmiljø og ordnede forhold, så hvis du kan du se dig selv i dette, så send din ansøgning allerede i dag. Vi ønsker en snarlig ansættelse og afholder samtaler løbende.

Din ansøgning sender du til ole.hust@skagenhotel.dk og har du uddybende spørgsmål, er du er velkommen til at kontakte Receptionschef Ole Hust på
tlf. 31 49 11 65, som ser frem til at høre fra dig.
 

Bæredygtighed

Som et af de få hoteller nord for Limfjorden, er Color Hotel Skagen miljøcertificeret med Green Key, som er turismens internationale miljømærke.