Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Øl & Blues aften

fredag 31. marts på Color Hotel Skagen

Arrangement

Øl & Blues aften

Invitér kæresten, manden, gode venner eller dejlige kolleger til ØL & BLUES aften på Color Hotel Skagen, og glæd jer til en festlig aften med sjov og spændende ølsmagning, lækker 3-retters forårsmenu og fed live bluesmusik.

Kr. 675,- pr. person

Fredag 31. marts

  • Ølsmagning og historier kl. 18.00
  • 3-retters forårsmenu
  • Live bluesmusik

 

Oplevelser

En aften med godt øl og bluestoner

+5
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Hygge & livsnyderi fredag 31. marts kl. 18.00

Er du til godt øl, dejlig mad og blues?

Spark foråret og påsken igang med en festlig aften fredag den 31. marts kl. 18.00. I er mere end velkomne til at komme før. Baren er åben, og viser vejret sig fra den pæne side - ja, så kan I starte ude på den overdækkede terrasse.

Ølsmagning
Aftenens arrangement starter med besøg af ølambassadøren fra Skagen Bryghus. Der fortælles gode histoier om Skagen Bryghus og det gode øl. Og så skal der naturligvis smages på det lokalbryggede øl - så glæd dig til en ølsmagning på 6 forskellige Skagen øl.

3-retters forårsmenu og live bluesmusik
Kokkene har leget i køkkenet, og har sammensat en 3-retters forårsmenu og så er der ellers livemusik i form af god blues. I år leveres bluesmusikken af  Knud-Erik Thrane og Jeppe Lindby, der spille de skønneste fortolkninger af velkendte bluessange. 

Når du ankommer til Color Hotel Skagen, så henvend dig i receptionen og I vil blive vist hen til jeres pladser.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!