Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Ferielejlighed i Skagen

Oplev Skagen og overnat i dejlig ferielejlighed med balkon eller terrasse

Book ferielejlighed

Ferielejlighed i Skagen

på 4-stjernede Color Hotel Skagen

Oplev Skagen og lej en hyggelig ferielejlighed på 4-stjernede Color Hotel Skagen. Du bor i skøn natur og med Skagen Klitplantage som nærmeste nabo - her finder du fx Den tilsandede Kirke og Flagbakken med udsigt over hele Skagen

Ferielejligheder på Color Hotel Skagen

Lej en af to typer lejlighed på Color Hotel Skagen på din næste ferie til Skagen. Ferielejlighederne er til max 4 personer og er alle på 55 kvm med enten balkon eller terrasse.

Disse Skagen ferielejligheder som hører til hotellet, Color Hotel Skagen, tilbyder en række faciliteter, som er gratis at benytte for gæster. I den store gårdhave kan man fx benytte den opvarmede swimmingpool, spabad, helt ny sauna med plads op til 20 personer samt fitnessfaciliteter. 

Ydermere er der restaurant, café, bar og stor overdækket terrasse, så du har alle muligheder for at forkæle dig og din familie. Det er fordelen ved at booke en ferielejlighed på et hotel. Du har alt lige ved hånden. Ønsker du heller ikke at lave din egen morgenmad, jamen så kan du bestille på hotellet. Det betyder, at du hver dag under din ferie kan nyde stor morgenbuffet i morgenmadsrestauranten

Ferielejlighed i Skagen

Vælg mellem 2 typer lejlighed

Lejlighed +

Lejlighed + er til max 4 personer og med enten balkon eller terrasse. Lejligheden kan udvides til 6 personer ved at tilføje et connecting værelse. Soveværelse er med twin beds og sofa i stue, som kan omdannes til seng på 140x200 cm. Stuen er blevet opgraderet i 2021 med bl.a. nye danske designer stole og ny sofa.

 

Lejlighed standard

Standard lejlighederne er til max 4 personer og med enten balkon eller terrasse. Her er soveværelse med twin beds og sofa i stue, som kan trækkes ud til 2 separate springmadrasser på 80x200 cm. 

 

Ferie i Skagen

Seværdigheder i Skagen

Skagen byder på masser af plads og natur at boltre sige på. Og det er tilmed nemt at komme rundt på hele toppen af Danmark og få en masse skønne oplevelser. 

+5
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

I kan leje en cykel på Color Hotel Skagen og tage på opdagelse. I kan cykle til Grenen eller Råbjerg Mile, som blot er nogle af de unikke naturoplevelser området byder på.

Snup en naturfolder i receptionen og tag på vandretur i Skagen Klitplantage. Plantagen byder på mange skønne naturoplevelser, og I kan jo slutte af på stranden og tage en dukkert.

Men der er så meget mere at opleve på din ferie i Skagen.
Læs mere om ferie i Skagen

Andre

Overnatningsmuligheder