Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Nytårsfest i Skagen

Skyd nytåret ind på Color Hotel Skagen

Nytårsfest 2024

i skønne Skagen

Fejr nytår i skønne Skagen, og glæd dig til en fantastisk nytårsaften på 4-stjernede Color Hotel Skagen - hvor du naturligvis også kan overnatte og vågne op til stor morgenbuffet.

Nytårsfest 2024

Pris er klar snarest.

Arrangementet inkluderer:

 • Nytårscocktail, lækre snacks og Dronningens nytårstale
 • 4-retters nytårsmenu med udsøgte vine
 • Kaffe, chokolade, cognac og likør
 • Efterfølgende fri bar med øl, vand, vin og cocktails
 • Livemusik
 • Champagne & hjemmelavet kransekage
 • Nytårsfyrværkeri
 • Natmad 

Book på telefon 98 44 22 33 eller send mail til skagen@skagenhotel.dk

Nytårsfest

Søndag 31. december

Kom til årets nytårsarrangement på Color Hotel Skagen, og se frem til en spændende 4-retters nytårsmenu med udvalgte og udsøgte vine, og en aften fuld af nytårsstemning.

NYTÅRSAFTEN SØNDAG 31.12 kl. 18.00

Slut året af med et brag på Color Hotel Skagen, og kom festligt ind i 2024.

Vi mødes kl. 18.00, hvor vi naturligvis skal se H.M. Dronningens nytårstale. Hertil skal vi nyde en lækker nytårscocktail og hjemmelavede snacks.

Herefter går vi til bords og skal fornøje os med en 4-retters nytårsmenu og udsøgte vine, som er nøje tilpasset menuen. Efterfølgende serveres kaffe, chokolade, cognac og likør.

Så bydes der op til dans, når bandet DAUS igen i år går på scenen til årets nytårsfest 2023. De kan altid levere en fest og et fyldt dansegulv! Den fri bar er åben, og tjenerne er klar til at mixe drinks og servere øl, vand og vin.

Klokken 24, når nytårsklokkerne ringer, ønsker vi hinanden godt nytår med champagne og hjemmelavet kransekage, hvorefter vi går ud og ser årets nytårsfyrværkeri.

Klokken 01 serveres natmad - pølsebord. Nytårsfesten fortsætter til klokken 02.00, hvor vi siger godnat og tak for i aften.

------------------------------------------------------------------------------

OVERNATNING

Overnat i forbindelse med årets nytårsfest i delt dobbeltværelse inkl. stor morgenbuffet - pris pr. person kr. 525,-. Enkeltværelsestillæg kr. 300,-

Ønsker du lidt ekstra luksus, så book et superior værelse eller en suite.

Bestil på telefon +45 9844 2233 eller mail til skagen@skagenhotel.dk

 • Bestil et nytårsophold

  Vi tilbyder også et 3-dages nytårsophold. Det er til jer, som gerne vil have lidt mere ud af nytåret, lidt mere forkælelse og lidt mere afslapning inden det nye år skydes i gang.