Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Firmaevents

Color Hotel Skagen tilbyder en række unikke firmaevents.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Velkommen til et 4-stjernet firmaophold på toppen. I enestående omgivelser på Color Hotel Skagen, hvor gæstfrihed og atmosfære er i højsædet, og den omkringliggende natur udgør de perfekte rammer til sjove aktiviteter og hyggeligt samvær, der ryster jer sammen.

Som noget helt nyt har vi lavet et samarbejde med det erfarne lokale eventbureau "VESTEVENT". De arrangerer events lige fra fysiske oplevelser til de mere sanselige af slagsen, og med den flotte natur i fokus tilbydes nu masser af events, som er fuldpakket med action, kreative opgaver og hjernegymnastik.  

Ønskes et sus af Skagen, tilbyder vi en række mindeværdige og unikke Skagenoplevelser. Har I særlige ønsker eller behov, er det bare at sige til - vi sætter nemlig en ære i at tilpasse os jeres behov. Og det endda med et smil.

Aktiviteter med et sus af Skagen

 • Rundvisning på Skagens Museum

  Få alle sanser i brug med en rundvisning på Skagens Museum. Oplev museet og arven fra de gamle Skagensmalere, og få et unikt indblik i de mange unikke værker. Rundvisning skræddersys efter jeres behov, og kan fx afslutte med et glas bobler i museets café.

 • Skagentur med guide

  Oplev Skagen og lær om de kendte Skagensmalere. Turen går bl.a. gennem den gamle bydel og til Skagens Museum. Der kan også arrangeres ture i naturen, fx til Råbjerg Mile eller Den Tilsandede Kirke med picnickurve. Kun fantasien sætter grænser.

 • Malerkursus

  Få en oplevelse for livet - bliv Skagensmaler for en dag. Besøg en lokal Skagensmaler i det autentiske atelier på havnen og prøv kræfter med kunstens verden. Der kan fx laves et fællesmaleri, som kan tages med hjem til kontoret som minde. Der kan også bestilles tapas og vin til arrangementet.

 • Champagne på Grenen

  Et festligt indslag - fx. som velkomstdrink. Få champagne serveret på Grenen åbnet af sabler. Vi arrangerer buskørsel til Grenen og videre med Sandormen ud til Danmarks nordligste punkt, hvor Skagerak og Kattegat mødes. Der vil stå tjenere klar helt ude på spidsen med bobler og borde dækket med hvide duge og glas. 

 • Rundvisning på Skagen Bryghus

  Få en rundvisning på Skagens eget bryggeri. Brug det halve af en time på at høre om husets historie, og lev jer ind i hvordan øllen brygges. Turen rundes af med en inkluderet ølsmagning.

Aktiviteter i samarbejde med Vestevent

 • MTB i den vilde natur

  Briefing foregår på Color Hotel Skagen inden turen går ud i den vilde natur omkring hotellet, nærmere betegnet i Skagen Klitplantage. Her øves teknik på de fine stier, og naturen nydes i fulde drag. Der er pause på turen ved lejrplads, hvor der serveres bålkaffe, mens dagens oplevelser fordøjes. Varighed ca. 3 timer.

 • Land Rover safari til Råbjerg Mile

  Tag på Land Rover safari til Danmarks svar på Sahara - Råbjerg Mile og oplev noget af Danmarks smukkeste natur. Der startes fra Color Hotel Skagen, og undervejs vil der være stop i den mageløse og rå natur. På vestkysten slår vi lejr med bålkaffe - evt. suppleret med lækker madkurv fra Color Hotel Skagen. Varighed 2-3 timer.

 • Teamwork på segwey

  Tag et break fra dagens konference og brug 1 time på sjove udfordringer på en segwey. Bliv udfordret på balance og en ny måde at styre motorikken på. Rigtig godt for hjerne og krop, og alle kan være med. Varighed 1 time.

 • Team challenge

  Tag på "Team Color challenge" langs de smukke hvide kyster i Skagen, hvor naturen er vores legeplads. Temaet for denne dag, er at styrke de sociale bånd iblandt kolleger, og I vil blive udfordret på evnen til at finde hinandens kompetencer i gruppen. Varighed ca. 3 timer.

 • 3 af de hurtige

  Kast jer ud i teambuilding opgaver. Bliv udfordret på jeres samarbejde og evnen til at gøre brug af den enkeltes kompetencer i gruppen. Her arbejdes med samtlige sanser samt den gode kommunikation. Det består af 3 forskellige opgaver, og det hele foregår på Color Hotel Skagen. Varighed ca. 1 time.

Film om Vestevents mange aktiviteter

Color Hotel Skagen tilbyder også:

 • Glaspustning
 • Hør bjeskens historie samt "bjesk tasting"
 • Ridning
 • Vinsmagning
 • "Grill in the garden" 
 • Temafester
 • Yoga

Kun fantasien sætter grænser!

 • Vil du vide mere?

  Kontakt os på telefon +45 98 44 22 33
  eller send en mail til konference@skagenhotel.dk