Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Firmaevents og teambuilding i Skagen

På Color Hotel Skagen får I omgivelser ud over det sædvanlige. Den omkringliggende natur udgør de perfekte rammer til sjove aktiviteter og hyggeligt samvær, der ryster jer sammen. Uanset om den står på teambuilding, events, jubilæum, sommerfest eller julefrokost, kan vi skræddersy et arrangement, som passer lige til jeres ønsker. Intet er for stort - intet er for småt.

+5
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Området omkring Skagen udgør de perfekte rammer for spændende aktiviteter og events, der løsner stemningen og giver hjernen en velfortjent pause. Hvad enten I vil udfordre kreativiteten, opleve Skagen eller forkæle smagsløgene, har vi et arrangement til jer. Vi står altid parat med festlige bud, og vi hjælper gerne med planlægningen.

Aktiviteter

Skagen oplevelser

CHAMPAGNE på Grenen

"Champagne" på Grenen er et af vores mest populære arrangementer. Det er et festligt indslag - fx som velkomstdrink inden middagen eller afslutning på en lærerig dag. Et unikt og mindeværdigt arrangement. Du står på Danmarks nordligste punkt, hvor Skagerak og Kattegat mødes, og nyder et glas perlende bobler. Vi står klar med borde, dækket med hvide duge - og vi åbner flaskerne med sabel. Værsgo'

Vi planlægger naturligvis turen helt efter jeres ønsker.

VANDRETUR & rosé på stranden

Tag på fælles vandretur i Skagen Klitplantage og gå til stranden ved Damstederne. I får et oversigtskort med til turen. Skagen Klitplantage repræsenterer de mange statsejede klitplantager, som blev plantet fra midten af 1800-tallet, og Damstederne er indbegrebet af Skagens natur med hav, strand, klit og hede. Ved Damstederne står vi klar til at byde jer velkommen med rosé,hvidvin eller kolde øl. Nu er det tid til et break og hyggeligt samvær. 

Vi planlægger turen helt efter jeres behov, og ønsker I en turguide kan det naturligvis også arrangeres. På foto ses Klitgården.

WALK 'N' TALK til Den tilsandede Kirke

Hvad med en pause og en gåtur i den skønne natur i Skagen?

Nyd en pause i det fri og tag naturen ind - det giver et godt mentalt break i dagens program. Få et kort i hånden og tag på fælles vandretur i Skagen Klitplantage. Glæd jer til at opleve en af Danmarks største seværdigheder - nemlig Den tilsandede Kirke. Den gamle sognekirke fra 1300-tallet, som man var nødt til at lukke i 1795 pga. sandflugten, og som gør, at det kun er tårnet som er synligt i dag. 

Turen kan fx krydres med et pitstop ved den lille kiosk, 400 m fra kirken, hvor vi kan stå klar med kaffe & hjemmebagt kage eller friske sandwich & kolde øl/vand. Ønsker I forfriskninger til turen eller en turguide kan det naturligvis også arrangeres.

WALK 'N' TALK til Flagbakken

Kombinér dagens stillesiddende møde og konference med en walk and talk, og tag på fælles vandretur i Skagen Klitplantage. Få en helt unik oplevelse på toppen af Flagbakken. Det er det bedste udsigtspunkt i plantagen, og I får en forrygende udsigt over hav, by og landskab 360 grader. 

Ønsker I en turguide eller forfriskninger til turen kan det naturligvis arrangeres.

MALERKURSUS, tapas & vin

Tag et break fra dagens møder, og giv jer selv som gruppe en helt særlig Skagen oplevelse. Besøg et meget autentisk atelier, hvor maleren og kunstneren Peder Ravn byder jer velkommen til en eftermiddag I sent glemmer. Her skal I prøve kræfter med kunstens verden og det bliver ikke kedeligt. I kan vælge at jeres malerier efterfølgende bliver til et fællesmaleri, som I kan tage med til kontoret som minde.

Kombinér evt. malerkurset med lidt tapas og vin. Man kan også leje cykler til turen dertil - det tager ca. 10 minutter. Vi arrangerer turen lige efter jeres ønsker.

SKAGENS MUSEUM & byvandringer

Få alle sanser i brug med en rundvisning på Skagens Museum. Oplev museet og arven fra de gamle Skagensmalere, og få et unikt indblik i de mange fantastiske værker. Det er også muligt at komme på gå- eller cykeltur gennem Skagen med en certificeret guide. Uanset om I vil vide mere om Skagensmalerne, de mange digtere, fiskerne eller på en vandretur i Skagens dejlige natur, så er det en del af det store udbud.

Arrangement kan fx kombineres med et glas bobler i museeets café eller kaffe & kage på historiske Brøndums. Vi koordinerer det helt efter jeres ønsker.

ØLSMAGNING på Skagen Bryghus

Besøg Danmarks nordligste bryghus - Skagen Bryghus - og få en helt særlig rundvisning på bryggeriet. Engang husede bygningen Skagens gamle elværk. Her stod store dieselmotorer til el-produktion, og i dag er der opført 2000 liters tysk Kaspar Schultz brygværk. Hør hele historien og lev jer ind i hvordan øllen brygges. Det bedste kommer altid til sidst, og det gør det også, når I skal smage på 5 forskellige bryg. Om I så skal supplere efterfølgende og nyde stemningen - det er helt op til jer.

Rundvisning på Skagen Bryghus inkluderer 40 minutters rundvisning og smagning på 5 forskellige bryg.

SMAGNING vin, øl eller gin

Forkæl dine medarbejdere med en smagning inden aftenens middag. Det er et perfekt firmaindslag og en god afslutning på en effektiv konferencedag. Og det er altid hyggeligt at starte med en vin-, øl- eller ginsmagning inden maden, i stedet for den klassiske velkomstdrink. Det er afslappende og i en uformel tone, så alle kan være med.

Arrangement planlægges og koordineres helt efter jeres ønsker.

Ring og hør mere hos konferenceafdelingen på telefon +45 98 44 22 33 eller send en mail til konference@skagenhotel.dk

Aktiviteter

i samarbejde med Vestevent

Skal der action på programmet, er mulighederne uendelige. Sammen med vores samarbejdspartner Vestevent, kan vi skræddersy et teambuilding arrangement med sjove aktiviteter, der udfordrer og ryster jer sammen. De arrangerer events lige fra fysiske oplevelser til de mere sanselige af slagsen, og med den flotte natur i fokus tilbydes nu masser af events, som er fuldpakket med action, kreative opgaver og hjernegymnastik.

Landrover safari til Råbjerg Mile

Tag på Land Rover safari til Danmarks svar på Sahara - Råbjerg Mile og oplev noget af Danmarks smukkeste natur. Der startes fra Color Hotel Skagen, og undervejs vil der være stop i den mageløse og rå natur. På vestkysten slår vi lejr med bålkaffe - evt. suppleret med lækker madkurv fra Color Hotel Skagen. Varighed 2-3 timer.

Team challenge

Tag på "Team Color challenge" langs de smukke hvide kyster i Skagen, hvor naturen er vores legeplads. Team Challenge er for grupper, der ønsker at arbejde med en forbedring af teamets evne til at kommunikere og samarbejde, og bidrager til at teamet får brug for forskellige kompetencer. Her er fokus på alles deltagelse og evne til at bidrage til gruppens fælles succes. VestEvent sætter rammerne med bl.a. GPS-poster på lokationen, så dit team bliver udfordret til at nå målet i fællesskab. Nøgleord: Sociale relationer, samarbejde, fællesskab, tillid, kommunikation og unikke oplevelser. Filosofien er at teamet skal arbejde sammen om at finde locations, og løse udfordringerne som et samlet team. 

Film om Vestevents mange aktiviteter

Firmafest

Skal jeres seminar, konference eller teambuilding arrangement kombineres med en god firmafest, så er vi klar til at komme med gode forslag og stå for planlægningen. God forplejning er altid afgørende for en vellykket fest, så glæd jer til 4-stjernede oplevelser på menuen. Ønsker I noget ud over det sædvanlige, så er det kun fantasien der sætter grænser, og vi er klar til at føre dem ud i livet.

+4
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

»Jeg har været mødt med en professionalisme og venlighed fra jer alle, der gjorde, at vores gæster på konferencen udtalte, at det var det bedste videnskabelige møde, de havde været til, både mht. det faglige indhold og de sociale aktiviteter, herunder vinsmagning og tapas, kaffe og kage på Grenen samt stor festmiddag. Jeg vil helt sikkert anbefale jer til andre.«

Professor, dr.scient. og ph.d., Jesper Møller, Institut for Matematiske Fag, Aalborg Universitet.