Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Koncertophold med Caroline Henderson

Koncertophold med Caroline Henderson i kulturhuset Kappelborg Skagen lørdag 23. marts inklusiv middag og overnatning på 4-stjernede Color Hotel Skagen.

+4
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Tag på koncertophold i charmerende Skagen. Nyd et par dage med 4-stjernede oplevelser på Color Hotel Skagen, og efter en god middag i Café Holger, er der koncert med Caroline Henderson duo med Nikolaj Hess i kulturhuset Kappelborg Skagen.

  • Ankomst fra kl. 14.00 lørdag 23. marts
  • 2-retters menu i Café Holger inkl. 1 glas vin eller 1 mellem fadøl 
  • Koncert med Caroline Henderson duo inkl. reserveret plads og 1 glas vin eller 1 lille fadøl
  • Overnatning i delt dobbeltværelse
  • Stor morgenbuffet

Mellem kl. 15-18 kan den udendørs opvarmede pool, spa og finske saunahytter frit benyttes - så husk badetøj.

Kl. 17.30 er der bestilt bord til jer i Café Holger, hvor der serveres en 2-retters menu samt et glas vin eller en øl. Se menukort længere nede.

Koncerten starter kl. 20.00, og dørene åbner kl. 19.00. Der er ikke-nummerede pladser, men der er helt særskilt reserveret plads til jer - så det haster ikke med at ankomme. Derudover inkluderer jeres koncertbillet et glas vin eller en øl. 

Vi tager forbehold for udsolgte koncertbilletter. Ønsker I at udvide jeres koncertophold med en ekstra overnatning eller opgradere til superior eller suite - ring på telefon 98 44 22 33.

Enkeltværelsestillæg kr. 300,- 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Koncert med Caroline Henderson med den danske og internationalt anerkendte pianist Nikolaj Hess.

Caroline Henderson fik sit gennembrud i 80'erne med popgruppen Ray Dee Ohh. Siden midt 90'erne har Caroline Henderson sunget solo og i 00'erne gik hun over i jazz'ens verdens. Caroline har modtaget adskillige priser og vundet 8 Danish Music Awards. Og nu har du en enestående mulighed for at høre hende synge i skønne Skagen.