Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Om os

Color Hotel Skagen er Skagens største og eneste 4-stjernede hotel.

+5
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Color Hotel Skagen er Skagens største og eneste 4-stjernede hotel, og tilbyder både ferieophold, overnatninger, selskaber og konference.

Der er 151 værelser - heraf 48 hotellejligheder - og totalt 400 sengepladser. Desuden er der konferencefaciliteter til 350 personer med i alt 5 konferencelokaler.

På hotellet kan gæsterne spise i Restaurant Holger og Café Holger eller på den overdækkede terrasse i sommerhalvåret. Derudover rummer hotellet bl.a. loungeområde, bar, fitnessrum, minigolf, udendørs opvarmet swimmingpool, 2 finske saunaer, petanque og hyggerum med pool og billard.

Color Hotel Skagen blev købt af rederiet Color Line i 1996 og de er stadig ejere den dag i dag. Rikke Gandrup har været ansat på hotellet siden 2001, og blev i 2008 ansat som adm. Direktør. 

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Lidt historie...

Åbningen af Hotel Skagen i maj 1968 blev en mærkedag for Skagen.

Indvielsen af Hotel Skagen formede sig som en af de helt store Skagen-begivenheder med deltagelse af et bredt udsnit af skagboer inden for myndigheder, foreninger, private m.fl.

Det var oprindeligt konsul Im Stuhr, der havde planer om en pavillon og et feriecenter, da han købte store arealer i Skagens vestlige udkant. Desværre døde konsul Im Stuhr inden igangsættelsen, og det blev derfor istedet hans ældste søn, Sven Stuhr, der levendegjorde det storstilede byggeri - ikke som faren havde påtænkt - men foruden projekteringen af et helt nyt boligkvarter - også opførelsen af det nye Hotel Skagen, som navnet blev.

I ét af Danmarks smukkeste og mest særprægede landskaber med frit udsyn mod klitter og plantage i baggrunden rejste sig et - efter datidens forhold - hotel af format med hidtil uset kapacitet.

Hotellet er vokset betragteligt siden, ikke mindst efter at Color Line overtog hotellet i 1996.