Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Wine and Dine

Weekendophold i skønne Skagen med et fransk kulinarisk twist

Book ophold

Hotelophold

Wine and Dine

Tag på weekendophold i Skagen, og book et franskinspireret Wine & Dine ophold på Color Hotel Skagen - med eksklusive vine og mad fra det franske landkøkken.

Fra kr. 1895,- pr. person

Ankomst fredag 5. november
Wine & Dine ophold inkluderer:

  • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse og stor morgenbuffet
  • Wine and Dine lørdag aften:
  • Velkomstdrink og snacks 
  • Fire-retters menu fra det franske landkøkken
  • Udsøgte franske vine
  • Fri afbenyttelse af udendørs pool, spabad, sauna og øvrige faciliteter
  • Parkering
  • WiFi

BOOK OPHOLD PÅ TELEFON 98 44 22 33

Oplevelser

I Skagen

Selvom dagene er kortere, byder Skagen stadig på en fantastisk atmosfære, afslapning, forkælelse og oplevelser i det fri.

+5
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Naturen omkring Skagen er fantastisk året rundt – også i det mørkere efterår – når vinden rusker, og havet viser tænder. På en weekendtur til Skagen bør du ikke snyde dig selv for en vandretur til Grenen eller i Skagen Klitplantage, der ligger lige bag hotellet, og med et vidt forgrenet net af vandre- og cykelruter inviterer til aktive dage i det fri. Spørg efter en naturfolder i receptionen.

Er du mere til byliv, shopping og cafébesøg har Skagen et hyggeligt gågademiljø, hvor spændende specialbutikker ligger dør om dør med kunsthåndværkere, gallerier, design- og modebutikker. 
Interesserer du dig for kunst, kultur og historie inviterer byens museer og seværdigheder indenfor til spændende udstillinger og fortællinger om fortiden, Skagensmalerne, deres liv og værker. 

Få mere inspiration til oplevelser

 

Ophold på hotellet

Wine & Dine aften

Weekendens højdepunkt er lørdagens Wine & Dine aften, hvor vi skal nyde eksklusive vine og kulinariske oplevelser fra det franske landkøkken.

+7
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Restaurant Holger på Color Hotel Skagen danner en stemningsfuld ramme for arrangementet. Indrettet i lyse, nordiske farver og med klassisk skandinavisk design indbyder restauranten til forkælelse og livsnyderi.

Og netop forkælelse og livsnyderi er på menuen ved lørdagens Wine & Dine event. Her sætter vi det gode liv i centrum og starter aftenen med velkomstdrink og snacks efterfulgt af en udsøgt fire-retters menu inspireret af det franske landkøkken. Den franskinspirerede menu får naturligvis følgeskab af eksklusive franske vine. 

Inden aftenens arrangement anbefaler vi, at du forkæler dig selv med en afslappende eftermiddag i vores opvarmede udendørs pool, spabad og saunahytte eller på vores store overdækkede terrasse. Her sørger vi hver eftermiddag for udendørs hygge med levende lys, terrassevarmere og lune tæpper og serverer både varm chokolade og kolde drinks.

Hver morgen serverer vi en stor og velanrettet morgenbuffet i morgenmadsrestauranten fra kl 07.00, så du kan få en frisk start på dagen.

-------------------------------------------------------------------------------

Vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes anbefalinger og som medlem hos brancheforeningen HORESTA, er vi tilsluttet deres SAFE TO VISIT program og følger deres COVID-19 vejledninger. Du kan læse mere her om safe to visit

Be my guest

Ankomst / Afrejse

Der kan tjekkes ind fra kl. 14.00.
Afrejse skal ske senest kl. 11.00.

Morgenmad

Hverdage 
fra kl. 07.00 - 10.00.
Lørdag og søndag 
fra kl. 07.00 - 11.00.

Juli måned alle dage kl. 7-11.

Parkering

Som gæst kan du parkere gratis på hotellets parkeringsområde.
El-biler kan oplades mod betaling. Hør mere i receptionen.

Hotelophold med oplevelser

Forkæl dig selv og en du holder af med ægte livsnyderi i skønne Skagen og på Color Hotel Skagen - se de mange ophold her!