Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Wine and Dine

Weekendophold i skønne Skagen med et besøg i det franske landkøkken

Book ophold

Hotelophold

Wine and Dine

Drøm dig væk fra den danske vinter og sæt kurs mod sydligere himmelstrøg med et franskinspireret Wine and Dine weekendophold på Color Hotel Skagen - med lækre franske vine og mad fra det franske landkøkken

Fra kr. 1895,- pr. person

Ankomst fredag 12. februar
Wine & Dine ophold inkluderer:

  • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse og stor morgenbuffet
  • Wine and Dine lørdag aften kl. 18.00:
  • Velkomstdrink og snacks 
  • Fire-retters menu fra det franske landkøkken
  • Udsøgte franske vine
  • Fri afbenyttelse af udendørs pool, spabad, sauna og øvrige faciliteter
  • Parkering
  • WiFi

Book på telefon 98 44 22 33.

Oplevelser

I vinterklædte Skagen

Oplevelserne ligger som perler på en snor i skønne Skagen - også om vinteren. Naturen, den fantastiske atmosfære, historien, lyset og de smukke strande. Dette er blot nogle af de indlysende årsager til, at Skagen er et populært rejsemål  

+8
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Med en weekendtur til Skagen, er der tid til afslapning og gode oplevelser. Lange gåture på Grenen eller i Skagen Klitplantage, med et pitstop ved Den tilsandede Kirke, giver røde kinder og velvære. Snup en naturfolder i receptionen og tag på tur. Er du mere til kunst, så har kunsten til alle tider fyldt meget i Skagens historie, så du har rig mulighed for at komme tæt på. Besøg fx. Skagens Museum, Anchers Hus, Drachmanns Hus eller Kystmuseet. 

Der skal også være tid til shopping, for der er ikke mange byer i Danmark, der kan matche Skagens udvalg af specialbutikker. Få mere inspiration til oplevelser

 

Ophold på hotellet

Wine & Dine aften

Glæd dig til hygge og afslapning på 4-stjernede Color Hotel Skagen, og til lørdagens Wine & Dine aften, hvor vi tager en tur til Frankrig og besøger det franske landkøkken

+7
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Skagens største hotel - Color Hotel Skagen ligger som en stemningsfuld base til de mange Skagen oplevelser. Her kan du nyde det gode liv. Og det kommer du til!

I Restaurant Holger, som er indrettet i klassisk lys skandinavisk stil med fede Wegner Y-stole og lamper af finske Secto Design - lavet af bæredygtigt finsk birketræ, kan du og din ledsager glæde jer til WINE & DINE aftenen. En stemningsfuld aften hvor vi besøger det franske landkøkken.

Vi mødes kl. 18.00 til velkomstdrink, snacks og lidt intro, mens kokkene tryller i køkkenet. Vi skal smage 5 lækre franske vine nøje sammensat til 4 retter fra det franske landkøkken. Til hovedretten smager vi 2 forskellige franske vine, for at smage kontraster og smagsnuancer. Viva la France! 

På Color Hotel Skagen har du mulighed for at slappe af i den udendørs opvarmede swimmingpool, få maseret musklerne i spabadet og svede den af i saunaen. Det giver fornyet energi - så husk badetøjet.

Hver eftermiddag tændes lysene og terrassevarmerne på den store overdækkede terrasse. Her kan du pakke dig ind i tæpper, og hygge med varm chokolade eller lækre drinks. Er det en tand for koldt for dig, så kan du starte med en drink inden middagen i bar og lounge.

Hver morgen kan du nyde vores store og velanrettede morgenbuffet i morgenmadsrestauranten fra kl. 07.00, så du får en frisk start på dagen.

-------------------------------------------------------------------------------

Vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes anbefalinger og som medlem hos brancheforeningen HORESTA, er vi tilsluttet deres SAFE TO VISIT program og følger deres COVID-19 vejledninger. Du kan læse mere her om safe to visit

Be my guest

Ankomst / Afrejse

Der kan tjekkes ind fra kl. 14.00.
Afrejse skal ske senest kl. 11.00.

Morgenmad

Morgenmad serveres mellem kl. 07.00 - 10.00. 

Parkering

Som gæst kan du parkere gratis på hotellets parkeringsområde.
Der er laderstation til rådighed mod betaling. Hør mere i receptionen.

Hotelophold fra kr. 595,-

Vælg mellem andre hotelophold på Color Hotel Skagen