Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Weekendophold med koncert

Nyd et weekendophold med koncert i skønne Skagen. Bliv forkælet på Color Hotel Skagen og oplev intimkoncert med spændende musikere og bands i musikhuset Kappelborg.

+4
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Med ca. 25 minutters gang fra hotellet, byder Color Hotel Skagen, som noget helt nyt, til koncertoplevelse i samarbejde med kulturhuset Kappelborg Skagen.

Tag på weekendophold med koncert i Skagen - kombinér afslapning på 4-stjernede Color Hotel Skagen med strøgtur i charmerende Skagen og intim koncertoplevelse i kulturhuset Kappelborg Skagen.

Vi tilbyder spændende koncerter med Hanne Boel, Henning Stærk og Sing Sing Sing i efteråret.  

Weekendophold med koncert:
Pris pr. person fra kun 995,- inklusiv middag, koncert og overnatning.

Weekendophold med koncert

  • Overnatning og koncert med Henning Stærk

    Lørdag 12. oktober er der koncert med Henning Stærk og band i Musikhuset Kappelborg. Kombinér et weekendophold på Color Hotel Skagen med koncertoplevelse.

  • Overnatning og koncert med Hanne Boel

    Lørdag 16. november er der koncert med Hanne Boel i Musikhuset Kappelborg. Kombinér et weekendophold på Color Hotel Skagen med koncertoplevelse.

  • Overnatning og koncert med Sing Sing Sing

    Fredag 13. december er der "anderledes" julekoncert med Sing Sing Sing i Musikhuset Kappelborg. Kombinér et weekendophold på Color Hotel Skagen med koncertoplevelse.