Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Vinter ophold i Skagen

Weekendophold i Skagen med velvære, vinterbadning og lækker mad

Book ophold

Hotelophold

Vinterophold

Deltag i årets Skagen Vinterbadedage 2023 den sidste weekend i januar, og nyd et vinterophold med selvforkælelse og vinterhygge på 4-stjernede Color Hotel Skagen. 

Fra kr. 2095,- pr. person

Ankomst fredag 27. januar 2023
Vinterophold inkluderer:

  • Et glas vin og snacks ved ankomst
  • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse og stor morgenbuffet
  • 2-retters menu efter køkkenchefens valg fredag aften
  • 3-retters menu efter køkkenchefens valg lørdag aften
  • Fri afbenyttelse af udendørs opvarmet swimmingpool, spabad, sauna og andre faciliteter
  • Parkering
  • WiFi
  • Vinterbadedage-armbånd til en værdi af kr. 498,-

Book på 98 44 22 33.

Oplevelser

Vinter i skønne Skagen

Sæt tiden og hverdagen på pause og lad Skagen fylde dine sanser. Her venter masser af oplevelser og aktiviteter uanset årstiden - og uanset om du er til natur, kultur eller ren og skær forkælelse.

+4
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Velkommen til Skagen Vinterbadedage 27.1 - 29.1 2023

Posen er rystet - nye kræfter er kommet til - gamle kræfter bidrager stadig og derfor kan vi byde velkommen til Skagen Vinterbadedage 2023.

Det bliver en weekend hvor du kan vinterbade, svede den af i sauna med andre glade vinterbadere, tage til koncert, komme på byvandring, spise skibberlabskovs, drikke glühwein, shoppe, blive forkælet på dit valgte hotel og så meget mere i det mørke januar.

Med storslået natur lige udenfor døren er det også oplagt at snøre vandrestøvlerne og gå på opdagelse. Bag vores hotel ligger Skagen Klitplantage, og herfra forgrener der sig ruter og vandrestier gennem klitlandskaber og langs kysten.

Læs mere om vinterbadedage i Skagen her

Overnatning

Color Hotel Skagen

Kombinér vinterbadedage i Skagen med et ophold på Color Hotel Skagen. Her kan du nemlig strække nydelsen ud med afslapning i den store gårdhave med opvarmet swimmingpool, spabad og stor sauna. 

+11
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Din weekend på Color Hotel Skagen byder på afslappende luksus og spaoplevelser i vores udendørs oase og gårdhave.

Hver morgen og eftermiddag kan du benytte den opvarmede swimmingpool, det boblende og varme spabad og så naturligvis den nye store sauna med plads helt op til 20 personer.

Her kan du trække stikket, nyde livet og genoplade batterierne. I gårdhaven finder du også vores overdækkede terrasse, hvor livet kan nydes året rundt. Vi sørger for stemningsfuld hygge med terrassevarmere og lune tæpper. 

Om aftenen kan du glæde dig til lækre middage i Restaurant Holger, og vi kan da anbefale at starte eller slutte aftenen med en lækker drink i baren. 

Hver morgen kan du glæde dig til at stå op til vores lækre og velassorterede morgenbuffet med alt, hvad du behøver til en god start på dagen. Morgenmadsrestauranten er åben mellem kl. 07.00 - 10.30.

Skal der lidt ekstra forkælelse til?

Har I fortjent at blive forkælet lidt udover det sædvanlige, kan I vælge at booke en suite, et af vores superiorværelser eller måske en af vores lejligheder med ekstra god plads og med privat altan eller terrasse.

Vil I have den allerbedste start på jeres ophold, så bestil en frugtkurv og bobler/vin/øl, der står klar på værelset og byder velkommen ved ankomst.

Du kan opgradere dit værelse og bestille velkomstkurve mod betaling af et tillæg.

Bestil på 98 44 22 33.

Ankomst / Afrejse

I juni, juli og august tjek ind fra kl. 15.00.
Andre måneder tjek ind fra kl. 14.00
Afrejse skal ske senest kl. 11.00.

Morgenmad

Hverdage 
fra kl. 07.00 - 10.00.
Lørdag og søndag 
fra kl. 07.00 - 10.30.

 

Parkering

Som gæst kan du parkere gratis på hotellets parkeringsområde.
El-biler kan oplades mod betaling. Hør mere i receptionen.

Hotelophold med oplevelser

Forkæl dig selv og en du holder af med ægte livsnyderi i skønne Skagen og på Color Hotel Skagen - se de mange ophold her!