Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Vin og Tapas ophold

Weekendophold i Skagen med vin & tapas og livemusik

Book ophold

Hotelophold

Vin & Tapas ophold

Nyd det skønne forår i Skagen og kombiner oplevelser i den smukke natur med hygge på 4-stjernede Color Hotel Skagen og en festlig VIN & TAPAS aften

Fra kr. 1895,- pr. person

Ankomst fredag 28. maj
Vin & Tapas ophold inkluderer:

  • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse og stor morgenbuffet
  • VIN & TAPAS lørdag aften i Restaurant Holger
  • Livemusik med Dennis Christensen
  • Fri afbenyttelse af udendørs pool, spabad, sauna og andre faciliteter
  • Parkering
  • WiFi

Book online eller bestil på 98 44 22 33.

Oplevelser

Forår i skønne Skagen

Sæt tiden og hverdagen på pause og lad Skagen fylde dine sanser. Her venter masser af oplevelser og aktiviteter uanset årstiden - og uanset om du er til natur, kultur eller ren og skær forkælelse.

+8
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Skagen kan det hele - mærk historiens vingesus i de smalle gader, nyd skønne vandreture i unikke klitlandskaber, berigende kulturoplevelser på byens museer eller gå på jagt efter spændende kunsthåndværk og specialiteter i byens hyggelige gågademiljø.

Med storslået natur lige udenfor døren er det oplagt at snøre vandrestøvlerne og gå på opdagelse. Bag hotellet ligger Skagen Klitplantage, og herfra forgrener der sig ruter og vandrestier gennem klitlandskaber og langs kysten.

Nyd naturens skønhed, de brusende bølger fra to have der mødes og nogle af Skagens ikoniske seværdigheder, som Den Tilsandede Kirke og Flagbakken. Læs mere om aktiv ferie i Skagen 

Hjemme igen på hotellet venter der afslapning og forkælelse i særklasse. Nyd livet i den opvarmede pool i gårdhaven, i spabadet eller saunaen. Gårdhaven og pool-området er et åndehul for krop og sjæl og her emmer af atmosfære og hygge med levende lys og terrassevarmere, der indbyder til et par lækre drinks.

Lørdag aften venter skønne kulinariske oplevelser. Vi har dækket op til en stemningsfuld VIN & TAPAS aften med lækre smagsoplevelser og spanske vine. Dennis Christensen kommer med sin guitar og underholder med sine poppede og rockede ballader.

Start dagen ved vores store og velanrettede morgenbuffet i morgenmadsrestauranten fra kl. 07.00. Så er du klar til en ny dag - med nye oplevelser!

----------------------------------------------------------------------

Vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes anbefalinger og som medlem hos brancheforeningen HORESTA, er vi tilsluttet deres SAFE TO VISIT program og følger deres COVID-19 vejledninger. Du kan læse mere her om safe to visit 

Be my guest

Opgradér

Skal du forkæles lidt ekstra?
Hvis du trænger til lidt ekstra forkælelse, kan du vælge at booke en suite, et af vores superiorværelser eller måske en af vores lejligheder med ekstra god plads og privat balkon eller terrasse.

Vil du have den allerbedste start på dit hotelophold, så bestil en frugtkurv og bobler, der står klar på dit værelse og byder dig velkommen ved ankomst.
Du kan opgradere dit værelse og bestille velkomstkurve mod betaling af et tillæg.

Book online eller bestil på 98 44 22 33.

Ankomst / Afrejse

Der kan tjekkes ind fra kl. 14.00.
Afrejse skal ske senest kl. 11.00.

Morgenmad

Morgenmad serveres mellem kl. 07.00 - 10.00. 

Parkering

Som gæst kan du parkere gratis på hotellets parkeringsområde.
Der er laderstation til rådighed mod betaling. Hør mere i receptionen.

Hotelophold med oplevelser

Forkæl dig selv og en du holder af med ægte livsnyderi i skønne Skagen og på Color Hotel Skagen - se de mange ophold her!