Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Vin og Julejazz ophold

Weekendophold med vinsmagning, 4-retters juleinspireret menu og live julejazz

Book ophold

Hotelophold

Vin og Julejazz ophold i Skagen

Kom i julehumør med en weekendtur til Skagen, og glæd jer til en festlig Vin & Julejazz aften på Skagens største og eneste 4-stjernede Color Hotel Skagen

Kr. 1595,- pr. person

Ankomst fredag 27. november
Vin & Julejazz inkluderer:

  • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse
  • 2 x stor morgenbuffet
  • Vin & Julejazz lørdag 28. november:
  • Vinsmagning
  • 4-retters juleinspireret menu
  • Live julejazz med Advokatens New Orleans Jazzband

Book online eller på telefon 98 44 22 33.

Arrangement

Vin & Julejazz

Der er lagt op til en stemningsfyldt weekend med tid til juleshopping i Skagens hyggelige gader, gåture i den unikke natur og besøg på nogle af Skagens spændende muséer, inden vi mødes til lørdagens festlige arrangement Vin & Julejazz

+14
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Vin & Julejazz - lørdag 28. november

Med stor kærlighed til vine, ser vi frem til at præsentere aftenens vinsmagning. Smagningen præsenteres af hotellets vinekspert, og der skal smages på 2 rødvine og 1 hvidvin. Fokus for smagningen er kvalitetsrige druer, autencitet og masser af god stemning.

Imens forbereder kokkene aftenens spændende 4-retters juleinspirerede menu, og med et stort vinkort med bredt udvalg, er der basis for en superb vinoplevelse til menuen.  

De jazzede juletoner leveres af selveste Advokatens New Orleans Jazzband – et 6 mand stærkt jazzband. De dygtige nordjyske jazzmusikere, anført af advokat Henrik Skaarup, er kendt for at komme helt ud over scenekanten med deres stemningsfyldte musik og varierede reportoire, der omfatter jazz, ragtime, blues, gospel og kendte evergreens. 

Eftermiddagshygge i den store gårdhave

Husk at tage badetøjet med. Hver eftermiddag kan man benytte den udendørs opvarmede swimmingpool, spabadet og de finske saunaer. Det er ren velvære og giver fornyet energi. 

Man kan også mødes til hygge på den overdækkede terrasse i gårdhaven. Her emmer af julestemning med terrassevarmere og bålfade, og I kan nyde både kolde og varme drinks "CHRISTMAS STYLE".

Hver morgen står I op til stor og velassorteret morgenbuffet, så I er klar til dagens oplevelser. God fornøjelse!

-----------------------------------------------------------------

Vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes anbefalinger og som medlem hos brancheforeningen HORESTA, er vi tilsluttet deres SAFE TO VISIT program og følger deres COVID-19 vejledninger. Du kan læse mere her om safe to visit

Be my guest

Ankomst / Afrejse

Der kan tjekkes ind fra kl. 14.00.
Afrejse skal ske senest kl. 11.00.

Parkering

Som gæst kan du parkere gratis på hotellets parkeringsområde.
Der er laderstation til rådighed mod betaling. Hør mere i receptionen.

Morgenmad

Der serveres morgenmad
fra kl. 07.00 - 10.00.