Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Vin og Julejazz ophold

Weekendophold med vinsmagning, 4-retters juleinspireret middag og live julejazz

Book ophold

Hotelophold

Vin og Julejazz ophold i Skagen

Skru op for julehumøret med et Vin & Julejazz-ophold på skønne 4-stjernede Color Hotel Skagen, der emmer af stemningsfuld vinter- og julehygge både ude og inde.

Kr. 1745,- pr. person

Ankomst fredag 19. november
Vin & Julejazz ophold inkluderer:

  • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse
  • 2 x stor morgenbuffet
  • Vin & Julejazz arrangement lørdag 20. november:
  • Vinsmagning
  • Fire-retters juleinspireret menu
  • Live swingende traditionel jazz, swing og funky grooves fra New Orleans med Big Butter 
  • Fri afbenyttelse af udendørs pool, spabad, sauna og andre faciliteter
  • Parkering
  • WiFi

BOOK OPHOLD PÅ TELEFON 98 44 22 33

Lørdag 20. november

Vin & Julejazz

Uanset årstid er der en ganske særlig stemning i Skagen. Det gælder også ved juletid, hvor naturen er klædt i vinterdragt, og byen summer af julerier. Nyd en hyggelig weekend med juleshopping, friske traveture og Vin & Julejazz.

+13
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Ved aftenens Vin & Julejazz-event skruer vi op for julestemningen med stemningsfuld, swingende julejazz og en lækker fire-retters juleinspireret menu. Det er lyden – og smagen af jul – som vi kender og elsker den!

Inden vi sætter os til middagsbordet byder aftenens arrangement på vinsmagning. Her vil hotellets vinekspert præsentere tre spændende kvalitetsvine – to rødvine og en hvidvin – der både forkæler og pirrer sanserne.

Nyd også skønne vine til middagen og vælg din personlige favorit fra vores store og velassorterede vinkort som akkompagnement til kokkens veltillavede menu.

Jazzbandet Big Butter

Jazzbandet Big Butter leverer aftenens musikalske kulisse og sørger for den ultimative julestemning med deres traditionelle jazz, swing og funky grooves fra New Orleans. De har mange års erfaring på den danske og internationale jazzscene, og har spillet i sammenhænge som Bourbon Street Jazz Band, The Rascal Jazz Band, Ib Glindemans orkester m.m.

Denne aften er det Nikolai Bøgelund som er vokal og på trombone. Nikolai har ofte været dirigent ved Aarhus jazz Orchestras skolekoncerter, han har været dirigent for DR's Big Band og så har han ofte turneret rundt med Lukas Grahams blæsergruppe, The Rusty Trombones. Orkestret er kendetegnet ved stor indlevelse og spilleglæde, så du kan godt glæde jer. 

Julehygge i gårdhaven

På Color Hotel Skagen emmer det af julehygge – både inde og ude. Bålene blusser og terrassevarmerne er tændt i vores skønne gårdhave, hvor du kan nyde vinterstemningen og råhyggen under et lunt tæppe på den overdækkede terrasse. Hold varmen med en varm, krydret juledrik eller nyd en iskold cocktail før aftenens event.

Selvom det er vinter, byder vores dejlige udeområder stadig på skønne spaoplevelser og inviterer til ren afslapning og velvære for både krop og sjæl. Vores indbydende udendørs pool er opvarmet, og som gæst hos os kan du frit benytte både pool, spabad og de finske saunaer.

I vores morgenmadsrestaurant sørger vi hver dag for, at vores gæster får en god start på dagen. Morgenmadsbuffeten byder på alt, hvad hjertet kan begære – fra friskbagt brød, pålæg og æg til frugt, mejeriprodukter og selvfølgelig varm, friskbrygget kaffe. Så er dagen godt i gang!

-----------------------------------------------------------------

Vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes anbefalinger og som medlem hos brancheforeningen HORESTA, er vi tilsluttet deres SAFE TO VISIT program og følger deres COVID-19 vejledninger. Du kan læse mere her om safe to visit

Be my guest

Ankomst / Afrejse

Der kan tjekkes ind fra kl. 14.00.
Afrejse skal ske senest kl. 11.00.

Parkering

Som gæst kan du parkere gratis på hotellets parkeringsområde.
El-biler kan oplades mod betaling. Hør mere i receptionen.

Morgenmad

Hverdage 
fra kl. 07.00 - 10.00.
Lørdag og søndag 
fra kl. 07.00 - 11.00.