Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Vin og Jazz ophold

Weekendophold med vinsmagning, lækker 3-retters menu og live New Orleans jazz

Book ophold

Hotelophold

Vin og Jazz ophold i Skagen

Hele hotellet swinger, når Color Hotel Skagen slår dørene op til en festlig vin- og jazzaften med masser af livemusik og lækre vine. Kombinér med et par oplevelsesrige dage i Skagen i det skønne efterår.

Fra kr. 1995,- pr. person

Ankomst fredag 7.oktober
Vin- & Jazzophold inkluderer:

  • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse og stor morgenbuffet
  • Vin- & Jazzaften lørdag 8. oktober:
  • Vinsmagning
  • Tre-retters menu
  • Live jazz med Advokatens New Orleans Jazzband 
  • Fri afbenyttelse af udendørs pool, spabad, sauna og øvrige faciliteter
  • Parkering
  • WiFi

BOOK OPHOLD PÅ TELEFON 98 44 22 33

Oplevelser

I skønne Skagen

Uanset hvilken årstid du besøger Skagen, venter der masser af spændende oplevelser. Gå på opdagelse langs strande og kyster, på museer og i fyrtårne, hos kunsthåndværkere og specialbutikker.

+2
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Selvom efteråret har gjort sin entré, er der stadig masser af liv og atmosfære i Skagens travle gågademiljø. Her ligger spændende specialbutikker side om side med gallerier, kunsthåndværkere og eksklusive modebutikker og indbyder til masser af hyggelig shopping.

Når sulten melder sig, byder byen på et varieret udvalg af spisesteder, der kan tilfredsstille både den lille og den store sult. Læg vejen forbi de røde pakhuse på havnen og nyd en klassisk Skagen fiskefrikadelle eller besøg Iscaféen ved Bamsemuseet, hvor de serverer en god kop kaffe og hjemmebagt kage.

På byens museer kan du blive klogere på kunst, kultur og historie og få indblik i Skagens historie som fiskerleje og ikke mindst i Skagensmalerne, deres ikoniske værker og tilværelse. Er du mere til frisk luft og oplevelser under åben himmel, ligger Skagen Klitplantage lige bagved hotellet og indbyder til lange vandre- og cykelture gennem lyngklædte bakker, barsk hede og langs skønne sandstrande. 

Find inspiration til gåture i Skagen Klitplantage

Ophold på hotellet

Vin & Jazz aften

Efter en oplevelsesrig dag venter der ro, afslapning og forkælelse på hotellet, så du kan lade batterierne op til en festlig aften med vinsmagning, live jazzmusik og lækker mad.

+7
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Træk stikket og glem alt om hverdagens travlhed i vores hyggelige gårdhave og pool-område, hvor du kan nyde en tur i den opvarmede swimmingpool, i spabadet eller i den store sauna. Hver eftermiddag skruer vi ekstra op for hyggen med lys, terrassevarmere, lune tæpper og drinks på den overdækkede terrasse.

Når batterierne er ladt op på ny, venter weekendens højepunkt: Vinsmagning og en lækker tre-retters menu akkompagneret af Advokatens New Orleans Jazzband, der får hele hotellet til at swinge med alt fra jazz, ragtime, blues gospel og kendte evergreens. 

Hver morgen serverer vi en stor og velanrettet morgenbuffet i vores morgenmadsrestaurant fra kl. 07.00, så du bliver klar til endnu en dag med spændende oplevelser. 

--------------------------------------------------------------

Vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes anbefalinger og som medlem hos brancheforeningen HORESTA, er vi tilsluttet deres SAFE TO VISIT program og følger deres COVID-19 vejledninger. Du kan læse mere her om safe to visit 

Be my guest

 

Skal du forkæles lidt ekstra?

Hvis du trænger til lidt ekstra forkælelse, kan du vælge at booke en suite, et af vores superior værelser eller måske en af vores lejligheder med ekstra god plads og med privat balkon eller terrasse.

Vil du have den allerbedste start på dit hotelophold, så bestil en frugtkurv og bobler, der står klar på dit værelse og byder dig velkommen ved ankomst.
Du kan opgradere dit værelse og bestille velkomstkurve mod betaling af et tillæg.

Book online eller bestil på 98 44 22 33.

Ankomst / Afrejse

I juni, juli og august tjek ind fra kl. 15.00.
Andre måneder tjek ind fra kl. 14.00
Afrejse skal ske senest kl. 11.00.

Morgenmad

Hverdage 
fra kl. 07.00 - 10.00.
Lørdag og søndag 
fra kl. 07.00 - 10.30.

 

Parkering

Som gæst kan du parkere gratis på hotellets parkeringsområde.
El-biler kan oplades mod betaling. Hør mere i receptionen.

Hotelophold med oplevelser

Forkæl dig selv og en du holder af med ægte livsnyderi i skønne Skagen og på Color Hotel Skagen - se de mange ophold her!