Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Sommerophold i Skagen

Weekendophold med champagne- og skaldyrsfest

Book ophold

Hotelophold

Sommerophold

Tag på sommerophold i Skagen, og forkæl dig selv og en du holder af med weekendluksus og ægte livsnyderi. Mens jazzen swinger, sabler vi champagnen og serverer overdådig buffet med alt godt fra havet. Det er livet - og Skagen - når det er allerbedst. 

Fra kr. 2245,- pr. person

Ankomst fredag 25. juni
Sommerophold inkluderer:

  • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse med morgenbuffet
  • Champagne- og skaldyrsfest lørdag 26. juni: 
  • Champagne og østers
  • Overdådig fisk- og skaldyrsbuffet
  • Swingende livemusik
  • Fri afbenyttelse af udendørs pool, spabad, sauna og andre faciliteter
  • Parkering
  • WiFi

Book online eller bestil på 98 44 22 33.

Champagne og skaldyrsfest

Weekendluksus på Color Hotel Skagen

Iskold, perlende champagne og friskfanget fisk og skaldyr. Det er indbegrebet af sommer i Skagen. Glæd dig til weekendluksus og en festlig sommeraften på Color Hotel Skagen.

+4
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Efter en dag med dejlige oplevelser i og omkring Skagen, kan du glæde dig til den ultimative sommeraften på Color Hotel Skagen med forkælelse og livsnyderi i særklasse.

Hvis vejret tillader det, starter vi aftenen på vores skønne terrasse, hvor vi sabler champagnen og serverer de iskolde bobler i selskab med friskfangede østers. Bagefter slår vi dørene op til restauranten og et rent overflødighedshorn af en buffet med lækre fisk og skaldyr. Under middagen skruer vi op for sommer- og feststemningen med et swingende og velspillende liveband. 

Din weekend på Color Hotel Skagen byder også på afslappende luksus og spaoplevelser i vores udendørs oase og gårdhave. Her kan du trække stikket, nyde livet og genoplade batterierne i vores opvarmede pool, spabad eller indbydende finske saunahytter.

Trænger du bare til en pause og et lille frirum, kan du finde en fredelig krog på vores overdækkede terrasse, hvor vi hygger om dig uanset vind og vejr med varme drikke og kolde drinks. 

-----------------------------------------------------------------

Vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes anbefalinger og som medlem hos brancheforeningen HORESTA, er vi tilsluttet deres SAFE TO VISIT program og følger deres COVID-19 vejledninger. Du kan læse mere her om safe to visit

Be my guest

Oplevelser

Sommer i Skagen

Der er intet, der slår en sommerdag i Skagen, og den ganske særlige stemning der hersker her blandt de gulkalkede huse i byens smalle stræder og på havnen, hvor skibenes sejl skinner hvidt i solen.

+4
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Skagen har det hele – og noget for enhver.  Når sommeren gør sit indtog, summer hele byen af liv og atmosfære, og der er oplevelser til alle uanset smag og behag.

Byens centrum byder på et hyggeligt gågademiljø og alle de sommerglæder, du kan drømme om. Sprøde isvafler, læskende, kolde drinks, spændende kunsthåndværkere og gallerier, mode- og specialbutikker, cafeer, restauranter og natteliv.

Uanset hvor du færdes, er historiens vingesus hele tiden nærværende i de kringlede gader, blandt gamle fiskerhuse, toppede brosten og fyrtårne fra en svunden tid, og selv en slentretur på må og få er en oplevelse i sig selv.    

Naturen omkring Skagen er helt unik og indbyder også til at gå på opdagelse. Snør vandrestøvlerne eller hop på mountainbiken og udforsk de mange stier, vandre- og cykelruter, der forgrener sig i klitplantager og langt kysten. Trænger du til at trække stikket, er der skønne, finkornede sandstrande så langt øjet rækker, hvor du kan nyde en afslappende dag i solen og en forfriskende dukkert.

Gå heller ikke glip af attraktioner som Råbjerg Mile eller den Tilsandede Kirke og bliv klogere på områdets historie, natur og geografi. Besøg også byens spændende museer og oplev Skagens kunstnernes unikke liv og værker.

Skal du forkæles lidt ekstra?

Hvis du trænger til lidt ekstra forkælelse, kan du vælge at booke en suite, et af vores superiorværelser eller måske en af vores lejligheder med ekstra god plads og med privat balkon eller terrasse.

Vil du have den allerbedste start på dit hotelophold, så bestil en frugtkurv og bobler, der står klar på dit værelse og byder dig velkommen ved ankomst.
Du kan opgradere dit værelse og bestille velkomstkurve mod betaling af et tillæg.

Book online eller bestil på 98 44 22 33.

Ankomst / Afrejse

Der kan tjekkes ind fra kl. 14.00.
Afrejse skal ske senest kl. 11.00.

Morgenmad

Morgenmad serveres mellem kl. 07.00 - 10.00. 

Parkering

Som gæst kan du parkere gratis på hotellets parkeringsområde.
Der er laderstation til rådighed mod betaling. Hør mere i receptionen.

Hotelophold med oplevelser

Forkæl dig selv og en du holder af med ægte livsnyderi i skønne Skagen og på Color Hotel Skagen - se de mange ophold her!