Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Rosé og skaldyrsophold

Weekendophold med rosésmagning, overdådig fiske- og skaldyrsbuffet og livemusik

Book ophold

Hotelophold

Rosé og Skaldyrsophold

Kold rosé, fisk, skaldyr og god livemusik er indbegrebet af en hyggelig og festlig weekend i skønne Skagen. Få den ultimative oplevelse med et weekendophold på Color Hotel Skagen.

Fra kr. 2195,- pr. person

Ankomst fredag 26. maj eller 22. september
Rosé og Skaldyrsophold inkluderer:

Festlig ROSÉ & SKALDYRSAFTEN lørdag:

  • Rosébar
  • Fiske- og skaldyrsbuffet
  • Dessert
  • Livemusik med Mads Vejen
  • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse
  • Stor morgenbuffet begge dage
  • Fri benyttelse af udendørs opvarmet pool, spabad, sauna og andre faciliteter
  • Parkering
  • WiFi
Hotellet

Rosé og Skaldyrs-arrangement

Sæt tiden i stå og tag en pause inden aftenens rosé- og skaldyrsarrangement. Vores udendørs gårdhave og pool-område er det ultimative fristed, hvor du kan lade batterierne op.

+6
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Aftenens arrangement bliver skudt i gang med hygge i rosébaren - som vil være på vores store overdækkede terrasse, hvis vejret indbyder til det. Her kan I nyde et par glas rosé - der er forskellige at vælge imellem og hertil er der forskellige lækre hjemmelavede snacks. 

Efter hygge og den rene nydelse af af de kolde og sprøde rosévine er der dækket op til en overdådig fiske- og skaldyrsbuffet med alt det gode fra havet, som Skagen og Nordjylland er kendte for.

Buffeten bliver efterfulgt af en lækker dessert og livemusik, som et festligt punktum på en oplevelsesrig dag.

Hver morgen serverer vi selvfølgelig en lækker morgenbuffet i vores morgenmadsrestaurant med et stort udvalg af brød, pålæg, ost, æg og frugt. Morgenmaden bliver serveret fra kl. 07.00.

Efter en travl dag fuld af oplevelser i skønne Skagen, anbefaler vi, at du tilbringer eftermiddagen i vores udendørs oase og gårdhave. Her er der intet andet på programmet end velvære, forkælelse og hygge. Nyd en dukkert i den opvarmede pool, en stille stund i spabadet eller en svedetur i den store sauna, og få ny energi til hverdagen.

Oplevelser

I kulturelle Skagen

Skagen har det hele - og lidt til! Med store naturoplevelser lige uden for døren, kunst og kultur i særklasse, en stemningsfuld bymidte og ikke mindst nogle af Danmarks mest kendte attraktioner er Skagen den ultimative weekend-destination.

+3
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Selv et kort weekendophold i Skagen byder på et væld af store oplevelser - fra skønne klitlandskaber og smukke strande, Skagensmalerne og deres ikoniske værker til en kold øl ved de karakteriske røde pakhuse på havnen og shopping efter unika-design hos de lokale kunsthåndværkere.

Fuldend dit besøg i Skagen og besøg en af de mange berømte attraktioner, der gør byen og området til noget helt særligt. Råbjerg Mile, Grenen og Den tilsandede Kirke er alle ganske særlige steder med en helt unik historie og natur.

Find mere inspiration til spændende oplevelser i Skagen - skagenoplevelser

Ankomst / Afrejse

I juni, juli og august tjek ind fra kl. 15.00.
Andre måneder tjek ind fra kl. 14.00
Afrejse skal ske senest kl. 11.00.

Morgenmad

Hverdage 
fra kl. 07.00 - 10.00.
Lørdag og søndag 
fra kl. 07.00 - 10.30.

 

Parkering

Som gæst kan du parkere gratis på hotellets parkeringsområde.
El-biler kan oplades mod betaling. Hør mere i receptionen.

Hotelophold med oplevelser

Forkæl dig selv og en du holder af med ægte livsnyderi i skønne Skagen og på Color Hotel Skagen - se de mange ophold her!