Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Musical og vildtophold

på 4-stjernede Color Hotel Skagen

Book ophold

Hotelophold

Musical og Vildtophold

Forkæl jer selv med et weekendophold i Skagen, og en stemningsfuld vildtaften krydret med musical-sange og skønne evergreens af sanger og skuespiller Anders Teigen akkompagneret af Knud-Erik Thrane. 

Fra kr. 1595,- pr. person

Ankomst fredag 6/11
Musical og vildtophold inkluderer:

  • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse inkl. morgenbuffet
  • Et glas vin og snacks ved ankomst
  • Musical og vildt-arrangement lørdag 7/11 kl. 18.30:
  • 4-retters vildtmenu
  • Musical-sange og evergreens af Anders Teigen & Knud-Erik Thrane

Book online eller bestil på 98 44 22 33.

Hotellet

Musical og vildt-arrangement

Eftermidagen kan nydes i den udendørs opvarmede swimmingpool, spabad og finske sauna, inden vi mødes til en stemningsfuld Musical & Vildt aften.  

+10
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Jagtsæsonen er skudt igang, så kokkene forbereder en spændende 4-retters vildtmenu med masser af saftigt vildt og vilde saucer. Så glæd dig til en aften med god mad, kraftige vine og dejligt selskab.  

Vi byder nemlig også velkommen til en musical og evergreen aften i selskab med Anders Teigen, kendt for sine mange roller i bl.a. Les Miserables, Atlantis, Miss Saigon og Lyset over Skagen. Denne aften vil Anders Teigen blive akkompagneret af den kendte pianist Knud-Erik Thrane. Knud-Erik Thrane har også igennem de sidste 17 år været hotellets faste huspianist.

Det bliver et genhør med de bedste musical highlights fra Anders Teigens mange roller krydret med skønne fortolkninger af velkendte evergreens, samt lidt historier om de mange roller Anders har haft. Lige fra debuten som sørøver på Aalborg Teater i 1983 til rollen som den brutale inspektør Javert i Les Miserables. 

Eftermiddagen kan bruges i den store gårdhave. Her er hyggelig overdækket terrasse med terrassevarmere og opvarmet swimmingpool, spabad og finske saunahytter - så husk at tage badetøjet med.

Hver morgen står du op til stor morgenbuffet, som serveres i morgenmadsrestauranten mellem kl. 7.00 - 10.00.

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Oplevelser

I charmerende og kulturelle Skagen

Skagen er tiltrækkende på alle tider af året. Såden lyder det, når man spørger folk, hvorfor de bliver ved med at vende tilbage. Her går kultur og natur op i en højere enhed, og efteråret er en tid hvor du kan nyde byens afslappende og imødekommende stemning.

+7
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

I efteråret er tempoet knap så hektisk. Naturen pryder området med sine smukke farver, og inviterer helt klart til lange gåture, hvor du bliver godt "rusket" igennem af vinden. Efter gåture og shopping i de små hyggelige detailbutikker, gør det godt med en kop varm cacao eller lidt frokost. Få mere inspiration til oplevelser - skagenoplevelser

Ankomst / Afrejse

Der kan tjekkes ind fra kl. 14.00.
Afrejse skal ske senest kl. 11.00.

Parkering

Som gæst kan du parkere gratis på hotellets parkeringsområde.
Der er laderstation til rådighed mod betaling. Hør mere i receptionen.

Morgenmad

Der serveres morgenmad
fra kl. 07.00 - 10.00.