Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Koncertophold med The Blues Train Festival

Koncertophold med masser af fed blues i kulturhuset Kappelborg Skagen lørdag 2. maj inklusiv middag og overnatning på 4-stjernede Color Hotel Skagen.

Tag på koncertophold i charmerende Skagen. Nyd et par dage med 4-stjernede oplevelser på Color Hotel Skagen, og efter en god middag, kan du glæde dig til en hel aften med masser af fed blues i kulturhuset Kappelborg Skagen.

  • Ankomst fra kl. 14.00
  • 2-retters menu 
  • Koncertaften med masser af blues med musikere fra nær og fjern inkl. reserveret plads og 1 glas vin eller 1 lille fadøl
  • Overnatning i delt dobbeltværelse
  • Stor morgenbuffet

Der kan tjekkes ind fra kl. 14 og mellem kl. 15-18 kan den udendørs opvarmede pool, spabad og finske saunahytter frit benyttes - så husk badetøj.

Kl. 17.30 serveres der 2-retters menu efter køkkenchefens valg.

Koncerten starter kl. 20.00, og dørene åbner kl. 19.00. Der er ikke-nummerede pladser, men der er helt særskilt reserveret plads til jer. Derudover inkluderer jeres koncertbillet et glas vin eller en øl. 

Vi tager forbehold for udsolgte koncertbilletter. Ønsker I at udvide jeres koncertophold med en ekstra overnatning eller opgradere til superior eller suite - ring på telefon 98 44 22 33.

Enkeltværelsestillæg kr. 300,- 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

The blues train festival

En aften med dygtige bluesmusikere fra nær og fjern, som er klar til at spille fed blues og der er lagt op til et brag af en aften. Der kommer besøg af:

Christ Andersen Trio
Klaus Thrane og Olaf Gudnason

Troels Jensen & Bells of joy
Peter Nande, Jesper Theis, Pia Trøjgaard og Lea Thorlann

Margrethe Grarup

Sahra Da Silva

Katrine Schmidt