Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Koncertophold

med Ivan Pedersen, Thorup & Busborg

Book ophold

Koncertophold

Koncert, middag og 2 overnatninger

Tag på koncertophold i charmerende Skagen. Nyd et par efterårsdage med 4-stjernede oplevelser på Color Hotel Skagen, en god middag og en hyggelig koncert i kulturhus Kappelborg med Ivan Pedersen, Jørgen Thorup og Peter Busborg.

Kr. 1495,- pr. person

Koncertophold med ankomst fredag 29. oktober inkluderer:

  • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse og stor morgenbuffet
  • Et glas vin og snacks ved ankomst
  • Koncertaften lørdag 30. oktober:
  • 2-retters menu efter køkkenchefens valg 
  • Koncertbillet til Ivan Pedersen, Thorup og Busborg i kulturhus Kappelborg
  • 1 glas vand/vin eller øl under koncerten
  • Benyttelse af udendørs pool, spabad, sauna og andre faciliteter
  • Parkering
  • WiFi

Book online eller på telefon 98 44 22 33.

Hyggelig weekend i Skagen

+8
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

På Skagens største og eneste 4-stjernede hotel - Color Hotel Skagen kan du slappe af og nyde det gode liv. Du kan tage et break i den udendørs opvarmede swimmingpool, spabadet og finske sauna - så husk badetøjet.

Om eftermiddagen tændes lysene og terrassevarmerne på den store overdækkede terrasse. Her kan du og din ledsager eller gode venner pakke jer ind i tæpper, og hygge med varm chokolade eller lækre drinks. Er det en tand for køligt, kan der natuligvis også nydes drinks i bar og lounge.

Koncert med Ivan Pedersen & Thorup og Busborg
Thing We Do For Love lørdag 29/10 kl. 20

Denne aften er det Ivan Pedersen med Thorup og Busborg, der underholder med showet "Things we do for love". Ivan Pedersen behøver vist ikke megen introduktion, og har jo både været i bands som bl.a. Laban og Moonjam. Nu er tre af dansk musiks mest rutinerede musikere gået sammen, og du kan godt glæde dig til en tur gennem memory lane og tidsløse pop-rock klassikere.

Ivan Pedersen
Jørgen Thorup
Peter Busborg

Inden koncerten i Kappelborg serveres en lækker 2-retters menu. Koncerten starter kl. 20.00, og dørene åbner kl. 19.00. Der er 2 km til Kulturhuset Kappelborg, så beregn et kvarters gang dertil. Der er ikke-nummerede pladser, og jeres koncertbillet inkluderer et glas vin eller en øl. 

Vi tager forbehold for udsolgte koncertbilletter. 
Enkeltværelsestillæg kr. 300,- 

+3
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Uanset årstiden byder Skagen på et væld af herlige oplevelser, afslapning og livsnyderi. Snør vandreskoene, gå på opdagelse i den efterårsskønne natur og nyd en dag i den friske havluft på Grenen eller i Skagen Klitplantage, hvor du blandt andet kan opleve Den Tilsandede Kirke. Få en naturfolder om Skagen Klitplantage i receptionen eller find den her

--------------------------------------------------------------------------

Vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes anbefalinger og som medlem hos brancheforeningen HORESTA, er vi tilsluttet deres SAFE TO VISIT program og følger deres COVID-19 vejledninger. Du kan læse mere her om safe to visit

Be my guest

Skal du forkæles lidt ekstra?

Hvis du trænger til lidt ekstra forkælelse, kan du vælge at booke en suite, et af vores superiorværelser eller måske en af vores lejligheder med ekstra god plads og med privat balkon eller terrasse.

Vil du have den allerbedste start på dit hotelophold, så bestil en frugtkurv og bobler, der står klar på dit værelse og byder dig velkommen ved ankomst.
Du kan opgradere dit værelse og bestille velkomstkurve mod betaling af et tillæg.

Book online eller bestil på 98 44 22 33.

Ankomst / Afrejse

Der kan tjekkes ind fra kl. 14.00.
Afrejse skal ske senest kl. 11.00.

Parkering

Som gæst kan du parkere gratis på hotellets parkeringsområde.
El-biler kan oplades mod betaling. Hør mere i receptionen.

Morgenmad

Hverdage 
fra kl. 07.00 - 10.00.
Lørdag og søndag 
fra kl. 07.00 - 11.00.

 

Hotelophold med oplevelser

Forkæl dig selv og en du holder af med ægte livsnyderi i skønne Skagen og på Color Hotel Skagen - se de mange ophold her!