Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Koncertophold med Hanne Boel

Koncertophold med Hanne Boel i kulturhuset Kappelborg Skagen lørdag 16. november inklusiv middag og overnatning på 4-stjernede Color Hotel Skagen.

+1
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Tag på koncertophold i charmerende Skagen. Nyd et par dage med 4-stjernede oplevelser på Color Hotel Skagen, og efter en god middag i Café Holger, er der koncert med Hanne Boel i kulturhuset Kappelborg Skagen.

  • Ankomst fra kl. 14.00 lørdag 16. november
  • 2-retters menu efter køkkenchefens valg i Café Holger inkl. 1 glas vin eller 1 mellem fadøl 
  • Koncert med Hanne Boel trio inkl. reserveret plads og 1 glas vin eller 1 lille fadøl
  • Overnatning i delt dobbeltværelse
  • Stor morgenbuffet

Mellem kl. 15-18 kan den udendørs opvarmede pool, spa og finske saunahytter frit benyttes - så husk badetøj.

Kl. 17.30 er der bestilt bord til jer i Café Holger, hvor der serveres en 2-retters menu efter køkkenchefens valg samt et glas vin eller en øl. 

Koncerten starter kl. 20.00, og dørene åbner kl. 19.00. Der er ikke-nummerede pladser, men der er helt særskilt reserveret plads til jer - så det haster ikke med at ankomme. Derudover inkluderer jeres koncertbillet et glas vin eller en øl. 

Vi tager forbehold for udsolgte koncertbilletter.

Ønsker I at udvide jeres koncertophold med en ekstra overnatning eller opgradere til superior eller suite - ring på telefon 98 44 22 33.
Enkeltværelsestillæg kr. 300,-

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Koncert med Hanne Boel trio

De fleste husker vist den danske sangerinde Hanne Boel fra 80'erne, hvor hun bragede derud af med "Son of af Preacher man". Hanne Boel har lavet musik lige siden og spænder vidt musikalsk - lige fra gospel, soul, jazz, blues, rock og pop. Denne aften blander hun forskellige genrer, og I kan godt glæde jer. Hanne Boel gæster Kappelborg med Jens Runge og Jacob Funch, der begge spiller guitar.