Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Koncertophold

med Gasoline - Gasolins smukke lillesøs

Book ophold

Koncertophold

Gasoline, middag og 2 overnatninger

Sæt vinteren på standby og skru op for det gode humør med et koncertophold på Color Hotel Skagen. Kombinér skønne oplevelser, afslapning og forkælelse med lækker mad og et brag af en koncert med Danmarks svar på Gasolin - nemlig Gasoline.

 

Fra kr. 1595,- pr. person

Koncertophold m/ankomst 26. februar inkluderer:

  • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse og stor morgenbuffet
  • Et glas vin og snacks ved ankomst
  • To-retters menu efter køkkenchefens valg på koncertaftenen den 27. februar
  • Koncertbillet til Gasoline i Skagen Sportcenter
  • Et glas vand/vin eller øl under koncerten
  • Fri afbenyttelse af udendørs pool, spabad, sauna og andre faciliteter
  • Parkering
  • WiFi

Book online eller på telefon 98 44 22 33.

Musik og forkælelse i Skagen

Musikalsk weekendophold

+4
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

En herlig weekend i musikkens tegn venter på Color Hotel Skagen. Vi skyder weekendens oplevelser og forkælelse i gang og serverer et godt glas vin og lidt snacks, allerede når du har tjekket ind. Pust ud, tag en pause fra hverdagen og roen indfinde sig!

I vores lækre gårdhave og pool-område kan du skrue endnu mere ned for tempoet - og op for forkælelsen. Lad op til en festlig weekend i den skønne opvarmede pool, spabadet eller de finske saunahytter. Gårdhaven og pool-området er en oase af ro, hygge og nydelse med lys, terrassevarmere, lune tæpper og kolde drinks.

Koncertaften med Gasoline lørdag 27.2

Vi varmer op til koncerten og skruer op for humøret allerede om eftermiddagen med Happy Hour i baren og velkendte Gasolin-klassikere på højtalerne. Når du er færdig med at nynne med på dine favoritter, står vi klar til at servere en lækker to-retters menu for dig i restauranten - sammensat og udvalgt af hotellets køkkenchef.

Koncerten foregår i Skagen Sportcenter, kun fem minutters gang fra Color Hotel Skagen. Dørene åbner kl. 19.00 og kl. 20.00 går Gasoline - også kaldet Gasolins smukke lillesøs - på scenen klar til at få taget til at lette med både nye fortolkninger af Gasolins folkekære repertoire og egne numre.

"Gasoline er et band med usædvanlig høj energi og enorm spilleglæde, som smitter af helt ned på bagerste række... De skaber en fest hver gang."

- Morten Mathiesen,  kulturhusleder, Kulturhuset Galaksen

+3
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Skagen er SKØN
- også om vinteren!

Uanset årstiden byder Skagen på et væld af herlige oplevelser, afslapning og livsnyderi. Snør vandreskoene, gå på opdagelse i den vintersmukke natur og nyd en dag i den friske havluft på Grenen eller i Skagen Klitplantage, hvor du blandt andet kan opleve Den Tilsandede Kirke. Få en naturfolder om Skagen Klitplantage i receptionen eller find den her

Selvom det er vinter, behøver det ikke at afholde dig fra en tur i bølgen blå. Besøg vinterbadernes foretrukne badested, Sønderstrand, og find ud af om det kolde gys er noget for dig. Er du ikke til bølgeskum og kuldegrader, kan du i stedet gå på opdagelse blandt gallerier, kunsthåndværkere og specialbutikker i det hyggelige gågademiljø, nyde en varm kop kaffe og lun, hjemmebagt kage på Iscaféen ved Bamsemuseet eller en lokalbrygget øl på Skagen Bryghus. Stil din nysgerrighed og bliv klogere på Skagens historie og skagensmalerne på byens spændende museer.

-------------------------------------------------------------------

Vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes anbefalinger og som medlem hos brancheforeningen HORESTA, er vi tilsluttet deres SAFE TO VISIT program og følger deres COVID-19 vejledninger. Du kan læse mere her om safe to visit

Be my guest

Opgradér

Opgradér dit ophold til lidt mere luksus!

Når du booker dit ophold, kan du også vælge at bo i vores ferielejligheder, superior værelser eller suiter mod et tillæg.

Eller hvad med at bestille en frugtkurv og "bobler" til at stå klar på værelset?

Book online eller bestil på 98 44 22 33.

Ankomst / Afrejse

Der kan tjekkes ind fra kl. 14.00.
Afrejse skal ske senest kl. 11.00.

Parkering

Som gæst kan du parkere gratis på hotellets parkeringsområde.
Der er laderstation til rådighed mod betaling. Hør mere i receptionen.

Morgenmad

Der serveres morgenmad
fra kl. 07.00 - 10.00.

Hotelophold fra kr. 595,-

Vælg mellem andre hotelophold på Color Hotel Skagen