Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Koncertophold

med Gasoline - Gasolins smukke lillesøs

Book ophold

Koncertophold

Gasoline, middag og 2 overnatninger

Skru op for det gode humør med et koncertophold på Color Hotel Skagen. Kombinér skønne oplevelser, afslapning og forkælelse med lækker mad og et brag af en koncert på kulturhus Kappelborg med Gasoline.

 

Fra kr. 1595,- pr. person

Koncertophold med Gasoline - ankomst fredag 26. november
Ophold inkluderer:

  • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse og stor morgenbuffet
  • Et glas vin og snacks ved ankomst
  • To-retters menu efter køkkenchefens valg på koncertaftenen den 27. november
  • Koncertbillet til Gasoline 
  • Et glas vand/vin eller øl under koncerten
  • Fri afbenyttelse af udendørs pool, spabad, sauna og andre faciliteter
  • Parkering
  • WiFi

BOOK OPHOLD PÅ TELEFON 98 44 22 33

Musik og forkælelse i Skagen

Musikalsk weekendophold

+4
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

En herlig weekend i musikkens tegn venter på Color Hotel Skagen. Vi skyder weekendens oplevelser og forkælelse i gang og serverer et godt glas vin og lidt snacks, allerede når du har tjekket ind.

I vores lækre gårdhave og pool-område kan du skrue endnu mere ned for tempoet - og op for forkælelsen. Lad op til en festlig weekend i den skønne opvarmede pool og spabadet. Gårdhaven og pool-området er en oase af ro, hygge og nydelse med lys, terrassevarmere, lune tæpper og kolde drinks.

Koncertaften med Gasoline lørdag 27. november

Nyd et par drinks i baren eller på den overdækkede terrasse mens kokkene forbereder en lækker to-retters menu. Koncerten foregår i kulturhus Kappelborg . Dørene åbner kl. 20.00 og kl. 21.00 går Gasoline - også kaldet Gasolins smukke lillesøs - på scenen klar til at få taget til at lette med både nye fortolkninger af Gasolins folkekære repertoire og egne numre.

"Gasoline er et band med usædvanlig høj energi og enorm spilleglæde, som smitter af helt ned på bagerste række... De skaber en fest hver gang."

- Morten Mathiesen,  kulturhusleder, Kulturhuset Galaksen

+3
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Uanset årstiden byder Skagen på et væld af herlige oplevelser, afslapning og livsnyderi. Snør vandreskoene, gå på opdagelse i den efterårsskønne natur og nyd en dag i den friske havluft på Grenen eller i Skagen Klitplantage, hvor du blandt andet kan opleve Den Tilsandede Kirke. Få en naturfolder om Skagen Klitplantage i receptionen eller find den her

--------------------------------------------------------------------------

Vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes anbefalinger og som medlem hos brancheforeningen HORESTA, er vi tilsluttet deres SAFE TO VISIT program og følger deres COVID-19 vejledninger. Du kan læse mere her om safe to visit

Be my guest

Skal du forkæles lidt ekstra?

Hvis du trænger til lidt ekstra forkælelse, kan du vælge at booke en suite, et af vores superiorværelser eller måske en af vores lejligheder med ekstra god plads og med privat balkon eller terrasse.

Vil du have den allerbedste start på dit hotelophold, så bestil en frugtkurv og bobler, der står klar på dit værelse og byder dig velkommen ved ankomst.
Du kan opgradere dit værelse og bestille velkomstkurve mod betaling af et tillæg.

Book online eller bestil på 98 44 22 33.

Ankomst / Afrejse

Der kan tjekkes ind fra kl. 14.00.
Afrejse skal ske senest kl. 11.00.

Parkering

Som gæst kan du parkere gratis på hotellets parkeringsområde.
El-biler kan oplades mod betaling. Hør mere i receptionen.

Morgenmad

Hverdage 
fra kl. 07.00 - 10.00.
Lørdag og søndag 
fra kl. 07.00 - 11.00.

 

Hotelophold med oplevelser

Forkæl dig selv og en du holder af med ægte livsnyderi i skønne Skagen og på Color Hotel Skagen - se de mange ophold her!