Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Koncertophold

med Ole Gas Band - Kim Larsen kopi band

Book ophold

Koncertophold

Ole Gas Band, middag og 2 overnatninger

Skru op for det gode humør med et koncertophold på Color Hotel Skagen. Kombinér skønne oplevelser, afslapning og forkælelse med lækker mad og et brag af en koncert, hvor vi tager en tur gennem Kim Larsens fantastiske univers. 

 

Kr. 1795,- pr. person

Koncertophold med ankomst 19. april.
Koncertophold inkluderer:

  • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse og stor morgenbuffet
  • Et glas vin og snacks i bar og lounge efter ankomst
  • Dinnerkoncert lørdag 20. april - 3-retters menu baseret på årstidens råvarer og koncert med Kim Larsen kopibandet Ole Gas Band
  • Fri afbenyttelse af udendørs pool, spabad, sauna og andre faciliteter
  • Parkering
  • WiFi

Nyd et glas vin og snacks ved ankomst mellem kl. 14.00 - 17.00.

Musik og forkælelse i Skagen

Musikalsk weekendophold

En herlig weekend i musikkens tegn venter på Color Hotel Skagen. Vi skyder weekendens oplevelser og forkælelse i gang, og serverer et godt glas vin og lidt snacks, allerede efter du har tjekket ind.

+12
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

I vores lækre gårdhave og pool-område kan du skrue endnu mere ned for tempoet - og op for forkælelsen. Lad op til en festlig weekend i den skønne opvarmede pool, spabadet eller store sauna. Gårdhaven og pool-området er en oase af ro, hygge og nydelse med lys, terrassevarmere, lune tæpper og kolde drinks.

Dinnerkoncert lørdag 20. april 2024

Nyd et par drinks i baren eller på den overdækkede terrasse, mens kokkene forbereder en lækker 3 retters menu baseret på årstidens råvarer. Ole Gas Band går på omkring kl. 21.00, hvor de 4 herrer er klar til at give den gas. 

Det populære Ole Gas Band optræder i et 4 mands orkester med en opsætning af super dygtige musikere og med Ole Gas i front. 

Bandet spiller alle Kims sange i dyb respekt og kærlighed for Danmarks ukronede musikkonge, og Ole Gas har en stemme næsten lige så unik, som Kim Larsens var.

Du skal opleve Ole Gas Band i et lækkert akustisk set-up, som gør den musikalske aften mere intim. Og du kan glæde dig til en masse af Kims klassikere som fx "Det bedste til mig og mine venner", "Jutlandia",  "Flyver i natten" og ikke mindst "Midt om natten".

------------------------------------------

Hver morgen står du op til stor morgenbuffet.

I vores morgenmadsrestaurant sørger vi hver dag for, at vores gæster får en god start på dagen. Morgenmadsbuffeten byder på alt hvad hjertet kan begære - morgenbrød, pålæg, æg, frugt, mejeriprodukter og selvfølgelig varm økologisk kaffe. Så er dagen godt i gang!

+3
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Kombinér en festlig og musikalsk aften med forårsoplevelser i Skagen

Foråret er kommet, og Skagen byder på et væld af herlige oplevelser, afslapning og livsnyderi. På en weekendtur til Skagen bør du ikke snyde dig selv for en gåtur på Grenen eller i Skagen Klitplantage, der ligger lige bag hotellet. Spørg efter en naturfolder i receptionen.

Er du mere til byliv, shopping og cafébesøg har Skagen et hyggeligt gågademiljø, hvor spændende specialbutikker ligger dør om dør med kunsthåndværkere, gallerier, design- og modebutikker. Interesserer du dig for kunst, kultur og historie inviterer byens museer og seværdigheder indenfor til spændende udstillinger.

Be my guest

Skal der lidt ekstra forkælelse til?

Har I fortjent at blive forkælet lidt udover det sædvanlige, kan I vælge at booke en suite, et af vores superiorværelser eller måske en af vores lejligheder med ekstra god plads og med privat altan eller terrasse.

Vil I have den allerbedste start på jeres ophold, så bestil en frugtkurv og bobler/vin/øl, der står klar på værelset og byder velkommen ved ankomst.

Du kan opgradere dit værelse og bestille velkomstkurve mod betaling af et tillæg.

Bestil på 98 44 22 33.

Ankomst / Afrejse

I juni, juli og august tjek ind fra kl. 15.00.
Andre måneder tjek ind fra kl. 14.00
Afrejse skal ske senest kl. 11.00.

Parkering

Som gæst kan du parkere gratis på hotellets parkeringsområde.
El-biler kan oplades mod betaling. Hør mere i receptionen.

Morgenmad

Hverdage 
fra kl. 07.00 - 10.00.
Lørdag og søndag 
fra kl. 07.00 - 10.30.

 

Hotelophold med oplevelser

Forkæl dig selv og en du holder af med ægte livsnyderi i skønne Skagen og på Color Hotel Skagen - se de mange ophold her!